Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 374
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Писано е доста за тях. Харесвани са.
Аз тъкмо приключих ретинола им, чудесен е .

# 601
  • in Wonderland
Тъй като питах за хидрофилно олио, да споделя какво взех в крайна сметка - поръчах това на Биеленда, към 13-14лв беше.

Скрит текст:

Много ми харесва, не обичам аромат на рози, но това няма силен мирис.
По-мазно е от олиото на Балеа и с по-малко количество успявам да втрия хубаво по цялото лице. Разтваря добре грим, след това лесно се отмива с вода, не остава мазен филм, не люти на очите.

Единствения минус е, че го няма във физически магазин, а трябва да го поръчвам онлайн.
B𝕒н𝕦л𝕦я*,
Аз също нещо не се разбрах с олиото на Балея ( някой беше писал, че го нямало налично, в нашия град в ДМ има много).
Това, коеот си взела ми звучи добре, но не го намирам налично в мрежата. Ти от къде го купи? Мисля да му дам шанс, въпреки, че и аз никак не харесвам аромата на роза.

# 602
Момичета, много е възможно да сте го обсъдили вече, но не успях да намеря информация, тези серуми да не би да са спрени от производство? Във физически магазин нямаше, онлайн също не ми излизат, а бях много доволна от тях. 🤔

# 603
  • Deutschland
С нови опаковки са, в немския сайт ги има.

# 604
Да, знам за новите опаковки, шишенцата, които имам в момента са от новите, но няма вече. Пак рових в сайта, разгледах всичко с марката Balea, отделно първо и като серуми търсих, но няма. 🤷‍♀️

# 605
Скрит текст:
Тъй като питах за хидрофилно олио, да споделя какво взех в крайна сметка - поръчах това на Биеленда, към 13-14лв беше.

Скрит текст:

По-мазно е от олиото на Балеа и с по-малко количество успявам да втрия хубаво по цялото лице. Разтваря добре грим, след това лесно се отмива с вода, не остава мазен филм, не люти на очите.

Единствения минус е, че го няма във физически магазин, а трябва да го поръчвам онлайн.
Скрит текст:
B𝕒н𝕦л𝕦я*,
Аз също нещо не се разбрах с олиото на Балея ( някой беше писал, че го нямало налично, в нашия град в ДМ има много).
Това, коеот си взела ми звучи добре, но не го намирам налично в мрежата. Ти от къде го купи? Мисля да му дам шанс, въпреки, че и аз никак не харесвам аромата на роза.

мейкъп, нотино

# 606
  • in Wonderland
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
B𝕒н𝕦л𝕦я*,
[/spoiler]

мейкъп, нотино

В нотино не го намирам, в мейкъп- няма наличност.

# 607
на тази марка има и други такива олиа, може да вземеш някое от тях
аз я харесвам, ползвала съм кремове и серуми

# 608
Доволни ли сте от шампоани  Tressame ??Или от Алвердето и дълбокопочистващият на balea    за всеки ден ли се ползва или като си слагал разни химии по главата ти 😁лакове,и друго.

# 609

В издирване съм на основа за грим с леки частици озаряващи и хубава слънцезащита, какво мислите за тези продукти ?!🍀

# 610
Доволни ли сте от шампоани  Tressame ??Или от Алвердето и дълбокопочистващият на balea    за всеки ден ли се ползва или като си слагал разни химии по главата ти 😁лакове,и друго.
От Тресеме да, Алверде не съм
ползвала.На Балеа ДПШ се ползва 1-2 до 3-4 пъти месечно.Зависи от скалп, коса, каква козметика се ползва.
Моята коса е с мазни корени и го ползвам 2 пъти, защото не употребявам козметика със силикони, стилизанти.Едното ползване е преди боя.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 11:38 от ДХ3

# 611
Пробвали ли сте тези балсамчета? Имат ли подхранващо, омекотяващо действие като на балсам?

Скрит текст:

# 612
  • София
Да, омекотяват устните.

# 613

Имам най-светлия цвят, харесвам го много.
Отдавна съм го купувала, икономично е. Оцветява леко, хидратира силно.

# 614
И аз ползвам този балсам, много е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт