МАРТенските ни душички украсяват коледни елхички!

• 8 125
  • 274
  •   1
Отговори
# 240
За Коледа ще й купим уолкър. Не знам точно от кои, но утре с мъжо ще ходим по магазини.

И да кажеш какво сте избрали, че и ние ще търсем това в събота. Аз сега се сетих, че гледах не лоши уолкъри в едни голям магазин за играчки, но не помня как беше  newsm78 Намира се на площад Мадедония на ъгъла с бул.Ботев. Като ходих имаше 2 вида уолкъри, единият беше о/о 50лв, а другият о/о 70лв. Но не съм ги разглеждала подробно. Може да минете от там.

# 241
  • София
Милички, я ми помогнете с магазин за обувчици да не обикалям, че и без това няма време за мен да пазарувам, а ако трябва да обиколя всички магазини... Hug
Мерси, предварително  bouquet

# 242
Милички, я ми помогнете с магазин за обувчици да не обикалям, че и без това няма време за мен да пазарувам, а ако трябва да обиколя всички магазини... Hug
На Витошка ако идваш от НДК от лявата страна, цените са между 40 и 100 лв. (малко магазинче)

# 243
На Витошка ако идваш от НДК от лявата страна, цените са между 40 и 100 лв. (малко магазинче)

Ако е това, за което си мисля, се пада срещу бившото кино РЕКС

# 244
Цеци, учудвам се как си издържала 9 м без да викнеш! аз още на първия месец се бях побъркала, и всички дружно изръкопляскахме, когато шефката ми ме помоли да се върна на работа за половин ден на същата заплата. лошото е, че след това се върнах и на другите 2 места да работя, и сега просто се побърквам. Но ми е добре.
Аз пък вчера катастрофирах и сега нямам кола поне 1 месец !!!!!! е това вечее кошмар за мен! колата е  вплачевенвид и казаха, че може би няма да я правят, а направо ще ми платят цялата сума по застраховката, да си купя нова.
хубавото е, че на мен ми няма абсолютно нищо, и днес са ми купили фотоапарата Simple Smile леле колко съм щастливааааа

за помпата бях писала в една д ругатема, ще го копна, само да го намеря.

# 245
сега за сополите..... това го писах преди месец. сега всяка вечер му  дърпам сополки в банята, той се нагласява и си подава нослето. а когато няма сополи, се дърпа малко. аз аспирирам пак де, но нищо не излиза.

харесва ми помпата на НУК, защото накрайникът и е объл и може плътно да прилепне към ноздрата, за да направи вакуум. на chicco  мисля, бяха едни остри, не ми вдъхват доверие.
Сополите трябва да са течни. (след баня са идеални,любимите ми  са !!!  Mr. Green ) Ако са на гурелчета, размеквам ги с физ-разтвор и ги махам с въртеливо движение с клечка за уши.  Мама съдистка...

та техниката е следната...

0. изгонвам мъжо и бавачката  smile3513 да не гедат, че получават тикове и почват да викат за помощ   smile3514американската асоциация за защита на детето.

1. поставям Кайо в скута си и с лявата ръка му придържам главата да не ми бяга.
2. стискам помпата максимално, за да изкарам въздуха в нея. после я поставям много плътно в ноздрата (без да натискам, да няма врясъци).
3. РЯЗКО отпускам помпата, БЕЗ да я дърпам навън.
иииии ... цврък....   Outta Joint
4. бързо улавям, доиздърпвам  и попивам с мека суха кърпичка, да не реши дребния да ми помага с каквото може. че е усложлив щом трябва да се маже .... а и той шмръква обратно инстинктивно.

за запушен нос без течащи сополи (които не могат да се издухат) НЕ действа. там с капки. Кайо като малък беше много зле и пи антибиотик, и беше на Виброцил. Много са меки (аз имам хронични проблеми с носа си и изобщо не ми подействаха, но на  него нощем му се отразяваха много добре).

