Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 75 246
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, включвам се в темата след като преди няколко месеца се събудих с прекрасен перманентен мустак. Joy Не е фрапантно, даже 1-2 месеца мислех, че си въобразявам докато една приятелка не го спомена, та отидох на дерматолог и веднага констатираха - мелазма. Angry

Преди да се впусна в борби исках да помоля за препоръка на коректор с добро покритие за над горната устна (който да стои поне няколко часа без да се разтича)? От години смесвам 2 евтини на Лореал и Буржоа за да получа точния цвят, но не покриват мелазмата добре.

П.П. Леко съм бясна откъде ми се стовари това - не съм била бременна, никога не съм се излагала нарочно на слънце, нося 50 фактор на лицето всеки ден от години (поне откакто съм на 20) и меля на всичките си приятелки как трябва да носят слънцезащита. Close Също така цял живот отказвам лазер над горната устна, защото много ме беше страх от хиперпигментация в тази зона, та сега ми е смешно направо. Joy Да си го бях направила, че да не се мъча с пинсетата с години поне...Joy

# 211
Здравейте Simple Smile взех си анти пигмент сирията на Юсерин - дневен крем, нощен крем и серум с двойно действие.
Ако някой ги е ползвал може ли да сподели серумът кога се слага? Сутрин или вечер и преди съответния крем ли? Благодаря Blush

# 212
Аз ползвам само серума от серията засега. Слагам го сутрин и вечер преди крем.

# 213
Лимонче, а кола маска правиш ли на мустака?
Ползвам коректор на Алверде, който е двуфазов. Стар е и нямам идея дали още се предлага. Довечера ще снимам.

# 214
  • софия
Здравейте, включвам се в темата след като преди няколко месеца се събудих с прекрасен перманентен мустак. Joy Не е фрапантно, даже 1-2 месеца мислех, че си въобразявам докато една приятелка не го спомена, та отидох на дерматолог и веднага констатираха - мелазма. Angry

Преди да се впусна в борби исках да помоля за препоръка на коректор с добро покритие за над горната устна (който да стои поне няколко часа без да се разтича)? От години смесвам 2 евтини на Лореал и Буржоа за да получа точния цвят, но не покриват мелазмата добре.

П.П. Леко съм бясна откъде ми се стовари това - не съм била бременна, никога не съм се излагала нарочно на слънце, нося 50 фактор на лицето всеки ден от години (поне откакто съм на 20) и меля на всичките си приятелки как трябва да носят слънцезащита. Close Също така цял живот отказвам лазер над горната устна, защото много ме беше страх от хиперпигментация в тази зона, та сега ми е смешно направо. Joy Да си го бях направила, че да не се мъча с пинсетата с години поне...Joy
Има такова понятие "хиалуроновата мустак". Да не би да слагате филър в горната устна?

# 215
Не, нито филъри, нито кола маска.
Най съм нещастна че не се гримирам особено, а сега ще трябва понеже не се чувствам особено добре с мустак. 😅

# 216
За корекция на тъмни петна първо се слага прасковен коректор,отгоре светли вече.

# 217
Здравейте Simple Smile взех си анти пигмент сирията на Юсерин - дневен крем, нощен крем и серум с двойно действие.
Ако някой ги е ползвал може ли да сподели серумът кога се слага? Сутрин или вечер и преди съответния крем ли? Благодаря Blush

Аз сутрин слагам серум и след това дневния крем.
Вечер серум и след това нощния крем.

# 218
Пускам снимка на коректора.

# 219
Благодаря ви! Дневният крем ми създаде кир ефект, но аз това го очаквах, защото имам слънцезащита за лице на марката и пак така става. Предполагам, че и с нощния крем ще стане така. Но ако имат някакъв ефект ще го преживея Grinning

# 220
  • София
Момичета, това ползвам на морето, никакви аварии:
https://douglas.bg/clarins-sun-care-gel-to-oil-spf50-54516

Със стика подновявам през деня:

https://douglas.bg/clarins-invisible-sun-care-stick-spf50-54518

# 221
За корекция на тъмни петна първо се слага прасковен коректор,отгоре светли вече.

Мерси, не знам защо реших, че трябва зелен. Astonished
Но сега си взех палитрата с коректори на Nyx и ще пробвам.

# 222
Може ли да препоръчате някоя марка с подходящ прасковен коректор?

# 223
Зеленото прикрива червенини.

# 224
И аз си търся покривен коректор, че съм като панда лятото. Фон дьо тена не ми ги покрива и много ме дразни това.

Общи условия

Активация на акаунт