Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 364
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Sofia
Миналата година, докато бях на море (значи юли- август) поръчах един куфар на много добра цена, за който нямаше ориентировъчна дата на доставка. Няколко пъти ме подканяха да анулирам поръчката, но аз не го направих и в крайна сметка го получих през февруари.

# 1 096
Барбалена, аз имам поддържащ имейл от 12.април, че все още се очаква дата за доставка и ще ме уведомят, когато стане факт. Не че се надявам вече, но....

Актуализирам: И нали постоянно ни слушат.... току-що получих следващ идентичен имел Sweat Smile

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 17:02 от Даринандия

# 1 097
Да, и при нас така (в профила на мъжа ми, че аз не успях да финализирам поръчката).

Шантал, значи има надежда Smiley Аз бърза работа нямам, чакам си я, искам си я Grin

# 1 098
  • Бургас
Аз една рокля поръчах от немския Амазон на 17 март. Преди няколко дни я изпратиха и вчера пристигна при превозвача в Германия. Мислех си, че ще ми я откажат. Така, че има шанс да си ги получите. Но това чакане с месеци е дразнещо.

# 1 099
При пазаруване от amazon.co.uk чрез превозвач (напр. Габиели), начислява ли се допълнително мито, ДДС или само доставката? След като Великобритания вече не са член на ЕС, има ли усложнения при доставките? Отдавна не съм пазарувала и не съм в течение, затова питам.

# 1 100
  • Бургас
Нищо не се начислява. 5 лв на килограм за транспорта.

# 1 101
Има ли някаква промяна по отношение на плащанията в amazon.de? Картата ми е запаметена в акаунта и досега само с нея съм плащала поръчки вече повече от година.  Днес пуснах нова поръчка, обаче не мога да платя - Payment revision needed. Please update your payment method to process your order. Ъпдейтвам и пак ми я отказва. Има наличност предостатъчно.

# 1 102
  • софия
Има ли достатъчно пари в нея? Да не надвишаваш лимита за дневно плащане?

# 1 103
Има предостатъчно пари, а поръчката е за 40 евро. И по-големи поръчки съм пускала с нея.
А миналата седмица имах refund за друга /върната/ поръчка пак по нея.

# 1 104
  • Mediterraneo
Да не изтича този месец картата? На ММ му е валидна до края на месеца, но в Амазон свети в червено и пише да обновя информацията.

# 1 105
Според мен просто през известно време искат да се препотвърди. На мен също ми поиска преди някакво време без да изтича и с достатъчна наличност

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 21:21 от second

# 1 106
  • София
Явно имат някакви промени в политиката за сигурност. Вчера за първи път ми поискаха потвърждение за плащането с токен на мобилния телефон, а поръчката беше под 20 евро. Нямах други онлайн плащания през деня. Това в немския.

# 1 107
Искат потвърждение на всяко плащане. Две карти ползвам и при  двете е така. Явно имат нови изисквания.

# 1 108
Валидна е до 2025г. Не знам какво повече да направя, освен да я изтрия и пак да въведа. Или да звъня в банката.

# 1 109
  • софия
Ако днес не си пащала другаде с нея, звъни и питай в банката. (редовно забравям плащанията в различни сайтове и си надвишавам лимита, винаги е някаква дребна глупост при мен)

Общи условия

Активация на акаунт