когато беше малък не се дърпаше и ме оставяше да го ровя на воля, ама сега ми трябва специално разрешение и да се престоря,че си играем.   newsm57

# 246
Laughing Браво на Дани, само така  Laughing

Мами, сега си взех сп. 9 месеца и имаше брошура на FOX BABY. Някоя взимала ли е нещо тяхно? Имат магазин в МОЛ-а доколкото виждам. Но да не са с някакви надути цени. Защото 50-100лв за блузка няма да дам  Naughty
Весе аз взимах за кръщенето от там и блузката беше 14 лв, джинси 37лв, жилетка и тя към 35-37лв качествени са доволна съм Peace има много хубави анцузи, но засега имаме достатъчно дрехи и не ми се купуват още, че така ще си останат обличани по 2 пъти.
тази вечер се разминахме с температурата Laughing, сега чакаме други зъби

# 247
Мики, и всички мами, които не ползват английски, а някакъв друг език - с малко закъснение съм превела най-важното от линка, който пуснах вчера. нещата не са нови, но са много хубаво събрани като въпроси & отговори, така че ако ви се чете леко куц превод - моля продължете да четете по-надолу  Mr. Green

Кога и как мога да дам кисело мляко на бебето ми - 7,8 месец. киселото мляко е полезно заради калция и бактериите, които съдържа, като бактериите са полезни за храносмилателната система.
тук обаче, имайте предвид, че днес Илианка ми каза, че нейното педи препоръчва пак след 1г да се дава киселото мляко, щото били блъскани с хормони  Shocked така, че аз лично май ще поизчакам.

Кога и как да дам сирене на бебето си - сиренето също е много полезно и може да бъде въведено след 8м, при положение, че няма фамилна обремененост от алергии към млякото. може да бъде предложено намачкано, или на малки парченца като храна за ядене с пръсти.

Защо киселото мляко и сиренето могат да бъдат въведени преди 1 г., а кравето мляко не - защото  лактозата е вече разградена след заквасяването на млякото и сиренето и така млечните протеини са премахнати или с много намален състав. ето защо, те вече могат да бъдат лесно усвоени в храносмилателната система.

Защо трябва да изчакам с въвеждането на кравето мляко до след навършване на 1г. - най-вече защото кравето мляко пречи на усвояването на желязото от организма на бебето, много по-трудно усвоимо е и не съдържа достатъчно хранителни вещества в сравнение с кърмата или АМ. ако в семейството има алергии към млечни продукти, за препоръчване е, предлагането на краве мляко на бебето също да стане след 1г, тъй като след тази възраст бебетата обикновено израстват повечето алергии и рискът значително намалява.

ми това е горе долу, извинете за непрофесионалния превод, ама много набързо го правих  Embarassed

Веси, а иначе за FOX baby - цените изобщо не са толкова страшни. аз купих плътно боди с дълъг ръкав за 14лв. не са най-евтините, но са по-скоро сердни, отколкото сравними с Премама, примерно. освен това последния път като пазарувах имаше коледна промоция "купи две, плати едно", като плащаш по-скъпия артикул. аз знам, че и други мами пазаруват оттам, така че да кажат и те (Мики, поглеждам те многозначително  Laughing)

# 248
  • София
Здравейте,
 Не съм писала от 6-та страница и немога да ви изчета Crazy

Първо честитона всички именници, рожденници, озъбили се и всички който съм пропуснала Heart Eyes
Денито ми е мноооооооооого сополив, кашля естественно с храчки и се дави  Crazy имаше Т
и е толкова кисел че ooooh! ЛУДНАХ Crazy
Докато преглеждах темата видях, че не сме само ние Wink

Сега да ви се похваля Grinning

Почти съм готова с коледната окраса,
Опаковах подаръците,
Получих си календарите-супер са Joy
Сега ,чакам утре шаферката ми да си получи писмото от Дядо коледа което съм и поръчала Sunglasses
Много ми е гот Mr. Green

Сега чакам и някой друг зъб да се покаже и да ми оздравее сополанкото Wink

И нали всички се хвалите, че имате джуджета, аз пък си имам  ЕЛЕНЧЕ  
 Mr. Green
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1764560

# 249
Еееей, ама много хубав тоя Денис  Heart Eyes С тези сини очи колко ли женски сърца ще разбие  Crazy Пу-пу!

# 250
Привет и от мен!
Днес нямах време да изчета какво сте написали и ще го свърша утре, но влизам да се похваля. Взех си фотоапарат - сапунерка - Olympus  FE-190. Според консултанта в магазина бил доста добър цена-качество, а и е толкова малък, че много си ме радва. Днес нащраках малко снимки на Иван и ако сколасам утре да ги изтегля и да направя албум ще ви пратя да го видите колко е пораснал. И утре трябва окончателно да приключим ремонта у нас та ще снимам и новите ми ремонтирани стаички  Laughing

