Манго- тема 19

• 113 328
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Качеството на всички средни марки е паднало много, факт! Имам такива красоти от Манго отпреди 10 години - кройка, материя - не са мръднали. А сега нещата са доста по-зле, същото и при Зара. Вече гледам други марки с по-добро качество, макар и по-скъпи.

Но за палта Манго са чудни, похвалвам последното, което получих, много ми харесва и ми е съвсем точно (беше 80лв):
https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats-coats/buttoned-wool-coat_17006710.html
С него два сутчера на детето, също доволна, по 14лв:
https://www.mangooutlet.com/bg/boys/sweatshirts/superhero-sweats … irt_17064045.html
https://www.mangooutlet.com/bg/boys/sweatshirts/superhero-sweats … irt_17064045.html

# 181
NBM,това палто дебело ли е,за какво време е?

# 182
  • Sofia
Според мен си е зимно.

# 183
Аз съм виждала палтото на живо и за мен е абсолютно преходно палто, за есен. Няма шанс на студ. На манго като цяло вече не стават палтата за студ.

# 184
  • Sofia
Възможно е, с палта ходя в офиса, на студ нося пухени якета, може би не мога добре да преценя.
За мен щом има вълна в състава - значи става за студено Simple Smile

# 185
Чакам една поръчка, ако и тя е за връщане, спирам да пазарувам от тях. Качеството е на нивото на Бершка, което преди беше немислимо.

# 186
  • Варна
Днес получих втори имейл за забавяне за поръчки от 26 и 27.11. Какъв ли им е проблемът с доставките? Да няма стачки или заради Черния петък не могат да смогнат?

# 187
  • 1st floor
Днес получих втори имейл за забавяне за поръчки от 26 и 27.11. Какъв ли им е проблемът с доставките? Да няма стачки или заради Черния петък не могат да смогнат?
На мен и имейл не ми пращат! Smile От 28,11 ми е поръчката.

# 188
Днес получих имейл за поръчката си от 22.Ноември. Два артикула не са налични. Жалко, защото бяха най-смислените в цялата поръчка и с най-голямо намаление.

Мисля си, че не обработват по ред на пускане на поръчките, а с приоритет първо други пазари. А за нас от третия свят, каквото остане и когато имат време.... Така си обяснявам това огромно забавяне.

Имам и една поръчка от 30.11 с плануван подарък за Коледа... но... май ще дойде за първа пролет. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 189
Аз си мисля, че пускат първо поръчки, които са изцяло налични, а тези с артикули, с голямо търсене ги забавят защото нямат достатъчна наличност и чакат да се върнат може би, не знам… Не знам дали ви се е случвало да получите зацапана дреха, например с грим по деколтето.

# 190
Чакам поръчка от 17.11, която ми е изпратена на 20.11 и още я няма. Писах им преди 3 дена, получих автоматичен отговор, че ще ми отговорят при първа възможност и до там. Имах още 2 пратки, които получих преди 3-4 дена.

# 191
Елениче, и при мен така. Моята поръчка беше изпратена на 30ти, но не мога да я проследя с номера в Еконт, та не знам и аз какво се случва, дано не е изгубена... На моя приятелка поръчката пристигна за 4 дни от датата на изпращане от склада, та не знам.

# 192
Мисля, че българските куриерски фирми са претоварени (при мен беше Еконт) или недобре организирани. Вчера (08.12.) получих имейл, че ще си получа нещата между 02-06.12. Малко след това дойде куриерът, който ми беше правил съобщение на мобилния на 07.12.

# 193
  • 1st floor
Току що ми отказаха поръчката от 28ми - нямало наличност. Жалко...

# 194
Много жалко Sad Доколкото помня с голямо нетърпение си чакаше поръчката, май яке беше

Общи условия

Активация на акаунт