Спечелете ръчен душ GROHE Rainshower SmartActive

• 8 439
  • 342
  •   1
Отговори
# 240
  • Gulyantsi
Когато избирам душ гледам за дизайн и за опциите, които има за разпръскване на водата.

# 241
Когато избирам душ ми е важна най- вече последващата поддръжка, това предполага опростен, изчистен дизайн. Естествено добре е да има функции като регулиране на струята и пестене на вода. Качеството на материалите също е водещо

# 242
Качествени материали, изчистена форма, класически хром, функции, достатъчно дълъг маркуч за лесно почистване на банята, лесна поддръжка, плюс е разбира се и пестенето на вода.

# 243
  • На морето!
Качествени материали и изработка, функционалност, лесно почистване и не на последно място- красив дизайн.

# 244
Най-важни са за мен външния вид- формата, различните видове струи , материяла от който е изработен

# 245
Избора ми е различните видове струи  и   дизайна на душа.

# 246
Най-важни за мен са дизайна, качеството, различните видове струи и пестенето на вода.

# 247
За мен е много важна функцията за пестене на вода при избор на душ слушалка.

# 248
  • Стара Загора
От първостепенна важност за мен са функциите, след това качеството. За външният вид бих направила компромис.

# 249
На първо място ми е функциите за пръскане на водата.После дизайн.Да не забравяме и цената.

# 250
  • София
На първо място ми е пестенето на вода
на второ качествен материал и разбира се функциите за пръскане на водата.

# 251
  • някъде
От значение са качеството, дизайна, цената и пестенето на вода.

# 252
От най-голямо значение са различните видове струи, както и функцията за пестене на вода.

# 253
За мен е важно да има различни видове струи, функция за пестене на вода, да е колкото се може по-безшумна и да е класически хром.

# 254
Когато избирам душ, за мен най-важно е да е функционален, с достатъчно дълъг маркуч и да е с качествено покритие.

Общи условия

Активация на акаунт