# 251
ох, и аз не мога да смогна с четенето тези дни.
Кетито, Дени е голям сладур, наистина ще има да се редят на опашка за него!  Heart Eyes

ger4o, честит фотоапарат, да направиш най-хубавите снимки с него! (тайно се надявам и аз скоро да се обзаведа с някакъв дигитален  Praynig)

дрехите на fox baby наистина са хубави, а когато има намаление въобще не са скъпи.

Kalina, аз ти предлагам да издадеш направо едно ръководство "изваждане на соплоки с помпичка"  Joy така цветущо си го описала  Joy ние пък си нямаме такова устройство, с клечка за уши също не става, защото ноздрите на мойта госпожичка са много мънички и затова действам с най-обикновена кърпичка, завита на фитилче.

Накрая да кажа и аз на Цеци, не се тревожи, всички рано или късно изпускаме нервите си, за съжаление понякога и върху детето. Но от друга страна, ако не си изпускаш нервите, ще полудееш. Понякога като сме нервни с мъжа ми си крещим пред детето, или по-точно аз го надвиквам, но ми става гадно и се опомням, а Писи само седи и се чуди какво става, но никога не се е разревавала, за мое щастие. Според мен най-добрият лек е да намериш някой на когото да оставиш бебка и да излезеш навън с приятелки, дори и за час-два.

# 252
  • София, център
Здравейте, ама как сте се разписали само...  Laughing

На Герчо - честито да снимате най-прекрасните мигове в живота си !

Дени е голям сладурчо с тези рогца !

Ние с помпата нямаме успех, само като я види и реве та се къса, давам и я да си играе с нея, а тя я сграбчва като граблива птица - само и само да не ми е в ръцете, после се опитвам да я изкопча от ръцете и и пак реееееев !

От FOX - Аз взех на Мария 2 бодита-гащеризончета( такова цяло...)  ( едното плющенко, а другото памучно ) за 27 лева!

И на мен ми се иска да изчакам с млякото до 1 годинка, но родата нещо прави опити да ме подпитва... кога, кога...

Намам време за пазар на подаръци...много лошо! На училище съм и утре, след това от старата ми работа ме помолиха да работя на 23 и 24 ... а и мен много си ме радва колектива, та отивам с 2 ръце!

Днес едва сколасах да направя няколко зеленчукови пюренца...

айде чао  целувки

# 253
Здравейте милчики,браво на Дани-знае детето за какво да се хване
Хич не ми остава напоследьк време за форума. Вече поприключвам с курмуването,но имам много работа,добре ,че таткото си е повече време удома,та се гледат двамата и да чукам на дьрво много добре се справят. Ние загубухме една обувка и в неделя купувахме нови. ooooh! И в Марти в момента е на тема чупене-чупи всико което му попадне в рьцете.

Гледам коментирате киселото мляко-ние си хапваме вече от месец,месец и нещо и на звяра му се ослажда. Да ви се оплача май отиваме на отбиване Cry Мисля да почета за релактацията,но се сьмнявам ,че ще успея.

Весели празници и целувчици на всички. Hug

# 254
  • София
Мерси за хубавите думи за ЕЛЕНЧЕТО  Embarassed
Както си пазарувахме в Била и видяхме, че рогата са намалени и направо му ги сложихме Mr. Green
Вози се милото в пазарската количка и с тия рогца,......точно като еленче Joy hahaha
Ако знаете какъв фурор направихме  Joy, много народ развеселихме hahaha

Помпа за носле ползваме, много често, /особенно последните дни Mr. Green/Моята е на Камера, много съм доволна.

МлякоАз уж съм против , но давам пюрета с мляко и готовите каши на Нестле newsm78 незнам това брои  ли се newsm78
А за кисело почти съм се навила да дам. Сега сме на Милупа и това е последното АМ, което пробвам и ако не го пие , ще почвам с кисело мляко

Общи условия

Активация на акаунт