Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 434
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 915
  • Варна
И в испанския Амазон има оферта за -5Е, но не мога да дам линк.

# 916
Не знам доколко е адекватно предложението ми,но нали хлебопекарните също имат програми за месене,щом е само за това....  Дори някои хора хляб с квас пекат в тях. Аз - тухли с квас.

# 917
  • Варна

Nistiv
, откъде се активира тази оферта?

Получена е на имейл

Превод от чичко гугъл

Скрит текст:
Получете награда от €5, която може да бъде осребрена срещу отговаряща на условията покупка на стойност поне € и е валидна до 23:59 на 29 март. Вижте условията по-долу.
Как получавате бонуса си?
1 Кликнете върху бутона по-долу, за да активирате офертата
2 Отидете на Amazon Lists и създайте списък
3 Добавете три или повече продукта към вашия списък
4 Наградата ще бъде кредитирана във вашия акаунт и автоматично ще бъде приспадната от следващата ви отговаряща на условията покупка, когато похарчите €20 или повече

*Общи условия за търговия
Тези условия на офертата се прилагат към Общите условия на Amazon.de, с които също се съгласявате, ако използвате уебсайта Amazon.de.

Допустимост:
Тази оферта е валидна само за следните клиенти:

Клиентът има местожителство и адрес за фактуриране в Германия

Клиентът е получил имейл от Amazon, рекламиращ офертата, или е кликнал върху маркетингов банер на www.amazon.de

По време на Периода на Офертата Клиентът трябва (1) да посети целевата страница на Промоцията на [https://www.amazon.de/b?node=48701603031], за да активира Офертата; (2) добавете списък с желания на Amazon и поне три отговарящи на условията артикула

Оферта:
      Клиенти, които отговарят на всички горепосочени изисквания за допустимост, ще получат промоционален кредит от 5 евро съгласно настоящите Правила и условия. Промоционалният кредит от 5 € важи само за поръчки на стойност най-малко 20 €. Данъци, доставка и обработка и такси за опаковане на подаръци не се споделят с hirbe.

Период на офертата:
Тази оферта е ограничена във времето и е валидна между 10:00ч. на 16 март 2023 г. и 23:59 ч. на 29 март 2023 г.

Решения:
Amazon изпраща имейл на отговарящите на условията клиенти в рамките на 3 дни след създаването на списък с желания и добавянето на 3 артикула и потвърждава, че промоционален кредит от €5 е добавен към съответния клиентски акаунт. Промоционалният бонус трябва да бъде осребрен между 10:00 ч. сутринта на 16 март 2023 г. и 23:59 ч. на 29 март 2023 г. След това €5 автоматично ще бъдат кредитирани в клиентската сметка и могат да се използват за следващата квалифицирана покупка с стойност от €20 или повече. Промоционалният баланс изтича на 29 март в 23:59 ч.

Допълнителни условия:

Това е оферта за ограничен период от време.
      Офертата е достъпна само за първите 1000 отговарящи на условията клиенти, които кандидатстват.
      Тази оферта за промоционален кредит от €5 е валидна само за продукти, продавани от www.Amazon.de (потърсете „продадено от Amazon.de“ на страницата с подробности за продукта)
      („Квалифициращ елемент“). Продукти, продавани от продавачи трети страни или други субекти на Amazon, не отговарят на условията за тази оферта, дори ако се доставят от www.amazon.com. Продуктите, продавани на други уебсайтове на Amazon, не отговарят на условията за тази оферта. Тази оферта не важи за устройства и аксесоари на Amazon, книги, електронни книги, цифрови продукти или съдържание, бебешка храна, електронни цигари, луксозни магазини, наргилета и аксесоари, карти за подаръци или сертификати за подаръци на Amazon, такси за доставка и обработка, опаковки за подаръци, складови сделки или продукти, продавани от трета страна, или продукти и услуги, продавани на друг уебсайт. Този промоционален код може да бъде осребрен само от пълнолетни лица.
      Офертата е предмет на минимална стойност на покупка от €20. Ако ти:
      o Премахнете отговарящите на условията артикули от вашата количка за пазаруване, така че общата покупна стойност на останалите отговарящи на условията артикули при плащане да падне под минималната стойност на покупка от €20, офертата вече няма да важи;
      o анулирате поръчката си за отговарящ на условията артикул (така че общата покупна стойност на останалите отговарящи на условията артикули да падне под минималната стойност на покупка от €20), офертата вече няма да важи; или
      o Връщане на отговарящ на условията артикул (така че общата покупна стойност на отговарящите на условията артикули, които съхранявате, да падне под минималната покупна стойност от €20), Amazon си запазва правото да ви таксува (с метода на плащане, който сте използвали за първоначалната поръчка и без допълнителни известие), за да начислите отстъпката, която сте получили като част от офертата.
      Доставката и данъците може да се прилагат за пълната стойност на намалените и безплатни промоционални артикули.
      Тази оферта е ограничена до една оферта на клиент на акаунт.
      Тази оферта не може да се използва за съществуващи поръчки или в комбинация с друга оферта.
      Максималната полза, която можете да получите от тази оферта, е 5 евро.
      Amazon си запазва правото да отмени офертата по всяко време.

