Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 423

• 41 798
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!
Нова седмица,нови неща, а дано де!

Да пием кафе и да разпределим задачите !
Спорен и спокоен ден!

# 211
  • Пловдив

Добро утро в понеделник, успешен да е.
В нет пространството писаха, че снимките на сериала "Казвам се Фара", ще започнат около 13 декември, ден преди или ден след - дали е така, предстои да разберем.

# 212
Здравейте...

Както се казва, много мина,мъничко остана да видим новия проект на екран.
Като бомба със  закъснител:heart_eyes:..

Успешна нова седмица..

# 213
  • Пловдив

https://www.cnnmagazin.com/haber/engin-akyurek-sevgisi-sinir-tanimiyor-91373.html

Днес туитър и ФБ са пълни със статии относно даренията от феновете.
Ето една от тях:

Любовта към Енгин Акюрек няма граници

Рожденият ден на Енгин Акюрек, чиято слава прекрачи границите на Турция с ролята му в "Мръсни пари и любов", един от феноменалните сериали на ATV, стана надежда за момичетата.

Според новината на в-к "Takvim"/" Календар", феновете на Енгин Акюрек в повече от 150 страни направиха на красивия актьор значим подарък за рождения ден. Фондът, за който са допринесли стотици донори, ще позволи на УНИЦЕФ да достигне до хиляди момичета в неравностойно положение чрез своята глобална програма, предоставяйки на децата знания и умения.

В друго издание:

https://bimagazin.com/engin-akyurek-in-dogum-gunu-icin-dunyanin- … n-unicef-e-bagis/

Дарение за УНИЦЕФ от цял свят за рождения ден на Енгин Акюрек..

Празнувайки рождения си ден на 12 октомври, успешният актьор Енгин Акюрек получи подарък за рождения си ден от своите фенове в повече от 150 държави. Вдъхновени от акцента на Енгин Акюрек върху социалната отговорност, те избраха да подкрепят програмата на УНИЦЕФ за овластяване на момичетата като подарък за рождения ден.

Групите „Хайде, присъединете се към нас“ и „Engin Akyürek Uniting Hearts Worldwide“, които имат членове от цял свят, проведоха дарителска кампания, за да отпразнуват рождения ден на своя любим актьор. Фондът, предоставен от стотици дарители от 2 групи, ще позволи на УНИЦЕФ да достигне до хиляди момичета в неравностойно положение с глобалната си програма и да даде възможност на децата със знания и умения.

Във видеото, което подготви, за да благодари на своите фенове, Енгин Акюрек каза: „Ако момичетата станат по-силни, те могат да променят света. Аз вярвам в това. За мен подкрепата на момичетата и постигането на равенство между половете е много важен въпрос, за да живеем в един по-добър свят. Вашите дарения за рождения ми ден
допринесоха значително за програмата на УНИЦЕФ за подпомагане на момичетата. Приносът на всеки донор от всяка държава, голяма или малка, е много ценен. Това беше много значим подарък за мен. Благодаря ви, че сте там за децата."

От името на УНИЦЕФ Инджи Хасеки, генерален мениджър на Турския национален комитет на УНИЦЕФ, благодари на групите „Хайде, присъединете се към нас“ и „Engin Akyürek Uniting Hearts Worldwide“, които проведоха много ефективна кампания със стотици дарители от цял свят, и Енгин Акюрек, който ги вдъхнови. Хасеки каза: „Дарението ще ни помогне да достигнем до хиляди момичета като част от програмата на УНИЦЕФ. УНИЦЕФ е особено фокусиран върху предоставянето на учебна среда на момичета в неравностойно положение във време и място, подходящи за техните индивидуални обстоятелства, и развиване на техните умения като предприемачи, новатори и лидери, за да им даде икономическа сила от юношеството. Когато премахнем бариерите пред момичетата в неравностойно положение и инвестираме в тяхното образование, ние инвестираме не само в тяхното бъдеще, но и в бъдещето на света.“

УНИЦЕФ работи за всички деца в 190 страни и територии за по-добър свят за всички, за да достигне до децата в най-неравностойно положение. Чрез своята програма „Равенство между момичетата и момчетата“ за овластяване на момичетата по света, УНИЦЕФ цели да премахне бариерите пред момичетата в неравностойно положение и да им даде възможност да разгърнат пълния си потенциал.

