В НОЕМВРИйската дружинка вече имаме си втора бремелинка!

• 13 650
  • 286
  •   2
Отговори
# 75
олга, таман вчера в Майките имаше такава тема за парче месо вместо зъб  Shocked

rosse_ - откъде сте? Вие сте първите ни близнаци, юхуху Simple Smile ще е интересно да пишеш за вас. Охооо, и трето чакаш след близнаците? Леле, майки героини!

# 76
От София съм. Да чакаме още едно 

# 77
Pollia, много е сладка снимката с дядо Коледа - гледащ строго, явно заради извършената беля, на този, който стои в скута му! Simple Smile

rosse_, добре дошла! Страхотно е, че си имаш близначета! Браво на теб и за третото бебче, явно, че няма да са близнаци пак! Simple Smile
Ще се радваме да ни разкажеш повече за вас!  Hug

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 13:35 от Sisssi

# 78
от София съм на 22 години съм омъжена съм от 3години.Близнаците са много непослушни обичат да се бият един друг но обичат и да се саюзяват срещу другите деца и срещу мен.  

# 79
rosse_ добре дошла при нас, наистина си ни първата с близначета,
и нур спи много лошо напоследък, преди една нощ цяла нощ реве, чак в 5 сутринта заспа, нощеска почти същото от 2,30като се събуди не може да заспи реве, дремва 5мин и пак, така до 6сутринта, направо и аз ходя като болна, добре че нощес уис я пое от 4 до 6 та да дремна малко
Pollia много сладък с дядо Коледа,
И ботушките ми харесаха, жалко че вече си имаме доста, и ми е забранено да купувам повече обувки поне за зимата, то ми се е превърнало в хоби

# 80
росе - ехааа, айде, добре ни дошла  Hug

# 81
росе, добре дошла  Hug ех че весела дружина ще си имате  Laughing
реничка, ако искаш можеш да й премериш стъпалцето в см и да ми кажеш колко см да е подметката на обувката. аз на кейти взех 23, а тя до последно носеш на к и к 18/19 номер. е, 23 са й големи малко.
днес е ужасно мързелив неделен ден. спах до 12  ooooh! свекитата минали на кафе- таткото гледа детето, а майката спи непробудно оттатък  Crazy
за нова година имаме предложения за празнуване в наша много любима младежка компания на боровец, но не знам как ще оставим катето. нали все за мен се лепи. ако се събуди и ревне за мен посреднощ, трябва да слизам със ски от боровец  hahaha
за бъдни вечер, май казаах- свекито има рд. искам, не искам- там ще сме.

# 82
мдаа - и стефан е рожденик на бъдни вечер. така че и ние щем-не-щем ще сме със свекитата Simple Smile аз нямам нищо против, всъщност. някой ще ми вдига, слага, пък и детето ще ми гледа по малко. а аз през това време ще пия кафета с гретхен Simple Smile
гретхен, знаеш ли заводът яна-плевен и фирменият магазин към него по кое време работят. дали ще работят в петък (22-ри), как мислиш? ще ми се да наминем оттам за пуловери и блузи - казват, че били много по-евтини там и с най-голямо разнообразие, а аз съм им фен.

# 83
  • Карлово
И мен ме е налагнал тотален мързел. Само чета из форума, дори не ми се пипа клавиатура. Досега се излежавах пред тв-то и гледах някакво коледно филмче по БТВ. Много ги обичам тези фимчета, с прикзния сюжет, любовна история и добър край. Дори Мартина ме остави да го гледам.

# 84
да, и аз гледах филмчето по бтв. типично коледно добро  Grinning и малко скучно.
майче, телефонът на яна в плевен- 064 800 942. ако искаш инфо.
днес някой ходи ли до базара
тити, намери ли им място на силиконките

# 85
добре дошла на росето .много смели майки има ,на мен не ми стиска толкова бързо да забременея ,още  имам чувството че вчера родих.доскоро.

# 86
юка, не , ама те не са типично коледни, може и по-късно.
неделните ми дни са изпълнени с размисли какво да сготвя  Mr. Green а до коледни меденки все не стигам.

# 87
Здравейтееее  Laughing
От както пуснах темата хич не ми оставаше време за компютъра  Confused Радвам се, че ви е харесало оформлението на темата, с голям кеф поукрасих малко! Ще сменя заглавието, ще се върна някоко странички назад да прочета пак заглавията на майчето.
добре дошла на мама rosse_!  Поздравления за куража за трето дете   bouquet След малко ще ви впиша на първа страничка  Simple Smile Би ли споделила и останалите данни за децата, да е пълен списъка, както нашите.
Исайкова, оня ден си купих със закъснение списание Мама и какво да видя - нашата Петя и Кристи на снимка и с материал даже писан  Laughing Много се зарадвах! Може и да сте коментирали, обаче аз съм пропуснала сигурно новината  Rolling Eyes

Охх, Ади се събуди, после ще направя промените по темата!
Чао за сега .....

# 88
  • Карлово
Добре дошла на мама Росе! Hug
Доминика, и аз видях, гледах, гледах, мисля те са, ама си замълчах. bowuu

# 89
  • Пловдив
Добре дошла на мама Росе! Браво за куража!
Няма с какво да се похвалим.
За оплакване - ве4е ме бли кръст, гръб, болката върви по крака ( по - скоро таза ) - не знам дали е от почти постоянното мъкнене на Росен Thinking

Поля, много е сладък Поло  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт