Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 423

• 41 456
  • 737
  •   1
Отговори
# 60

И  днешният ден мина и отмина.

# 61
  • Пловдив

ЙОМЕР ДЕМИР - НЕЗАБРАВИМИЯТ,
ИЛИ ИЗКУСТВОТО ДА ЗАВЛЯДЯВАШ СЪРЦАТА!

"Много хора, най-вече жени, не бяха ли омаяни от смелия и романтичен Йомер Демир от сериала "Черни пари и любов"?

Качествата на този мъж, толкова вълнуващи, ни струваха бели нощи, прекарани пред малкия екран в съзерцаване на изразителното му лице. Неговата искреност, неговата честност, и, да не забравяме, неговата чувствителност, го превърнаха в герой, близък до идеалния мъж - до такава степен, че мнозина от нас повярваха в реалното съществуване на този герой в актьора, който му даде живот - Енгин Акюрек.

Още с първото си появяване младият комисар Йомер ни оставя онемели в захлас. Представителният му външен вид естествено не остава незабелязан - той подчинява, привлича, той просто спира дъха. Но независимо от физическите качества, той има друг, специален чар - особено когато е разкъсван между своите страхове и убеждения, слабост и сила. Той просто обсебва цялото ни внимание!

В "Черни пари и любов" съществуват ТОЙ и ... всички останали. И сякаш никога историята не трябва да свършва - просто за да може ТОЙ винаги да остане в нея."

Енгин_Акюрек_Франция (превод Ирена Маркова)

# 62

ЙОМЕР ДЕМИР - НЕЗАБРАВИМИЯТ,
ИЛИ ИЗКУСТВОТО ДА ЗАВЛЯДЯВАШ СЪРЦАТА!

"Много хора, най-вече жени, не бяха ли омаяни от смелия и романтичен Йомер Демир от сериала "Черни пари и любов"?

Качествата на този мъж, толкова вълнуващи, ни струваха бели нощи, прекарани пред малкия екран в съзерцаване на изразителното му лице. Неговата искреност, неговата честност, и, да не забравяме, неговата чувствителност, го превърнаха в герой, близък до идеалния мъж - до такава степен, че мнозина от нас повярваха в реалното съществуване на този герой в актьора, който му даде живот - Енгин Акюрек.

Още с първото си появяване младият комисар Йомер ни оставя онемели в захлас. Представителният му външен вид естествено не остава незабелязан - той подчинява, привлича, той просто спира дъха. Но независимо от физическите качества, той има друг, специален чар - особено когато е разкъсван между своите страхове и убеждения, слабост и сила. Той просто обсебва цялото ни внимание!

В "Черни пари и любов" съществуват ТОЙ и ... всички останали. И сякаш никога историята не трябва да свършва - просто за да може ТОЙ винаги да остане в нея."

Енгин_Акюрек_Франция (превод Ирена Маркова)

Макар и късно,миналата година по това време горе долу,и аз се запознах с очарователния комисар!
Незабравима двойка бяха Енгин и Туба,която е жива в сърцата на много фенове!
Приятна вечер,момичета!

# 63

Всички са истински и реални, със свой собствен живот.
Незабравими наистина.

# 64
Добро утро!
Новата седмица е тук, а с нея си отива и месеца. Идва най-вълшебния месец с много украса,и много хубави празници!
Марта ,:heart:,сигурно и тази година твориш красоти?
Желая ви спорен и спокоен ден,изпълнен с новини!

# 65
  • Пловдив

Добро утро в понеделник от Санджар.
Проверява дали сме на линия...

# 66
Добро утро ..
Успешна и усмихната седмица.  
Нека имаме хубави новини...

# 67

Здравейте момичета Two Hearts
Последни ноемврийски дни, но декември доста напористо заявява своето идване.
Студено, дъжд примесен със сняг... но въпреки това очакването на празничните дни надделява. Почти всички витрини са украсени и примамват да си купиш нещичко. За мен, нали са ми любими точно тези дни /на подготовката/ е най-приятното време - да обикалям, да избирам, после да пакетирам подаръци.
Покрай мен роднински малки деца няма, затова правя изненади на дечицата на две колежки. Предпочитам да им купувам книжки. Едната госпожица е първокласничка и затова купих поредица на "Златното пате" - "Книга за всеки дом" - 4 книжки, със събрани златните български стихотворения, песнички и разкази за деца по сезони. Прекрасно изпълнени - твърди корици, бели страници, прекрасно илюстрирани. Много харесвам точно тази комбинация.
Горещо препоръчвам.
Дамата Two Hearts  толкова много направени неща имам от няколко години насам, а и нямам сякаш време. Декември ще работя с много (+) часове, защото съвсем оредяхме като персонал.
Сега съм няколко дена в отпуска, имам планувано ходене до Одрин за пазар и после... ще се спра чак в новата година...
Ама, здраве да е.   

Скрит текст:

# 68
  • Пловдив

С тези усмивки да компенсираме мрачното време навън...

# 69

Да пием кафе,че аз съм на работа и взех да предремвам!

# 70

Студено, дъждовно, довечера може и снежно да стане...

# 71
  • Пловдив

Следобедна дрямка...

# 72

Съвсем ни удряма времето...
А при мен заваля сняг... 

# 73
  • Пловдив

Тази вечер по Д. Фемили стигнахме до 2 часа, 10 минути и 30 секунди на 27 оригинален епизод.

# 74
Добро утро!
Да е спорен и лек деня изпълнен с новини,а ние с Енгин ще пием чай!

Общи условия

Активация на акаунт