Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 159
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Тия пък участници толкова ли не могат да си насрочат автоматично публикациите в социалките и да не се обясняват, че заминават, че няма да ги има Rolling Eyes
Уж да не спойлват, ама все пак да се похвалят, нали.

# 691
Аз пристигам с инфо за Ергенът, като не гарантирам 100% достоверност.
Победителката е Айлин.
В подкрепа на тази теория прилагам и една снимка, която не гарантира нищо със сигурност, но все пак реших да споделя Simple Smile
(едната снимка е част от новото промо, а другата е от IG на Айлин от 29 октомври)
https://prikachi.net/image/84zPMP

Очаквам с нетърпение и други материали за размисъл и много спойлери през новия сезон Simple Smile

# 692
Извинете за глупавия въпрос, но какво показва снимката ☺

# 693
Въпросът никак не е глупав...

# 694
Някой може ли да сподели инста профила на Айлин ?

# 695
  • Вестерос
Победителката май е с пръстена от долната снимка, който явно е на въпросната Айлин. А какъв ѝ е фейса, че не я помня?>

# 696
https://www.instagram.com/aylinbobeva/?hl=bg   То нищо естествено няма в това момиче.Прекалено млада,за да се окепази така.Като стане на моите години,не знам как би изглеждала....

# 697
Хора, приемете снимката като вид разсъждения от моя страна като допълнение на това, което имам като информация. Според мен маникюрът е един и същ и датата на снимката съвпада горе долу с датите около финала. Не претендирам достоверност на всяка цена.
И аз като вас се ослушвам за сигурни спойлери Simple Smile

# 698
Имаш право - освен маникюрът, самите длани и пръсти също изглеждат еднакви. Добра находка, а дали е истинска ще разберем след 3 месеца Grinning

# 699
От Комеди Клуб Подкаст изданието вчера стана ясно, че една от "дамите" е бесарабска българка, фамилията беше Карабаджак.

# 700
Ако това беше действително годежен пръстен, надали девойката би го сложила на показалеца си.

# 701
  • Буркина Фасо
Джафката - водещ на Сървайвър

# 702
Джафката - водещ на Сървайвър

Неее, стига де! Това истина ли е!?

# 703
Да,вече го анонсираха по телевизията.

# 704
  • София
И го нищят в темата за Сървайвър последните 3-4 страници. Simple Smile

Общи условия