# 214

Да пием по един чай с Даахан!
Благодаря за превода на статиите Мярианка Flowers Hibiscus!

# 215
  • Пловдив

Докато чакаме да споделя: Обжавам Дженифър Лопес и намирам голяма прилика с Демет Йоздемир.
Не само външна, но дори и в танците...
Изгледайте и този клип - дори само за разсънване от следобедната дрямка:

https://www.youtube.com/watch?v=A1kuaEuLX78

ДОПЪЛВАМ - те не са започнали снимките, ама пишат без да проверят:
Сценаристката на "Казвам се Фара", по повод новината, че утре ще снимат тийзъра отговаря:  Не, все още няма да се сбъдне.

Сценаристката допълва:
Sanirim bir iki haftaya teaser/Мисля, че тийзърът ще бъде след седмица или две.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 19:20 от mariana51

# 216

Доста работно започнах тази седмица, така се  очертава и занапред.
Има какво да чета, така че се връщам назад в темата.

Една песничка за релакс.
Снощи ей-така както си джитках из Ютуб и попаднах на събрани български кавъри на известни чужди песни. Ще се учудите колко са много.

# 217
Нали следя "Дъщерята" редовно по ДФ заради групите на ФБ, та да споделя, че  в днешната серия Нарето максимално ме изнерви. Ако преди тя ме дразнеше с деянията  си  само отвреме навреме, сега вече навлизаме в поредицата от серии, в които поведението й става все по-ужасно и нетърпимо.
Всичко друго, но не и влюбена и обичаща жена е тя в момента. Само й вижте разкривената физиономия на долните снимки....
Защо не спира да обвинява мъжа, който прави всичко за нея, който е разтяган на хиляда посоки, въпреки че е все още неизлекуван? Защо все той й е виновен, защо дори към отвратителния подлец Гедиз не е толкова груба, колкото към Санджар? Да обвинява Санджар, че той е виновен дори заради това, че Гедиз е написал фалшивите чекове в опит да потопи фирмата, е вече повече от отблъскващо и несправедливо!  Обективно погледнато, ако тръгнем по нейната логика, тя е далеч по-виновната за деянията на Гедиз, защото той в нея е уж влюбен, а тя го насърчаваше (макар и неволно и неосъзнато) с приятелското си поведение на "света вода ненапита".
Отчайващо глупава и несправедлива е в преценките си Наре....
И жалкото е, че точно по празниците ще показват най-тъпите серии, в които тя стана най-непоносима. Да си заминава вече, да идва Мавиту, че поне да гледаме спокойно. Laughing

Nina, Heart ExlFlowers Four Leaf Clover

# 218
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник, успешен да е и новините да идват вече.
В този ред на мисли, ето какво написа Бирсен Алтунташ вчера:
Сценаристите на сериала „Последното лято“ се представиха отлично в написването на сценария за сериала #BenAdımFarah"/Казвам се Фара. Ако светът, в който ще се развива действието, е добре изграден, тогава от това ще излезе много впечатляваща работа.

Тя да не е чела сценария или хайде да напишем нещо... Само като прочета "ако"... Но да знаем...
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 08:54 от mariana51

# 219
Добро утро!
Да идват новините, че да станем още по активни в темата!
Спорен,спокоен и пълен с новини ден!
Момичета, Heart!

Да пием чай тази сутрин,че времето е студено!

# 220

Добро утро в ден вторник!
При мен има задържал се по дърветата сняг и е зимна приказка, независимо от минусовите температури.
Това пък е причина да се стои в къщи на топло, да се пие кафе и да се гледа някой хубав филм.

Burkina Two Hearts Аз също следя "ДП"  по ТВ и сега, когато не се налага да следя текст, забелязвам някои детайли, които преди са ми убягвали.
Замислих се за нещо, което ми направи снощи впечатление.

Първо, толкова харесваната от всички Елван. Лично на мен  от самото начало ми е била противоречива с поведението си. Грозно и просташко държане при показване на някакво надмощие над Менекше /в първите серии/. Раболепието пред Халисе и премълчаването на тормоза над Мелек от страна на Менекше и Халисе.
После се "приши" към Наре и започна да се нагажда спрямо нейното поведение. 
А как се държи към Санджар -  снощи каза  100 пъти "батко" и се почувства задължена и благодарна към него, но аз се сещам времето когато му  викаше " Санджар бей" и се правеше на важна.

