МАРТенските ни душички украсяват коледни елхички!

• 8 135
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен!Дано бързо да оздравяват всички болни бебоци,че тръпки ме побиват като помисля какъв ад е!Моята глезана снощи не можа да заспи 1 час,а и се спеше и като му дръпна един рев,та накраясме се люляли на ръце,докато заспи и сътринта чак към 9 стана.Тя не е ревала докато и избият зъбките,но сега са избили и сигурно я преболяват и се стряска,така че сигурно може да се дигне температура и след като малко избият,или да са тръгнали идруги да растат,без да се забелязва.Нашето първо зъбче изби без да ни е бил подут венеца преди това.И аз съм ползвала помпичката за нос само веднъж,но първо я стискам докрай и после рязко отпускам,иначе няма как да се получи вакум и да издърпа сополите.Но ако хремата е слязла много надолу,няма да може и с нея нищо да излезе.А Цеци и на мен ми избиват често нервите,защото мъжа ми ме ядосва и преди плачех,но сега гледам да не се впрягам и да не обръщам внимание и ми е по-добре.В крайна сметканай-важно е бебчетата да са добре и ние да сме здрави,за да ги гледаме,защото никой няма да ги гледа по-добре от нас.Лек и усмихнат ден на всички: : Laughing

# 211
Включвам се с 2 изречения, защото тези дни ми пуши главата. Момичета зарежете тези китайски добавки, кафета и чайове за отслабване, преди две години целия офис отслабваше с подобни измислици и резултата беше - аз и една колежка припадахме от тези глупости, а имаше хора който не можеха да спят с дни. Наскоро някой ми разказваше как след редовна употреба на вита голд нещо си влязал в болница обезводнен! Всички тези продукти нямат никакъв контрол на производство и внос, защото са нелекарствени.
Движение и умерено хранене и по-добре 3-4 кг+ отколкото разбито здраве!

# 212
Анетка много сте хубави   bouquetи Снежанките са ви определено мноооооооооооооооооооого по симпатични Joy
Много благодаря  Grinning

А най добре му чистя нослето с клечка за уши ,но трябва много внимателно да се прави и да се държи здраво главата за да не мърдне рязко .
И аз така правя , че с тази помпичка ми се вижда по-сложно.

И да се похвалим - от снощи Стела се изправя самичка на крачета в кошарката.Влизам в стаята и я гледам тя се изправила , държи се за оградката и се хили .Направо Shocked Как мислите имали опасност да падне и да се нарани ( тя е на второто ниво , ама вече се притеснявам от всичко).А сега нашата се опитва  да се изправи като се подпира на стената Joy
 Усмихнат ден от нас Hug

# 213
И аз не мога да се справя с помпичката за нослето Успях само веднъж , когато секрета си беше доста обилени явно си беше тръгнал да тече.А с клечките за уши се справям най - добре , но Ели като ги види и  и призлява Sad

Кате , много си права за добавките.Аз за пръв път пия нещо подобно , защото съм чувала за тези странични  ефекти.Между другото , първата седмица не можех да спя.Нищо чудно и те да ми влияят на настроението и нервите.Но исках за коледа да изглеждам малко по-добре.

# 214
Веси, аз действам много смело с помпичката - стискам я докрай, пъхам в едната ноздричка, запушвам другата и пускам рязко. Специализирала съм се да действам бързо, защото Ива започва да се върти и да дърпа помпичката  Simple Smile Досега сме нямали проблеми.
Анетка, много е сладка Стела  Heart Eyes Прави ми впечатление, че всички Овненца от мартенската група са синеоки  Laughing

Качих няколко мои снимки от партито - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86463

А това е коледната украса в къщи - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86468

# 215
  • Варна
Здравейте!
Честити зъбки на озъбилите се!  bouquet
Анетка, за пореден път да кажа, че Стела е невероятна красавица! Да ти е жива и здрава! Heart Eyes Мен ако питаш най-добре свали кошарата на най-долното ниво, че нищо не се знае. Преслав започна да се набира и да драпа с краката да излиза, както решетката му стига до мишниците. И да ти кажа вече заповам да си мисля, че ще успее да падне някой ден. Особено ако има одеало или по-голяма играчка, на която може да стъпи.
Аспиратора за се понаучих да го ползвам. Първо впърсквам Стеримар и след няколко секунди с аспиратора изсмуквам като го пъхам доста навътре, запушвам другата ноздра и натискам докрай помпичката. Много е гадно сигурно, ама върши работа. А и трябва да действам бързо, че Преско въобще не го обича. Twisted Evil Много се притеснявах в началото, но за сега е нямало проблеми. Praynig Иначе беше невъзможно да заспи, когато имаше хрема.
И аз съм против всякакви химии за отслабване-без сладко и тестено и движение му е майката. Peace

# 216
  • Sofia
Позволих си да направя някои корекции в албума с коледните снимки - на тази и тази снимки към Катеринка се е присламчил Вики  Mr. Green, а не Зори.

За аспиратора - нещо и аз не успявам да извадя нищо с него, действам с клечки за уши.

