Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 397
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Sofia
Здравейте,
Някой може ли да препоръча добра камера за бебе, купувана от Амазон? Благодаря предварително!
Имам Моторола,купувала съм го от английския амазон ,отзивите са много добри.Не е ползван.

# 1 006
Мисля, че е време за нова тема.

# 1 007
# 1 008
Не лоша цена за апарат за кръвно налягане Omron. Тук най-евтино го намерих за 160лв.
Нов Omron X4 Smart(с bluetooth за свързване с телефон) за €44.54 с продавач Amazon.
https://www.amazon.de/dp/B07Z9M9C8B

# 1 009
# 1 010
Не лоша цена за апарат за кръвно налягане Omron. Тук най-евтино го намерих за 160лв.
Нов Omron X4 Smart(с bluetooth за свързване с телефон) за €44.54 с продавач Amazon.

Цената на нов беше 44,99 , това е най ниската цена на който е бил въобще.

# 1 011
Скрит текст:
Цената на нов беше 44,99 , това е най ниската цена на който е бил въобще.
Сега видях, че съм написал цената за използван, макар да имах предвид точно нов. Все още е €44.99. Като за Omron цената бива.

# 1 012
Да сте купували виброплатформи, които може да препоръчате?

# 1 013
# 1 014
Здравейте.
Трябва да върна продукт към amazon.de, доставен от Габиели.
Изпратили са ми QR код с товарителница на DHL. Прочетох инструкциите на първа страница, но не ми стана ясно. Трябва ли да им пиша, че съм в България и да искам нова товарителница или мога да я предоставя на Спиди и да върна пратката чрез тях?

# 1 015
А какво общо имат Спиди с DHL?

# 1 016
Здравейте.
Трябва да върна продукт към amazon.de, доставен от Габиели.
Изпратили са ми QR код с товарителница на DHL. Прочетох инструкциите на първа страница, но не ми стана ясно. Трябва ли да им пиша, че съм в България и да искам нова товарителница или мога да я предоставя на Спиди и да върна пратката чрез тях?
Според мен са ви дали етикет за връщане от Германия , това може със сигурност да разберете като сканирате кода.
Можете и сама да си генерирате етикет за връщане от България , като откажете това връщане и след това да започнете ново  , това  ако продукта е със безплатно връщане . Ако не е ,по-спомен и за дефектните неща беше безплатно връщането , като на причина се описва проблема,  или  отново да се свържете със тях.

# 1 017
А какво общо имат Спиди с DHL?
Спиди чрез Рапидо осъществяват връзката с ДЧЛ, които транспортират до/от  Германия.

# 1 018
Етикетът е с предплатено връщане - The return label is already prepaid for your DHL return within Germany.
Писах им и ми изпратиха етикет с връщане от БГ.

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 20:36 от Greene

# 1 019
Моля препоръчайте овлажнител за въздух за спалнята. Без светлина и безшумен, да може да се ползва само с вода без етерични масла и да е компактен размер. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт