Зори, ами и аз и се скарвам, но тя досега не се е разплаквала от това, май не съм достатъчно строга
А днес като изключи компа и я плеснах по ръчичката и се скарах, но тя по скоро се ядоса и отиде в другата стая, а не се разплака. Ох, не знам.....споделяйте опит!За спането вече около месец спи само 1 път през деня, обикновено като се наяде на обед в 12.30-13 и заспива и спи 2 часа, а после вечерта - 22-23 чак. Ако обаче заспи точно преди да яде, както става понякога, включително днес, спи 30-40 минути и после заспива вечерта в 20.30.
Ето снимки от коледното парти и още някой, не дочаках бгфотото:
http://snimka.bg/album.php?album_id=86586&photo=16
На нас днес ни сложиха капките полиомиелит и сега следващата ваксина е чак март месец!!!
Лека вечер и целувки от нас!!!
За 10 мин. оправих всичко и сега съм пак на линия.
! Това не е шега работа, взимай се в ръце и смело напред с лечението. То и аз имам чувствот, че като родих и тотално се разпаднах - то не бяха поликистоза, цистит, гъбички, раничка на шийката на матката. Вече ми се повдига от доктори. Днес след работа ходих при личната лекарка да питам дали ще ми даде болничен, за да отида да помогна на мама - ще стане, но чаках 1 ч. и 30 мин.
.
.
! Да ти е много весел, здрав и много послушен!
.
. Но това не ми пречи да поплаквам и на някое анимационно филмче
! Много е важно спокойствие
!
! Чудни снимки на дечица, весело е при вас
!
! Йоничка е много сладка на тържеството
! Целувки! Валерия от вчера вече не е на АБ, готвим се за ваксина. Днес подозрително игнорира елхата, предполагам готви се за нова атака.
.
и после и аз стигнах до думите спираш всяка химия и си гледаш живота и сега съм окей, е имам си стандартни отклонения, разсеяност, нервност,плачливост, ама тъй като гледам май всички от темата сме за хормонални лекарства по повод плачливостта. 
Луда работа!
Не знам дали ще мога да разтегна дългописание, ще бъда по-обща. Първо да ви разкажа за нас. Вече трети ден Невена е по цял ден в яслата. Спи си добре, да не говорим, че ПРЕСТАНА да се буди нощем (да не чуе дявола). Направо не мога да повярвам. В 20ч. вече е заспала, толкова е изморена, че сутрин в 7,30 едвам я събуждам