Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 768
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 105
Това си поръчах вчера на 75 евро ,много ми хареса.Почудих му се и го пуснах с директна доставка до БГ ,ако има фал с транспорта да се разберем с амазонци.Вчера са ми върнали една от поръчките че опаковката била с нарушена цялост.Яд ме е защото са едни съдове за мултикукъра и си ги исках.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0843BBBR2/ref=ox_sc_act_t … Zhs_DQeaFXWnx4DP4

# 106
  • Sofia
Ох, за поръчка 130 лв, искат 70 лв доставка.
Не мога бе, ще се пръсна от ужас Joy

Не се ли комбинирате за доставки, или тя си се качва спрямо продуктите?

Ползваме транспортни фирми.

# 107
  • София
Извинявайте, ако има обяснено в предишните теми, но приятел иска да му поръчам хр. добавки от amazon.de и понеже са за €342.76 и нямам опит с пазаруването от Амазон, моля да ми отговорите:
Сигурно ли е плащането в сайта?
Прочетох това на 1 страница, но къде се отбелязва валутата? Когато се въвеждат данни на картата ли?  Т.е. няма ли банката издател да превалутира при плащането?
 Как да спрете превалутирането на плащането, ако вече сте отбелязали, че ще плащате в евро или в лева?  Отивате в Your Account ->Payment & GC ->Payment Methods->Turn On / Turn Off Amazon Currency Converter и натискате бутон No thanks

# 108
  • Sofia
Преди да потвърдите плащането има опция да изберете, дали да платите в евро или в лева, изберете евро, по- изгодно е.
Така изглежда:

# 109
  • гр. София
Аз също нямам списък, но като никога вече купих няколко подаръка за Коледа, иначе все в последния момент:
- за дъщерята - Инстант пот Вортекс + еър фраер, благодарение на съфорумка Heart Eyes + гривна Пандора, която още не знам дали ще й стане. Досега не е имала, както и аз.
За децата на близко семейство:
- за каката 10клас  - също гривна Пандора.
- за малката 3 клас - 3Д пъзел или Ескейп пъзел (още не съм купила)
Разбира се, ще има някакви дребни неща още, но с времето ще видя какви
За възрастните - нещо коледно, общо за семейството.
Купих си и за мен подаръци - Косори еър фраер, Бош кухненски робот и гривна на Пандора.
Остава да измисля и нещо на мъж ми.....

Колкото до тиганите.....имам най-различни купувани от Амазон, но не си купувайте на WMF моделите им без покритие, алуминиеви. Всичко залепва! Едни яйца не мога да опържа на него!
WMF Poêle Profi 20 cm https://amzn.eu/d/bQaySZU

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 19:39 от Leila

# 110
Започнаха офертите от тази нощ.
Търся препоръки за тиган, стомана . Споделете,ако сте доволни .
Cromargan ,силарган безвредни покрития ли са е,не искам тефлон и подобни под друго име.
P.S.Сега виждам,че предишните тенджери,които поръчвахме са с покритие Cromargan,и са съвсем нормални на вид.
https://www.amazon.de/gp/product/B0009YHUP0/ref=ppx_yo_dt_b_sear … tle?ie=UTF8&psc=1
Това съм поръчвала аз,доволна съм,дъното е двойно и крем с мляко не загаря,както е при емайлираната ми посуда.

https://www.amazon.de/-/en/dp/B09B8RF4PY/ref=dp_demzt_stripe_auc … canbulb_bf22?th=1

това дали го има някой? Всеки ЧП се чудя на подобно нещо и все се отказвам. Но сега не знам какво да взема на децата.
Моля и слушалки да препоръчате - безжични, жични...няколко имам да купувам.

Имам няколко такива. Зависи какви системи имате вкъщи и до колко говорите английски. При мен е навързани с Ринг (звънеца), прахосмукачка и питам за времето, пускам радио.