# 918
Ама такива оферти са само за клиентите, до които са пратени, не за всички.

# 919
И в английския има същата оферта. Аз нямах мейл, но като я цъкнах ми даде че съм допустима. На мейл получих, че 5 лири ще ми приспаднат от следващата поръчка.

# 920
Бихте ли дали линкове към офертите в двата сайта?

# 921
  • София
Не знам доколко е адекватно предложението ми,но нали хлебопекарните също имат програми за месене,щом е само за това....  Дори някои хора хляб с квас пекат в тях. Аз - тухли с квас.

Аз моята я ползвам за месене, а после изпичам във фурната, защото някакси ми е глетав и недопечен от хлебопекарната.

# 922
  • Варна
И в испанския Амазон има оферта за -5Е, но не мога да дам линк.

https://www.amazon.es/b/?_encoding=UTF8&node=57411286031&ref_=na … 8AB93CXGQTFBWQH4R  Flowers Hibiscus

# 923
# 924
Дали има -5 евро в немския амазон, някой да е попадал?

# 925
  • Sofia
GGBG
“Уважаеми клиенти, Уведомяваме ви, че поради форсмажорни обстоятелства, считано от 31.03.2023 преустановяваме услугата си от Испания. Молим да преустановите поръчките си и да изтриете всички въведени в сайтове за пазаруване испански адреси, за да не се стигне до покупка по грешка. Не носим отговорност и няма да имаме възможност да помагаме за пратки получени на адреса след тази дата.“

# 926
  • софия
GGBG
“Уважаеми клиенти, Уведомяваме ви, че поради форсмажорни обстоятелства, считано от 31.03.2023 преустановяваме услугата си от Испания. Молим да преустановите поръчките си и да изтриете всички въведени в сайтове за пазаруване испански адреси, за да не се стигне до покупка по грешка. Не носим отговорност и няма да имаме възможност да помагаме за пратки получени на адреса след тази дата.“
Има и втори мейл. Датата е 30.04.2023.
Уж било временно. Те така "временно" затвориха офиса в Люлин.

# 927
  • Sofia
А други няма, нали?

# 928
ММ поръча да купим най-накрая планетарен миксер знам , че трябва да е от 1000 вата нагоре.. може ли препоръки кой какъв е купил, модел, марка и доволен ли е или
Мерси за помощта.

Аз имам такъв https://www.amazon.de/-/en/Titanium-KVL8300S-processor-capacity- … 93630&sr=8-5&th=1

Заслужава си всяка стотинка. Има и във версия с подгряване и готвене, но са още по-скъпи. Има безброй приставки, които могат да се докупят. Принципно във високия клас се конкурират този тип Kenwood и KitchenAid. Аз търсех голям капацитет, да могат да се добавят приставки, мощен, да меси, и да е издръжлив - този е с метална глава. Чаках го на Коледно намаление. Но се рови и по фирмените сайтове в UK и De.
Подкрепям мнението. Имам същия модел от около 5 години, ползвам го почти ежедневно.

# 929
  • софия
Засега са само тези.

Общи условия

Активация на акаунт