Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 505
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 735
Пиши им пак, че си ги поръчала на друга цена, да ти я коригират ръчно.
Писах, Шантал, човекът от съпорта каза, че не можел нищо да направи. Да чакам цената пак да падне и да купя, когато ме устройвало. Просто ми остана горчив привкус, при положение, че от моя страна всичко е било коректно. Разчитах, че все пак ще ги пратят, да, ама не...
И аз имах същатата случка с едни Еко за майка ми. 😶

# 736
  • ВАРНА
Някой връщал ли е безплатно със Спиди генериранa от БГ товарителница - дава ми до някакъв склад в Sered, Slovakia ?

# 737
Здравейте! Amazon.it доставят ли до България? Ако не - кой превозвач използвате? Благодаря!

# 738
  • Sofia
Здравейте! Amazon.it доставят ли до България? Ако не - кой превозвач използвате? Благодаря!

Зависи от артикула, но по принцип доставя.
Превозвач мисля, че има само един:
https://donesimiotitalia.com/

# 739
https://www.eshopwedrop.bg/
Аз съм ползвала и този, понеже търсех превозвач от Полша. Има и офис в Италия.

# 740

Зависи от артикула, но по принцип доставя.
Превозвач мисля, че има само един:
https://donesimiotitalia.com/

Благодаря! Извинявам се за глупавия въпрос, но как да разбера дали даден артикул се доставя до България.

# 741
Пускаш поръчката до предпоследната стъпка като посочваш българския си адрес и накрая, преди да потвърдиш, ще видиш каква е цената до България. Почти всичко, на което продавач е Амазон, се доставя до България, въпросът е доколко те устройва цената на доставката. С превозвач обикновено е по-евтино.

# 742
Някой връщал ли е безплатно със Спиди генериранa от БГ товарителница - дава ми до някакъв склад в Sered, Slovakia ?
Аз съм връщала и точно някакъв подобен адрес ми даде. Нямаше проблем.

# 743
Безплатно?

# 744
Безплатно?
Да, безплатно, но за стоки, които са с Free return. Има обяснено подробно и с картинки как става връщането. Аз лично благодаря на дамата, която беше обяснила всичко, следвах изцяло нейните стъпки.

# 745
И кои са тези стоки с Free return? Много ми е интересно как някой е успял да върне поръчка до адреса в Словакия с предплатен етикет. Дано сподели как става.

# 746
Е има го обяснено на първа страница. Има го и  тук.

# 747
Е, има го, но това става в изключително редки случаи и доколкото си спомням основно за поръчки от немския амазон. И въпроса беше конкретно за склада в Словакия.

# 748
Поръчвам от немския Амазон, но ми дава адрес в Словакия.  Амазон си казва къде да върнеш стоката. Все пак етикета за връщане е от България, т.е. Все едно им е дали е Словакия или Германия, зависи явно кой склад им е удобен.

# 749
Някой всъщност успял ли е да получи предплатен етикет за поръчка, различна от немския Амазон?

Общи условия

Активация на акаунт