Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 441
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 900
  • Sofia
Имам Bosch Mum 5 и миксера ми върши идеална работа- хляб и козунак съм месила само, но нямам забележки. 900 W е.

# 901
  • Бургас
Имам Bosch Mum 5 и миксера ми върши идеална работа- хляб и козунак съм месила само, но нямам забележки. 900 W е.

И моя е такъв, с приставки за кубчета, блендер,  за мелене на кайма. Доволна съм много.

# 902
Да дам информация, че пречиствателят за въздух, който поръчах, е в Габиели и е таксуван от превозвача на килограм, а не на обемно тегло. За големия цената излиза 17,10 лв. Доставен е в оригиналния кашон, без допълнителна опаковка.

Тостерът на Tefal закупих от склада на испанския Амазон миналата година за 36 евро. Състояние много добро, но беше чисто нов.

Извинете,а вие как разбрахте за пречиствателя,защото и аз го поръчах,даже звънях в склада в Германия да помоля да го преопаковат ако е нужно.Вашия пътува ли вече към Бг?

# 903
  • Бургас
Pinko, не знам за какво точно ще го ползвате, т.е дали само миксер търсиш. Аз също съм с Bosch MUM5, ето този  https://www.amazon.de/Bosch-CreationLine-Processor-Multi-Purpose … Caps%2C146&sr=8-2 .
Има много аксесоари/приставки и е 900w, но съм повече от доволна. Взела съм го на lighting deal 11/2015 г. За 199€ и вече осма година то експлоатирам на макс. Тесто с квас меси през ден, шейкър каната почти всеки ден я ползваме, месо сме мелили по 20-30кг, зимата фрешове на цитруспресата, може би само рендето остава на по-заден план. Ако не дай си Боже ме остави, изобщо няма да се замисля какъв да е следващия. Но ако имаш нужда само от миксер сигурно има и по-добри варианти

# 904
  • Пловдив
Ан3л, Габиели качват снимка на пратките получените при тях, при регистрация в сайта. Така видях, че кашона е неопакован.
Пратката ми е причислена към курса, който тръгва в неделя 19.03.23г.

# 905
Тесто с квас меси през ден,

Благодаря на всички. Трябва ми изключително за месене на теста с квас най-вече .
Ръцете отказват стави- възпалени Wink
за ренде/блендер/миксер/чопър имам си ги като отделни уреди и съм ОК
трябва ми изключително и само за тестомесачка.

# 906
Моля за препоръки за кафемашина,още съм в чудене дали да е автомат,защото мястото ми е малко ограничено,но ако е нужно ще разместя,бюджета ми е около 500-600лв макс,вмомента сме със Делонги Дедика,ползваме е 7ма година,но от скоро нещо не ми харесва кафето,отделно прави проблеми и не знам дали нещо не е развалило и за това да не прави хубаво кафе.

# 907
Тесто с квас меси през ден,

Благодаря на всички. Трябва ми изключително за месене на теста с квас най-вече .
Ръцете отказват стави- възпалени Wink
за ренде/блендер/миксер/чопър имам си ги като отделни уреди и съм ОК
трябва ми изключително и само за тестомесачка.

Вземете си мииксер според това какво количесто ще замествате показаните по-горе са с малък обем меси се до около 600 гр. брашно плюс кваса и вода. По-големите купи побират по-голям обем като първия kenwood  там и мотора е по-мощен.
Аз ноември взех този https://www.amazon.de/gp/product/B016QPM794/ref=ppx_yo_dt_b_asin … s00?ie=UTF8&psc=1 за около 160 евро, меси малък обем съответно, но аз така иначе по-голямо количество не правя на веднъж. На бош не съм хващала такава цена с толков много неща към него.

# 908
Показаният от мен Kenwood  има и версия с по-малък обем и съответно по-евтин. Аз търсех мощен и след прочуване се отказах от версии под 1000 W.
Бих те посъветвала да питаш Джемма. Тя има доста по-активен опит с по-известните миксери за месене и ще може да сравни плюсове и минуси.
https://www.amazon.de/KVC3110S-Processor-Stainless-Patisserie-At … i=B01N4Q6BSZ&th=1

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 10:00 от Fancy

# 909
  • Варна
В amazon.de

Erhalte 5€ für das Erstellen eines Wunschzettels!

Es is Zeit für Frühlingsgefühle!

Holen Sie sich jetzt eine Prämie von 5€, die bei Amazon eingelöst werden kann: Aktivieren Sie zunächst das Angebot, erstellen Sie dann Ihre Wunschliste und fügen Sie dieser Liste mindestens 3 Produkte hinzu. Ihr Prämie von 5€ wird dann automatisch Ihrem Kundenkonto für den nächsten berechtigten Einkauf im Wert von 20€ oder mehr gutgeschrieben und kann bis zum 29. März, 23:59 Uhr, genutzt werden.

# 910
Pinko, не знам за какво точно ще го ползвате, т.е дали само миксер търсиш. Аз също съм с Bosch MUM5, ето този  https://www.amazon.de/Bosch-CreationLine-Processor-Multi-Purpose … Caps%2C146&sr=8-2 .
Има много аксесоари/приставки и е 900w, но съм повече от доволна. Взела съм го на lighting deal 11/2015 г. За 199€ и вече осма година то експлоатирам на макс. Тесто с квас меси през ден, шейкър каната почти всеки ден я ползваме, месо сме мелили по 20-30кг, зимата фрешове на цитруспресата, може би само рендето остава на по-заден план. Ако не дай си Боже ме остави, изобщо няма да се замисля какъв да е следващия. Но ако имаш нужда само от миксер сигурно има и по-добри варианти

Не виждам дали към него може да се използва приставка за рязане на кубчета. Използвате ли я? Аз гледам предимно за ренде и рязане, без другото може и да мина.

Ако не, ще съм благодарна някой да ме насочи за какво точно да гледам и къде би трябвало да е написано.

# 911
  • Бургас
Този има приставка за кубчета. Моя е такъв.
https://www.amazon.de/-/en/Bosch-54251-Silver-Mulitfunctional-Pr … 2C140&sr=1-8&th=1

# 912
  • Sofia
Жълтото ли е приставката за кубчета? В моя комплект сякаш няма такова.

# 913

Nistiv
, откъде се активира тази оферта?

# 914
  • Бургас
Жълтото ли е приставката за кубчета? В моя комплект сякаш няма такова.

Да жълтото. Само, че при мен е чисто сива, но това няма значение. Еднакви са.

Общи условия

Активация на акаунт