МАРТенските ни душички украсяват коледни елхички!

• 8 127
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
Гледам, че повечето ползвате Стеримар за нослето. На нас педито ни каза да вземем Виброцил  newsm78 Кое от двете е по-добро  Rolling Eyes

Ами Виброцил са си капки за нос, а Стеримар е физиологичен р-р с някаква морска вода (май така беше  newsm78). Та двете са съвсем различни неща. Аз впръсквам Стеримар за да прочистя нослето. С аспираторчето не се справям добре, но Криси изкихва всичко след няколко минути и не ми се налага.

# 226
  • Русе
Здравейте!
И ние днес сме домстой заради гадното време вали и студено  #Cussing out а малката хич не и се нрави да си седи в къщи (явно на мен  се е метнала  Joy)  като си тръгва някой от вкъщи и тя хуква след него и пази вратата  Joy
А за синеоките...и ние сме в отбора само че е риба и двамата с баща и сме с кафеви очи (свеки е със сини)
Бисквитите ги яде като прахосмукачка нищо не оставя дори и трохите си обира  rotfImao rotfImbo
Аспиратор за нос не съм ползвала клечките за уши са по удобни  Laughing, а и тя не е била никога с хрема де
Лек ден  пожелавам   bouquet

# 227
  • Варна
Точно и аз щях да пиша, че Виброцила са капки, а Стеримар е стерилна морска вода. Аз първо слагам Стеримар, после аспирирам и накрая капките. На принципа първо да почистя добре нослето и после да сложа капките.

# 228
Аз само да одпълня, че когато Криси имаше хрема (на 3м някъде беше), педито ни изписа Коларгол - много цапат, но иначе са много ефикасни. Могат да се ползват само 5 дена (ако не ме лъже паметта), но хремата всъщност минава много преди да изминат тези дни... Виброцил не сме ползвали, може да е била много малка тогава, знам ли  newsm78

# 229
здравейте, аз два дни не съм писала и вие сте изпипали темата
За нослето най-добре се справям с клечки.За храненето от 5-6 мес сме 4 хранения тя си го направи така :
сутрин 9- попара
обед 13- супа; пюре
следобед-17,30- каша, кус-кус, грис, крем
вечер 21,30- кисело мляко + бисквити( 230мл)
За 1г РД съм ЗА ,най- добре да е края ма март да са минали рд.
За отслабването диетите са много опасни, преди 4г. си докарах голяма беля така ,че внимавайте!
Рапанче от  твоята Бояна  аз бях възхитена, голям бонбон newsm03
Не всички овнета са синеоки ние сме със зелени( нашто тати има много хубави сини очи , но...)

Лек ден болничките бързо да се оправят
 Hug

# 230
  • София
Здравейте,милички! Hug
Прасенце,може ли и нашите снимчици да ни изпратиш на tasinka@abv.bg Heart Eyes Извинявам се,че тука,ама ти се е препълнила кутията на лични Embarassed

# 231
  • In the jungle out there..
Най-после и аз качих снимки в албумчето, за съжаление се оказа, че са само 2 Embarassed, другите са само с моето гардже  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 14:10 от kalaza

# 232
Здравейте,

с малко закъснение, ама да се включа - Цеци, мила, всички те разбираме, нормално е да изперкаш понякога, ето днес  и аз не издържах и викнах на Али - побърка ме, неще да спи, на разходката рева да я нося, пак е във фазата като доближа вратата на стаята да реве да се върна, научила се е да си блъска главата назад и щях да й извадя окото с лъжицата, неще да яде, издра ми ръката, оплю половината къща с пюрето:crazy:и това само до обяд.

Анетка - Стела е много хубава госпожица, забравих да спомена хубавите снимки с хубавото бебе на Съниполи Hugа и Галя, много ми харесва украсата ти, и Ивка е мнооооого сладка, а и у вас ми харесва Wink

# 233
  • София
Darling, благодаря за комплиментите. Много си мила. Всички бебоци наистина са много готинки. А как хубаво бяха облечени - госпожиците с роклички и сукманчета, а момченцата с ризки и дънки. Сладурковци! И аз съм ЗА нови срещи и общ РД.

Моята госпожица с това ранно ставане май скоро няма да мине на 4 хранения. 5 я устройват добре, а и мен също. Тя си е от слабичките, та май е по-добре така. Утре ще отчета новите и мерки. Тази вечер сме на консултация.

Аз помпичка нямам. Когато се наложи, пръскам Стеримар.  Peace

А усетя ли, че започвам да изпушвам, грабвам детето и в колата. Отиваме в някой магазин или просто обикалям, докато ми мине. Еднообразието вкъщи ме затормозява страшно, затова се измъквам. Само предупреждавам мъжа ми, че ако иска нещо по-така за вечеря, да напазарува като се прибира. Срещи с приятели също ме зареждат.

Преди две седмици ходих на антицелулитен масаж. Знаех предварително, че не е много приятно, а и масажистката ме предупреди. Но аз си бях твърдо решила. Е, изтраях го, но ако щете вярвайте на другия ден посинях.  Sad Скоро няма да повторя. Тази жена май беше джудистка под прикритие.  Joy

# 234
Влизам само да се похваля,4е направихме прощъпулника и Дани хвана портмонето,наре4ено за банкер,нищо друго не го заинтересува Mr. GreenМного съм изостанала с 4етенето,посредата на темата съм,а и още не съм разгледала вси4ки снимки,като наваксам пак ще пиша Laughing

# 235
  • Sofia
Браво на Дани, мнооооооого добре си се е ориентирал човека newsm10 ! Дет' се вика - той е малък, но вече знае  Mr. Green ...

# 236
Мила  , имаме една единствена снимка двете с Вени ако не те затруднявам да ми я пратиш . Благодаря.
А на Дани браво знае какво да хване! smile3501

# 237
 Laughing Браво на Дани, само така  Laughing

Мами, сега си взех сп. 9 месеца и имаше брошура на FOX BABY. Някоя взимала ли е нещо тяхно? Имат магазин в МОЛ-а доколкото виждам. Но да не са с някакви надути цени. Защото 50-100лв за блузка няма да дам  Naughty

# 238
Но да не са с някакви надути цени. Защото 50-100лв за блузка няма да дам  Naughty

Горе - долу такива са Wink

Зоуи, браво на момчето, ей това са днешните деца - знаят от малки Hug

# 239
zoui, твоят Дани е голяма работа  Hug

Аз не виждам Криси скоро да проходи. Преди се пускаше и стоеше за няколко секунди права без да падне, но от известно време не ще. Иска да е права, но да е хваната за нещо/някой. За Коледа ще й купим уолкър. Не знам точно от кои, но утре с мъжо ще ходим по магазини.

Общи условия

Активация на акаунт