МАРТенските ни душички украсяват коледни елхички!

• 8 120
  • 274
  •   1
Отговори
# 270
Привет и от нас!

Ох, не мога да смогна да изчета всичко... Wink

По всичко личи, че сте прекарали страхотно на партито. Поздравления! Wink

Ние в неделя се върнахме от Варна, където бе друга БГ... Едно такова лятно и същевременно...Коледно. Wink
Записахме Вики за седмица на тамошната кухня и той сладко - сладко си похапваше. Решила съм да му готвя аз, а не да го записвам на кухня, но да видим дали ще се справя.

Продължавам с четенето...

# 271
  • София
Привет,милички! Hug
Дейзи,съжалявам за баба ти! Praynig
Герчо,честито фото!Айде,давай снимките!
Честита месечинка на Еличка-хубавичка! Hug
Калина,важното наистина е ,че ти си добре,пък тъкмо ще смениш колата за разнообразие!
Момичета,страхотни украси и много сладки снимки на мъничетата!Като снимам моята ще ви я покажа,ама не е нещо особено.
Пуснах новата темичка,че сега ще ми вземат компютъра и ще мога да се включа чак довечера.Заглавието не ме кефи много ама не можах да измисля нищо по-хубаво в момента Embarassed,ако някой има предложение ще го сменя.
Айде цунки за сега!

# 272
  • София
Мерси на Катето И Весето  Hug Днес имам една среща на Витошка точно отсреща и дано да приключа, за да се вейна и до магазина.
Леле, Калина, аз имам няколко ПТП-та през шофьорския ми стаж и при 2 от тях колата не приличаше на нищо, на пръв поглед, но я оправиха, а на теб, за да ти я платят не знам каква е била катастрофата! Добре, че си жива и здрава! В новата си поръчай повечко еърбеци Wink
Дейзи, моите съболезнования!
Герчо- честито   bouquet /ако знаеш, че почти съм те прекръстила на Гергана... ooooh!/
От ФОКС купувам разни неща понякога, ама нямам спомен да ми се е сторило много скъпо, сега пак ще видя- а вие мислете по почивните дни как да се организираме пак да пийнем по едно винце  Wink

# 273
Привет маминки!
Дейзи миличка моите съболезнования !  PraynigНека почива в мир  Praynig

За Фокс - аз много често купувам от там дрешки на малката - много са качествени а сега имат и намаление , взимаш 2 плащаш 1 . Вчера и купих панталонки и едно страхотно джинсово якенце за пролетта. Ако ходите ходете днес, утре, щото общо взето нещата поприключват за бебоците на нашата възраст.

Чудесни украси и аз ще снимам вече, че все забравям. 

Кетито календара е супер!

Много цунки  Hug

За всеки случаи ще копна постинга и  в новата темичка

# 274
Здравейте и честит първи сняг!

Дейзи, моите съболезнования, мила!

Да отчета покупките:) В крайна сметка се завряхме в Метро, защото решихме, че времето е гадно за обиколки по магазините, а и колата отново нещо не е много в ред, та... За Криси взехме някаква играчка, която съчетава игрален център с някакви колелца, тел.вилка, сметалце, и други подобни шарении и уолкър. За нас си взехме килим за хола (но не от метро, ами от един специализиран м-н на околовръстното) Mr. Green Решихме тази година да не си правим персонални подаръци, ами да вземем нещо за къщата, че още имаме да се дообзавеждаме. Тази вечер ще сложим новия килим и утре ще украсявам и аз, че много се забавих Wink Само че съм в чуденка къде да сложа елхата  newsm78 Утре ще го мисля. Сега ще бягам, че Криси току-що се събуди и й чувам песните по бебефона  Heart Eyes

Лек ден от нас! И никакви болести...

Общи условия

Активация на акаунт