Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 406
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 990
  • ВАРНА
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B00E3P0NE6/ref=ppx_od_dt_b … s00?ie=UTF8&psc=1

някой с впечатления за такъв антицелулитен масажор ? хванах го на 17е и му се чудя ...

# 991
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B00E3P0NE6/ref=ppx_od_dt_b … s00?ie=UTF8&psc=1

някой с впечатления за такъв антицелулитен масажор ? хванах го на 17е и му се чудя ...
Имам същия, приятен е, но ефект не видях.
Децата си играят с него, правят си и те процедури. Simple Smile
Може пък и да има ефект, ако си постоянна и след време. Аз така и не успях да си наложа да го ползвам редовно.

# 992
  • ВАРНА

Имам същия, приятен е, но ефект не видях.
Децата си играят с него, правят си и те процедури. Simple Smile
Може пък и да има ефект, ако си постоянна и след време. Аз така и не успях да си наложа да го ползвам редовно.

А тези масажиращи зъбчета гумирани и по-меки ли са или съвсем от твърдата пластмаса ? Никак не обичам агресивни интервенции, че пукам капиляри, регулира ли се и много ли е "хард" процедурата ?

# 993
morgana07, извинявай, че чак сега ти пиша, но снощи нямах време. Колелцата и зъбчетата им са от гума, средна твърдост. Усеща се натиск, естествено колкото самата ти приложиш. За мен е приятно, аз даже повечко натискам, уж за по-голям резултат. Ако ти го прави някой друг, пък е още по-приятно Grinning
Редуваме се с децата, но нали знаеш те колко качествено го правят.... по-скоро ей така на игра.
Но сега ме подсети за него, освен да взема да зачестя, идва лято все пак Blush

# 994
  • Сф
Днес си взех Гаджията от Габко, беше 30 евро от склада, състояние приемливо.

За съжаление ръкохватката е със извадено гумено уплътнение и не може да се затегне на машината.
Искам да ми подменят само ръкохватката, но отказват от чата. На всичкото отгоре ми се падна българин, който се оказа доста некооперативен . Не ми остави друг вариант освен да приема връщане с предплатен етикет от Бг.
Гледам, че нова ръкохватка е 60 лв, колкото и самата машина, отделно още 20лв за Gabco дадох.
Какво ще ме посъветвате? Искам само да ми подменят ръкохватката.

П.П. Ей сега пак тръгнах да си пиша с амазон, и Махмуд пак ме прехвърли към техническия съпорт, който се оказа друг българин. Предполагам, че в България им е изнесен техническия отдел, който се разправя с рекламации по техн причини

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 15:46 от Miraj*

# 995
Вариант е да поискаш частичен рефънд, но надали ще покрие стойността на ръкохватката. Както и да го мисля, не виждам изход в твоя полза, освен ако български сервиз не се наеме да я ремонтира гаранционно.

Иначе българинът от съпорта надали е имал избор - за стоки от склада опциите са само две, частичен рефънд и връщане на стоката, винаги е било така. Това, че ти е генерирал етикет за връщане от България, е жест на добра воля от тяхна страна.

# 996
Аз бих взела нова ръкохватка и казусът да приключва.
За съжаление в стремежа си да пазаруваме изгодно, понякога се набутваме, но това си е риска на онлайн търговията.

# 997
За толкова години пазаруване никога не съм чувала да се съгласят да подменят само дефектната част. То ако ставаше така, нямаше да има никакъв риск с покупките от склада.
Много пъти сме коментирали, че стоките в състояние "приемливо" са си рискови от всякъде. Такива стоки се купуват обикновено за резервни части.

# 998
  • Сф
Имаме положително развитие на казуса. Гледахме видео в ютуб и мъжът ми успя да разглоби ръкохватката и да я оправи.  Simple Smile
Понеже по работа ми се налага да пазарувам от американския амазон (нови, не от склада), там са ми пращали замени.

# 999
  • София
Амазон пуска нов модел телевизори през юни 2023, ако някой се интересува сега са с предварителна поръчка на уж по-ниска цена от колкото ще се продават. Изглеждат добре Fire TV
Aз на Кинфъл Файр не мога да се прежаля, та какво остава за ТВ файр?
Но ако на Великден е на ултра намаление ще взема една 10ка.

# 1 000
Хубави гримове, основи за грим, червила от къде купувате?

# 1 001
LICO детски обувки как са като качество? Има изгодни ботуши в немския амазон, но не са ми познати изобщо

# 1 002
Китайски боклуци, в България има с подобно качество на по-ниска цена.

# 1 003
Хубави гримове, основи за грим, червила от къде купувате?
Напоследък от flaconi.de и douglas.de Peace

# 1 004
Здравейте,
Някой може ли да препоръча добра камера за бебе, купувана от Амазон? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт