Манго- тема 19

• 113 316
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 165
От моят опит: Elsa са умалени, иначе от останалите си вземам моя номер и съм нямала греди. От mom jeans вземам един номер надолу обикновено.

# 166
  • София
От дънките точни ли взимате?
Яд ме е сега...не се реших да ги пробвам Pensive

Дънките са им супер и отговарят на размера, единствено за височина 167см. идват дълги, гледам в заглавието или описанието да пише cropped.

# 167
Охх, аз съм разочарована пореден път от онлайн пазаруването. И Манго не е изключение Sad Дрехите са супер, особено за тези цени, но много от тях, или не ми/ни стават или не ми стоят добре на фигурата. И освен, че съм пръснала сума ти пари, накрая ме е и яд, че не ми стават. Просто онлайн пазаруването не е за мен. Уж да ми излезе по-евтино, а накрая като тегля чертата, по-добре да ида в мола и да си взема дънки за 50-60 лв, например.

В Манго съм оставила около 400-450 лв, но нещата, които са ми ОК са за не повече от 150 лв.

# 168
Барбалена, пусни ги в другата група, може да си намерят нов собственик, или ги върни, те са за голяма сума.

# 169
Димитрова, пуснах ги, но няма интерес. Ще се опитам да ги върна, въпреки че с това скъпо връщане, а и не знам как точно като не съм връщала към Манго. С БГ пощи пък изооообщо не ми се разправя. С една дума, малко съжалих за тези поръчки Grinning

# 170
  • София
Имате ли изпратени поръчки от 26 ноември?

# 171
magia, имам поръчка от 22.11, която все още не е изпратена.

Ето и моите отзиви.
/Как да скрия съдържанието? /

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 23:38 от Katelyn

# 172
И аз не съм доволна напоследък от Манго : незадоволително качество, неточни размери, високи разходи за връщане..

# 173
  • 1st floor
Аз още си чакам якето от 28.11, но вече губя надежда...стои си на Приета поръчка...и това е! Размери отдавна няма.

# 174
На кой мейл пишете за забавена поръчка. Минаха 20 дена вече от едната ми поръчка, а направените след нея дойдоха отдавна.

# 175

Чакам с удоволствие следващите големи намаления.Simple Smile))

Знае ли се кога се очакват?

# 176
# 177
Аз още си чакам якето от 28.11, но вече губя надежда...стои си на Приета поръчка...и това е! Размери отдавна няма.

На мен онзи ден ми изпратиха поръчка направена на 20.11, като артикулите в нея също бяха изчерпани в сайта. Та, има надежда.

# 178
  • 1st floor

На мен онзи ден ми изпратиха поръчка направена на 20.11, като артикулите в нея също бяха изчерпани в сайта. Та, има надежда.
Това е добра новина! Дано и моето яке пристигне някога...толкова много искам дълго зимно яке и нито едно не ми стои добре. Освен това.

# 179
И аз не съм доволна напоследък от Манго : незадоволително качество, неточни размери, високи разходи за връщане..

Напълно подкрепям. Пазарувам вече само при супер намаление. Тогава си заслужава shopping терапията за парцалки и детско. Иначе не си заслужава риска и главоболието дори при 50% надолу от редовните цени.
----
Където пък случайно номерацията отговаря, то след пране, сушене, носене ... или се свива или се отпуска до съседните номера Joy Винаги е голяма лотария.

Общи условия

Активация на акаунт