Красивата Монтана в снежна е премяна!

• 13 871
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
"...ту му млякото горещо, ту пък друго нещо..."

Аз на няколко пъти казах да кажете на всички вас как ви е най-удобно... всички си мълчаха. На мен ми е най-удобно тогава и за това така писах. На който не му е удобно да си каже пък ще мислим друг час ако е възможно.

# 46
  • София , Монтана
Ура оспях да прочета всичко.Относно детегледачката съм на мнение че щом няма кой да ти помага,можеш да си наемеш човек да ти гледа детето за няколко часа а ти да чистиш,готвиш пояиваш,или каквото решиш да знаеш че имаш 2 часа през деня който са си само твои.За детските градини,аз съм за но детето да има поне 2,не по рано тогава то още се развива и има голяма нужда от майка си.Аз сега като заведа моята дъщеря в детския кът,тя забравя че има майка и мисля че е вече готова за ясла.Като за начало аз няма да работя защото още уча,а и тук лятото детските градини и яслите почиват Юли и Август,а немо га да накарам майками да я гледа 2 месеца ще я изгонят от работа.На есен като се дипломирам ще тръгна на работа,че семо с заплатата на мъжа ми не можем да се издържаме но нямам избор.
И на мен ми се иска да съм на празника но ще си ида в събота вечерта.Water Lily мерси,Криси ми беше на година и половина и ме питаха на 2 ли е.А обувките са ни подарък.Незная може и маркови да са,никъде не съм ги виждала.А и обувчиците са бежеви.И аз съм по момиченцата.
Бързо оздравяван е на всички болни.По късно ако се сетя за нещо друго ще пиша пак.

# 47
Water Lily здравей веднага ще ти отговоря кой познавам от Лехчево значи започвам с Анегел ( Ачи ) и сестра му Ивка имам братовчедка омажена там казва се Петя познавам и едно момиче то е от Кобиляк но се омъжи в Лехчево мисля че се кавзше Надежда ако не се лъжа бяхме големи приятелки с нея тя трябва да има детенце.Ачи и Ивка са от моя блок.В момента за тези хора се сещам ако познаваш някой от тях пиши.Ще се радвам да имаме общи познати.

# 48
я нямаше ме един ден и всички писали та писали ....снимките са страхотни и наи вече слънцата на тях Hug

Кore почваи с познатите,със сигурност ще намерим някои общ  Mr. Green относно малкото слънчице и аз съм на мнение да го пазиш сега не е време за него да излиза навън Naughty

Мaatete и ти също Mr. Green-абе човек ти направо ме шашна как може толкова лоши работи да са се случили на Светли,направо ми е мъчно като чета всичко това Cry,но дано нямате занапред такива лоши дни наистина Praynig

За партито ням ада сме в Монтана за съжаление,ще се приберем на 24.12 наи вероятно  Thinking дано да си изкарате страхотно и да не забравите да се снимате Laughing

Хаиде поздрави на всички за сега Heart Eyes

# 49
Koreto-приятелката ти ,,Надежда,, всъщност не се ли казва Анета и е омъжена за Стефан-Дофи?Тя учеше в Лехчево и е най-известната мацка от Кабиляк Laughing
А на братовчедка ти Петя мъжът и Тошко ли се казва?
Ачи и Ивка не се сещам кои са.
  Иначе знам,че напоследък лехчевските момчета ходят в Кобиляк по свалки-много сте хубави кобиляшченки LaughingВисят по пейките.Как може да няма едно свестно заведение!Аз съм ходила в нещо като открит ресторант-грозна работа беше...
И в Громшин дискотеката неработи вече,но пък в Лехчево има нова и била хубава и страшен купон ставало.Имам намерение да проверя лично Joy

# 50
  • Монтана
Аз се записвам за 21.12

# 51
Water Lily за приятелката ми Надежда мисля чче така си се казва но съм съгласна с теб че е много готина мацка не мисля че се казва Анета а за братовчедка ми петя мился че мъжа и се казва Тошко и може би говорим за един и същи човек ако си ходиш случайно на село и я видиш поздрави я от мен казвам се Корнелия тя има брат Георги се кава.А за Кобиляк не стига че селото е мъничко но и няма никакви интересни заведения.Аз там не съм си ходила от доста време.
Walantana от славотин познавам повече хора започвам с моята съученичка Моника съседката и Наядя и брат и Славейко Боби ( дългия ) Иван и Бисер дето живеят ди кръчмата Теодора и Ники Ивка и Сузана може и да има още но сега не се сещам за друг.Пиши и ти ако познаваш някой от тези хора.

# 52
  • Монтана
Да си покажем ли снимките?

# 53
poliral май ще сме само трите. Аз ти и Ели. За теб часа нали няма да е проблем?

АКО ИМА НЯКОЙ КОЙТО ИСКА ДА ДОЙДЕ НО НЕ МУ Е УДОБЕН ЧАСА ДА КАЗВА СЕГА! АКО НЯМА ВЪЗРАЖЕНИЯ ЩЕ БЪДА В УРЕЧЕНИЯ ЧАС НА УРЕЧЕНОТО МЯСТО!

# 54
  • Монтана
Ами не ми е проблем-но това означава че ако сме само трите може и на друго място да се срещнем-аз ще съм без дете,че той по това време  е на градина,Ели не е омъжена,остава ти да кажеш с детенце ли ще си или не?

# 55
Да аз ще съм с дете. Искате ли да се срещнем пред Аското и там да решим къде да отидем?

# 56
  • Монтана
ок-щом си с дете,там оставаме

# 57
maatete Poliral мисля че и аз ще мога да дойда стига да има кой да гледа Дени само кажете как ще ви позная тъй като никога не сме се виждали а и да сме поне не се познаваме за сега само вируално.  newsm78

# 58
  • Монтана
като видиш две жени-идваш

# 59
  • Монтана
Хайде момичета-приятни приказки
Аз отивам на купон  newsm68 newsm44
Господи,колко ги обичам тези веселби

Общи условия

Активация на акаунт