Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 327
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 1 155
УЖАС! Само се чудя заради такива кога ще спрат от Амазон да приемат български карти...

# 1 156
  • София
purple angel Не бързай! Изчакай да пристигне уреда, може да си късметлийка и да си е съвсем нов. Аз също поръчвам само в състояние "като нов", на голям риск в състояние "добро", но имам и една поръчка, като цената беше нищожна, а състояние "приемливо" Е тогава получих чисто нов артикул, а опаковката изглеждаше много употребявана, очукана, но фабрично запечатана. Беше сложен във втори кашон.
Никой превозвач не е в състояние да отдели една пратка, която някой иска да я върне без да я транспортира към България. Затова и веднага те питаха недоверчиво "Габиели ли ще връщат".

# 1 157
Когато пазаруваш далаверската, трябва да си готова не винаги далаверата да е на твоя страна
.. тия дребнавости никога не съм ги разбирала.
Тамън и аз щях да пиша това за поръчките от българи, няма такава цигания.
Ларедута ни отсвириха, Хангличаните брекзитнаха генерално, за са спрем да ги тормозим... Ама трябва да се мрънка до дупка и винаги някой друг да е виновен за собствените ни капризи.

# 1 158
Прахосмукачката Шарк е пусната и в официалния им сайт. Нещо не мога да поръчам обаче. Т.е, финализирам поръчката докрай и след малко ми възстановяват парите по сметката.
https://sharkclean.co.uk/product/shark-anti-hair-wrap-bagless-cy … 50ukt-zidCZ250UKT

# 1 159
  • софия
Пробвай да платиш с ПП.

# 1 160
Точно с ПП плащам и не знам защо не става. С Аргос преди време имах същия проблем, а пробвах поне 3 пъти. Тогава мъжът ми пусна поръчката, след малко ще пробва пак. Дано стане, че отказахме амазонската поръчка Smiley

# 1 161
Аз точно щях да помоля ,ако я срещнете в амазон отново на тази цена да дадете сигнал.Не ми се купува от други сайтове . Ако се наложи гаранция как процедирате?Дори и да връщате (то ще е за ваша сметка) как ще стане?В смисъл след брекзит кои куриери возят?На практика излиза без гаранция.

# 1 162
Ами аз не разчитам на гаранция. Пазарувам на изгодни цени и ако нещо се развали - лош късмет Simple Smile Досега не съм имала проблеми, но и аз купувам предимно обувки и бебешки/детски стоки. Другите неща, за които е важна гаранцията пък са дреболии като сешоари, Inatant pot на много добра цена и т.н.

Мъжът ми май е успял да пусне поръчката!

# 1 163
# 1 164
Точно с ПП плащам и не знам защо не става. С Аргос преди време имах същия проблем, а пробвах поне 3 пъти. Тогава мъжът ми пусна поръчката, след малко ще пробва пак. Дано стане, че отказахме амазонската поръчка Smiley

А какъв е този Post Code непосредствето след CSC -кода на картата при попълване на данни за плащане?!

# 1 165
Аз въведох кода на адреса на превозвача (GGBG), DA1 4QX май беше и оттам си избираш пълния адрес.

# 1 166
Аз въведох кода на адреса на превозвача (GGBG), DA1 4QX май беше и оттам си избираш пълния адрес.

Да, там и аз въвеждам кода на адреса на превозвача. Има клетка за код след данните за банковата карта. Както и да е, аз май няма да успея да поръчам отново както се получи и с една нинджа преди време. Постоянно ми анулираха плащането. Подозирам, че и сега ситуацията е идентична - не доставят до адреси на складове и превозвачи.

# 1 167
  • Сф
Ако полето за пощенски код е при данните за номер на картата, валидност, т.н., това е п.к., на адреса, където живеете, не на превозвача. Може затова да не ви минава плащането.

# 1 168
Ако полето за пощенски код е при данните за номер на картата, валидност, т.н., това е п.к., на адреса, където живеете, не на превозвача. Може затова да не ви минава плащането.

И аз така го тълкувам, но мисля, че по-скоро искат п.код на банката - издател на картата, защото като въведа кода на превозвача в Лондон, не се получава. Но пък как да открия кода на револютската ми карта?! Май ще се откажа да се пробвам.

# 1 169
Здравейте,какво означава тази промоция ,че не мога да разбера.

Special offers and product promotion. Receive 1 of these free when you purchase 1 or more Qualifying Items offered by Amazon.de

Аз го разбирам,че ще получа подарък 1 бр освен този,който поръчам?
Аз не пазарувам често такива промоции,но ми се стори малко странно.

Общи условия

Активация на акаунт