КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - сезон 1 (тема 2)

• 30 962
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Дидо (70%) и Елеонор (19%) влизат, снимките започват на 1 май, а първи епизод ще е на 16 юни.

Пресинка се държа докрай невъзпитано, беше вкисната през цялото време и не спря да мрънка. Все едно са ѝ длъжни хората и екипът.

# 211
Супер, радвам се, че са избрали двама.
Като нищо ще съм се оказала права, че са искали да вкарат я Чеченеца, я Емили и сега им се е освободило място.

# 212
  • София
Чеченеца е по-възможно, но Емили в никакъв случай, тя е официално с диагноза, Тихомир е споделял, откача и е агресивна. Никакъв шанс няма да слуша и спазва дори обикновени правила, да играе в Игри.

Според мен още от началото са мислили да са двама, а след като спечели Дидо и трите игри, то беше ясно, че трябва и втори да вкарат. Нямаше интрига.

# 213
  • София
Жалко бях за Пресинка. Елеонор не ми харесва нещо. Дано ме опровергае. Дидо беше ясен.

# 214
Супер, радвам се, че са избрали двама.
То супер, ама зависи кои двама. А Елеонор... пълна гняс. Направо повръщам от това девойче.

А къде сте го гледали това? Аз не можах на живо, а сега не намирам на профила на Павел и Ицака видеото. Последното качено е на Таттстоунър с 14 момчета.

Дайте линк, плс Wink

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 13:46 от diziler

# 215
Лайв видеата са в отделна секция в профилите на създателите на съдържание, затова не излизат в общия списък с видеа:

https://www.youtube.com/live/z3m_7lBb9_E?feature=share

# 216
Оо, мерси. Ето шервам го като вградено видео:

# 217
На мен по някаква причина не ми позволи. Ползвах тага за вмъкване, но излезе като текст. Не за първи път ми се случва с лайв видеа.

# 218
Гледах 25 мин.  Плямпане и бръщолевене. Като на седянка. 

# 219
Аз го слушах днес по време на работа, но беше абсолютно излишен тоя лайв и доста разтегнат. Само Павел, Ицака и Дидо бяха отпуснати, другите бяха като глътнали бастуна и нищо не казаха.
Обобщавам това, което споделиха като информация (част от нещата Niya- вече ги написа, но за да не пропуснем нещо, ще ги повторя):

Снимките стартират на 1 май, излъчването - на 16 юни. Ще има 15 участници (13 необявени, Елеонор и Дидо). Наградата е 25 000 лева, а снимките ще се провеждат в друга къща.
Не казваха кой ще участва, споделиха само че тиктокърът Nasi_Sveej, който е горе-долу в профила на Гого и Пресинка, няма да участва, защото бил в Германия. Явно са го канили.
Подметна се името на Aethelthryth и ми се стори, че Павел и Ицака се подсмихнаха и попитаха дали хората мислят, че ще интересно, ако влезе. Може да си въобразявам, но бих предположила, че е един от участниците.

# 220
Значи жалко, че този Наси се е отказал. Защото сега на негово място влиза това мьекащо, лигаво и надуто същество Елеонорка.

# 221
# 222
  • София
Днес пуснах по-рано Голямото преследване и хванах малко от Семейни войни, участваха Ицака и Дидо. Класираха се и за утре.

# 223
# 224
Снимките започват днес, оглеждайте се кои инфлуенсъри ще предупредят, че няма да са много активни.
Скрит текст:
Александра Гърдева от "Ергенът 1" е влязла 100%, казала е, че започва нов проект.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 16:48 от Clouded

Общи условия

Активация на акаунт