# 217
Е,Галя,не всички мартенски Овнета са синеоки,но вашите са много сладки,да са ви живи и здрави.Моята малка маймунка например е точно с маслинени очи,нито са кафяви,нито черни,а нещо между зелено и черно,абе,точно като маслинка.И аз не можех да отслабна до миналия месец,но сега ми стават всички стари дрехи.Аз не пазя диети и не пия добавки,но всяка сутрин пия зелен чай и се чувствам по свежа и съм скарана със спорта,но аз май слабея от нерви.Чао,засега

# 218
  • София
Здрасти, милички,
Абе Цеци, аз съм малко страхлива мама, ако видя Бояна с тикове, смятай, че с 200 съм се засилила на лекар, така бих реагирала за моето дете, така бих и посъветвала дори и близък приятел, така, че не го приемай обидно. На прихиатър не съм те изпратила- за почивка те посъветвах, ама айде, бих казала и още нещо, ама ще се въздържа, за да не прозвучи заядливо, пожелавам по-скоро да се успокоят нещата с теб и детето.
Както казах- всеки преценява за себе си и всеки си знае, моите притеснения са за къде-къде по-дребни неща, даже когато отмине се чудя как може да се тюхкам за подобна дивотия, но така са майките, какво да правим, важното е, че има хора, с които можеш да споделиш и да не сметнат притесненията ти за смешни.
Милички, след снощната консултация Бояна е 9600 и 73 см, много съм щастлива, че бебинка вече в нормални параметри за възрастта си  Peace
Иначе малката хапва сухарчета с голямо удоволствие и също събира после трохичките  hahaha
На болните бонбони- бързо оздравяване  Hug

# 219
  • Sofia
Успях и аз най - накрая да кача  малко снимчици от коледното парти  Grinning.

# 220
Здравейте и от мен!
Днес не сме излизали, а май няма и да излезем. Чакам да дойдат да ни слагат СОТ и май няма да ни остане време за разходка.
Вики, хич не обича да стои у дома, ама няма начин, има и такива дни. То и аз предпочитам да сме навън, в къщи ми е много скучно като сме двете сами.
От вчера се научи да лази и сега само това прави и става все по-бърза. и прави още повече бели  Simple Smile
Цеци, намери начин да се разтовариш по някакъв начин. Намери кой да гледа детенце и излез някъде поне за малко.
За аспиратора - пробвала съм 2 пъти и се отказах. Вики много реве. Пръскам Стеримар и действам с клечка за уши.
А за килограмите - качих 15, от болницата излезнах -8. Останаха ми 7, които свалих много бързо с повече разходки и ограничаване на сладкото и тестеното. Но според мен това си е до организъм и до структура. Аз винаги съм била 48-50 кг при ръст 165 см. Може би приличим на майка ми в това отношение, защото каквото и да ям просто не ми се лепи.
За цвета на очите - Вики е с пъстри очи. Моите са сини, на татко й са много светло кафяви и нейните са нещо по-средата.
На болничките пожелавам бързо оздравяване!
До скоро от мен
 Heart Eyes Hug

# 221
 Мерси за комплиментите Hug
 Е незнам дали е съвпадение за сините очи на мартенските овнета , но че е овен си проличава понякога като иска да стане по нейната.А иначе и двамата с мъжа ми сме с кафяви очи  и като попита някой на кого са нейните и той отговаря " на баща й " Joy , а те всъщност са на моята майка.
 Кате , тя нашата кошарка е на две нива и отдавна вече е на най-долното.Като слушам Преско какви ги върши и настръхвам , та за това се притеснявам и аз.

# 222
Ох, голям кеф ми е да гледам снимките от партито  Grinning Така поне мога и да видя нещо, които със сигурност съм пропуснала в лудницата  Grinning

Може ли, който е правил тази и тази снимки да ми ги прати на veselina_sl@abv.bg  Praynig

Гледам, че повечето ползвате Стеримар за нослето. На нас педито ни каза да вземем Виброцил  newsm78 Кое от двете е по-добро  Rolling Eyes

# 223
Весинка за аспираторите-нашия е на NUK ,преди с тоя на Чико нищо неможех да извадя а сегашния има добър вакуум и невлиза навътре в носа.много пъти съм го ползвала и досега не съм разранявала нослето на малчо и аз първо размеквам сополките с Нисита .твоя какъв е newsm78

# 224
Весинка за аспираторите-нашия е на NUK ,преди с тоя на Чико нищо неможех да извадя а сегашния има добър вакуум и невлиза навътре в носа.много пъти съм го ползвала и досега не съм разранявала нослето на малчо и аз първо размеквам сополките с Нисита .твоя какъв е newsm78

Май и моя беше на Нук  Rolling Eyes Не помня вече  Mr. Green Но определено не може да влиза много навътре. Аз попринцип си издърпах доста сополки сутринта с него, но ме беше страх да стисна повече помпичката. Така, че си върши работа. Следващият път ще действам по-смело. Дано да не се е метнала на мен с такива слаби капиляри в носа  Tired

Общи условия

Активация на акаунт