Говори се за сексуалния живот на гостите, споделят опит, фантазии и тем подобни неща. Гледала съм момичетата, които го водят при Цитиридката, и бях останала с кофти впечатление. В смисъл "за" съм да се говори за секс, но съм против когато превръщаш секса в цялото си personality. Цецо разбива с мисъл, разбира се, както всеки път. Имам чувството, че са го поканили, защото ще си каже всичкo + докато не са му минали трите минути слава да намаже подкастчето някое зрителче. Намазаха с мен, никога не съм ги слушала преди, но и нямам намерение да ги пускам някога отново. Ще преразкажа каквото помня в скрит текст.
Разказа за дългата си връзка, как е започнала и какво е било, после колко трудно е преживял раздялата и как се е съвзел. Трудно е приел, че бившата му сега спи с нов мъж и прави с новия всички сексуални неща, които е правела и с Цецо. Разказваше за Игрите, как вътре въобще не мислел за секс, чувствал се нечистоплътен, мислели само за битки, дали ще ядат и така. В Тиндър нарочно не си пишел височината за да види как ще реагират дамите на първа среща. Чакал едно момиче в ресторант, като дошла се изправил да я поздрави и тя само му направила жест с показалец "не", обърнала се и си тръгнала. Някаква друга, с която си пращали гласови съобщения, като се видели на живо му казала, че се страхува от гласа му и също си тръгнала. Иначе по клубове и дискотеки му се лепят доста жени. Малко не разбирам постоянното му задяване за по една нощ и желанието му да намери любовта, като някакво противоречие го виждам, но да кажем, че аз съм старомодна. Иначе ми направи добро впечатление как коментираше изневерите, категорично е против. Каза, че е ужасно да спиш с някоя любовница и да се прибереш и да целуваш жена си, да бъдеш интимен с нея. Браво, че разсъждава така. Звучи доста объркан и самотен, независимо бройките и свалките. Мечтае за семейство. Дано си намери така желаната любов, искрено му го пожелавам.

иначе е силен, трениран и не е неприятен.
Говори се за сексуалния живот на гостите, споделят опит, фантазии и тем подобни неща. Гледала съм момичетата, които го водят при Цитиридката, и бях останала с кофти впечатление. В смисъл "за" съм да се говори за секс, но съм против когато превръщаш секса в цялото си personality. Цецо разбива с мисъл, разбира се, както всеки път. Имам чувството, че са го поканили, защото ще си каже всичкo + докато не са му минали трите минути слава да намаже подкастчето някое зрителче. Намазаха с мен, никога не съм ги слушала преди, но и нямам намерение да ги пускам някога отново. Ще преразкажа каквото помня в скрит текст.
Разказа за дългата си връзка, как е започнала и какво е било, после колко трудно е преживял раздялата и как се е съвзел. Трудно е приел, че бившата му сега спи с нов мъж и прави с новия всички сексуални неща, които е правела и с Цецо. Разказваше за Игрите, как вътре въобще не мислел за секс, чувствал се нечистоплътен, мислели само за битки, дали ще ядат и така. В Тиндър нарочно не си пишел височината за да види как ще реагират дамите на първа среща. Чакал едно момиче в ресторант, като дошла се изправил да я поздрави и тя само му направила жест с показалец "не", обърнала се и си тръгнала. Някаква друга, с която си пращали гласови съобщения, като се видели на живо му казала, че се страхува от гласа му и също си тръгнала. Иначе по клубове и дискотеки му се лепят доста жени. Малко не разбирам постоянното му задяване за по една нощ и желанието му да намери любовта, като някакво противоречие го виждам, но да кажем, че аз съм старомодна. Иначе ми направи добро впечатление как коментираше изневерите, категорично е против. Каза, че е ужасно да спиш с някоя любовница и да се прибереш и да целуваш жена си, да бъдеш интимен с нея. Браво, че разсъждава така. Звучи доста объркан и самотен, независимо бройките и свалките. Мечтае за семейство. Дано си намери така желаната любов, искрено му го пожелавам.Препоръчани теми