Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 777
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
И моят опит е същият - удобни са, но и при мен бързо се скапаха, въпреки че не съм ги носила кой знае колко. По същото време си бях взела и Geox, коренна разлика има в състоянието им в момента. Tom Tailor съм ги носила една идея повече.
Искаш да кажеш, че Геоксът се е съсипал по-бързо ли?

Обратното - Геоксът е супер на фона на Том Тейлър.

# 76
  • София
Благодаря, отказах се. И без това е капризен на обувки - не ми се рискува, а и гледам да издържат цял сезон, за следващият и без това ще са малки.

# 77
Обувките Геокс отдавна не са това, което бяха. Якетата много ми харесват и имам няколко и качествени.

# 78
  • Sofia
Мисля, че за първи път откакто знам за съществуването на ЧП нямам списък. Тайно се надявам да уцеля намаление на Grohe някъде.
Днес получих една камара адвент календари и поредните чаши, опаковани по единично в кашон за куфар. Поне са здрави.
И понеже коментирахте назад, поръчвала съм много стъклени неща- чаши, кани, огледала, камини, един единствен път получих сервиз с отчупено ъгълче на една от чиниите, снимах го и ми върнаха парите за целия сервиз.

# 79
И аз съм без списък този път. Търся робот за прозорци обаче, ако попаднете на добре намален, моля да споделите. Какво ще подарявате на тийнове тази Коледа?

# 80
  • Варна
Преди време се сещам, че се коментираха вертикалните прахосмукачки, може ли дами дадете предложения за такава? Иска ми се да купя, за да сменя моята. Приемам предложения за изпробвана и диказала се такава Blush

# 81
Започнаха офертите от тази нощ.
Търся препоръки за тиган, стомана . Споделете,ако сте доволни .
Cromargan ,силарган безвредни покрития ли са е,не искам тефлон и подобни под друго име.
P.S.Сега виждам,че предишните тенджери,които поръчвахме са с покритие Cromargan,и са съвсем нормални на вид.
( ГЛедам,че предлагат тигани с или без незалепващо покритие. Търся Без.)
https://www.amazon.de/gp/product/B0009YHUP0/ref=ppx_yo_dt_b_sear … tle?ie=UTF8&psc=1
Това съм поръчвала аз,доволна съм,дъното е двойно и крем с мляко не загаря,както е при емайлираната ми посуда.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 08:09 от Трапезица

# 82
Cromargan ,силарган безвредни покрития ли са е,не искам тефлон и подобни под друго име.
P.S.Сега виждам,че предишните тенджери,които поръчвахме са с покритие Cromargan,и са съвсем нормални на вид.
https://www.amazon.de/gp/product/B0009YHUP0/ref=ppx_yo_dt_b_sear … tle?ie=UTF8&psc=1
Това съм поръчвала аз,доволна съм,дъното е двойно и крем с мляко не загаря,както е при емайлираната ми посуда.

https://www.amazon.de/-/en/dp/B09B8RF4PY/ref=dp_demzt_stripe_auc … canbulb_bf22?th=1

това дали го има някой? Всеки ЧП се чудя на подобно нещо и все се отказвам. Но сега не знам какво да взема на децата.
Моля и слушалки да препоръчате - безжични, жични...няколко имам да купувам.

# 83
  • Варна
И аз нямам списък този път, ако ми попадне нещо изгодно, може да се замисла. Купих едни складови геймърски слушалки и това е май засега.

# 84
Аз купих сандали. Списък нямам.

# 85
Значи е повсеместно Smile И аз съм в групата на тазгодишните без списък. Варвате ли ми, че този път доникъде не съм стигнала с подаръците, а и само се чудя какво да е.
Чакам да пратят онзи ваучер за 5 паунда в английския, че детето хареса една скъпа козметика, но нещо не идва, а уж бях включена в офертата.

Направих си Уиш листа и вкарах 4 неща, но вече 4-ти ден няма ваучер...

# 86
Може ли линк към сандалите, Лято Simple Smile

# 87
( ГЛедам,че предлагат тигани с или без незалепващо покритие. Търся Без.)
Аз съм харесала този тиган
Скрит текст:
сега ще ровя дали го няма в Амазон. Няколко пъти съм гго ползвала при приятелка и много ми хареса резултата.

# 88
  • Sofia
..Какво ще подарявате на тийнове тази Коледа?

Това е въпросът! Моето никога нищо не иска. Една гривна съм поръчала, колкото да не ѝ подарим съвсем нищо.

Smile29, не знам с колко пари си готова да се разделиш, но за мен Dyson нямат равни.

Nivea, имаме Алекса, което мисля, че е нещо подобно, не сме я убили от ползване, но имаме приятели, които я експлоатират максимално.

# 89
  • Сф
Аз имам Google nest mini  и всекидневно я използвам, основно като колонка, но е много по- удобна от колонка. Пускам радио станции по нея, спотифай, децата много се забавляват да й поръчват песни.
Много е адекватна, дава доста смислени отговори като я питаш, може игри да играеш с нея, факти на деня, абе много неща.

Общи условия

Активация на акаунт