Второ, поведението на Наре. Толкова ясно вече прозира факта, че тя нито е простила на Санджар, нито пък и има намерение наистина да се събере с него. Не го разбира, не иска да го разбере и не прави никакво усилие дори да вникне в проблемите му.
Пролича колко е самонадеяна и високомерна -  къде остана идеята за "управлението на сестрите"  -  кой се провали в крайна сметка? Зехра, защото и тя не приемаше съветите на Санджар - правеше се на велика и можеща. Ама, сега кой виновен  според Наре - естествено Санджар, а тя зад гърба му ще "оправи нещата" с Гедиз.  Интересно ми е как щеше да го направи? Всъщност и това си беше  вид подсказка за следващи нейни действия. Когато всичко обърка и направи мазало - да се направи пак на жертва и да приема безумните искания на баща си.
Имаха намерение СЦ да направят образа на Наре интересен, да ни представят една силна и борбена жена, но останаха само с намерението. Фактически направиха точно обратното.
Показната и груба  "война"  за надмощие  с Халисе - показа единствено липсата на елементарно възпитание. Хубаво, няма да я "мамо-сва" ама нарочно да ѝ каже една дузина пъти "госпожо" не ми беше Ок.  Говори за пренебрежително отношение и заядливост.
За миг си представих как би реагирала Мави, която също получи голяма доза изпитания от Халисе.

Трето, след всичко което Гедиз направи срещу Санджар, Наре пак е склонна да си хортува с него и да търси начини да "измъкне" Зехра от проблема с фалита на фирмата.
Офф, следващите няколко серии СЦ  целенасочено поставиха Наре в изходна позиция /като Санджар/.
Т.е. обърнаха историята.
С даването на конака на Кахраман, но фактически на посланика  - Санджар и цялото семейство оставаха на улицата.  Отделно, където и фирмата отиде пак при Кахраман. Имаше резон за интересно развитие нишката с изгубената сестра /Елван/, също и линията с Джейлян и бебето.
Но, честно казано най щеше да ми е интересно решението на казуса женитбата на Наре с Гедиз и как Мелек щеше да приеме този факт.

Ама, дето рекли хората - остави всичко да се нареди само. Което е писано да се случи, то непременно ще се случи.
Важен е краят - Санджар и Мелек заедно в стабилно и любящо, здраво семейство с Мави и Мехмет Ефе.
Елван най-накрая  проумяла кои са важните неща в живота и как да ги отстоява. Зехра намерила призванието си, Каврук като една поетична душа продължаващ да реди своите стихове, не получил споделена любов, но запазил хубави спомени и най-вече приятелство.
Халисе - получила своите житейски уроци.
Много ме удовлетвори Неждет. Откъде тръгна и докъде стигна.
Промяната в посланика - дойде ми малко скалъпена, но пък го има и другото - пред лицето на смъртта, човек се изправя сам със своя досегашен живот и неминуемата равносметка за всичко преживяно.

Но, най-хубавото в историята е това - всеки да срещне правилната половинка в живота си и да стане едно цяло с нея. Тогава - ще я  има любовта, ще го  има разбирателството, ще го има щастието. Нали всеки това търси.
Санджар и Мави получиха  всичко това с втория шанс, който животът им даде.
Мелек получи любящото семейство за което мечтаеше.
А ние, като зрители получихме удовлетворение, че тази история завърши с щастлив край.   

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 10:47 от Марта_49

# 221
Желая ви прекрасен ден и добро настроение!
Добро утро !

И още много добри новини.

# 222
  • Пловдив

Дали са започнали снимките???
Да видим кога ще пуснат нещо, я фенове, я кой ли знае кой...

https://www.vbox7.com/play:4320197529

Да си припомним: на този ден преди 4 години, Енгин и Бергюзар на Марка 2018.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 14:03 от mariana51

# 223
Привет момичета!
Пълно затъмнение откъм новини!
Да се усмихнем, тогава!

# 224
  • Пловдив

Май трябва да разчитаме на папараците... за новини, за снимки около сериала.

Общи условия

Активация на акаунт