# 111
  • София
Преди да потвърдите плащането има опция да изберете, дали да платите в евро или в лева, изберете евро, по- изгодно е.
Скрит текст:
Така изглежда:

[/spoiler]
От обяснението на първа страница, поне аз разбрах, че може да се откаже превалутирането от Амазон, а да се плаща по курса на банката, издател на картата, но не видях къде става това. В детайлите на акаунта няма долния избор:
Как да спрете превалутирането на плащането, ако вече сте отбелязали, че ще плащате в евро или в лева?  Отивате в Your Account ->Payment & GC ->Payment Methods->Turn On / Turn Off Amazon Currency Converter и натискате бутон No thanks

# 112
  • ВАРНА

Хубава е къщата, но размерите на опаковката са големи и към 10-12кг, да не го смятат на обемно тегло превозвачите ...

# 113
  • Luxemburg
Чета ви как нямате списък за този ЧП и се сетих как стояхме до 2 часа през нощта да чакаме хлебопекарна, еърфраер и подобни и като накупихме всичко предните години няма какво повече да искаме.
Аз пък съм напълнила количката в английския и ха да я пусна, но се ослушвам за някой код (ама по-голям де, като 10-15£ отстъпка) и вземе че някой продукт ми изчезне и хайде пак чакам уж дс се появи, а междувременно сложа още нещо и така стигнах до 300£, които хич не ми се дават, особено за 15 книги като знам че ще се прочетат за няколко дена, а ще съм хвърлила една камара за тях. И така седя и се чудя и наместо сметката да намалява, тя се увеличава все повече. Накрая се е видяло, че няма да дочакам код ами да я пускам на 300£, докато не е станала 350 😆.

Малката иска Лего, ама имаме почти всичко и се чудя какво да купя за Коледа. Аз се каних дс си взема iwatch se за 195€ и докато се наканя и свърши. Не че ми е мъчно де, ама ще ми е удобно да не мъкна телефона с мен. Лаптоп искам, ама не знам какъв. Абе, няма я тръпката от ЧП от преди години.

# 114
Аз за пръв път пазарувам от Amazon на Black Friday и първо си мислех да изчакам до самия ден, въпреки че робота, който исках, беше намален още от миналия уикенд. По едно време обаче се изчерпиха количествата и като заредиха пуснах веднага поръчка. Чудя се дали ще го намалят още, не че сега цената е лоша... https://www.amazon.de/-/en/RoboVac-Navigation-Extremely-Compatib … Caps%2C116&sr=8-2

# 115
Аз също нямам списък, но като никога вече купих няколко подаръка за Коледа, иначе все в последния момент:
- за дъщерята - Инстант пот Вортекс + еър фраер, благодарение на съфорумка Heart Eyes + гривна Пандора, която още не знам дали ще й стане. Досега не е имала, както и аз.
За децата на близко семейство:
- за каката 10клас  - също гривна Пандора.
- за малката 3 клас - 3Д пъзел или Ескейп пъзел (още не съм купила)
Разбира се, ще има някакви дребни неща още, но с времето ще видя какви
За възрастните - нещо коледно, общо за семейството.
Купих си и за мен подаръци - Косори еър фраер, Бош кухненски робот и гривна на Пандора.
Може ли да помоля за линк към пандора гривните?

# 116
....

Колкото до тиганите.....имам най-различни купувани от Амазон, но не си купувайте на WMF моделите им без покритие, алуминиеви. Всичко залепва! Едни яйца не мога да опържа на него!
Благодаря,много беше полезно,точно за яйца и палачинки търся тиган. Ще се прежаля за покритие.

# 117
Nivea ツ, първите са геймърски, имат и микрофон, с кабел са. Вторите са специално за слушане на музика, със заглушаване на шумове, безкабелни, издържат дълго на едно зареждане, могат да се свържат и с амазонската Алекса (която така или иначе имаме и ползваме вкъщи).

Когато отвориш втория линк има 3 различни варианта. На тях не разбирам разликата. Не се изразих добре в предишния пост.
Никаква разлика освен цвета. Другите варианти са с bluetooth адаптер за компютър, ако компютърът ти няма bluetooth.

# 118
  • Варна
Момичета, ако попаднете на робот за прозорци на добра цена, пишете тук. Това е единственото което ми се ще да си купя и все се разминавам.

# 119
Този, който сте показали не е алуминиев, а от неръждаема стомана 18/10.

Общи условия

Активация на акаунт