ЮЛЧЕ, бързо оздравявай ти! Още утре да направиш 100 бели!!!

• 12 438
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Весела Коледа и от нас с Вики! Много здраве, късмет и любов!

Моят най-голям коледен подарък е от 10 ч. тази сутрин - ВЕЧЕ СЪМ ЛЕЛЯ  Heart Eyes Брат ми стана татко на малко момиченце, което ще се казва Ева. И аз съм много, много щастлива...............

# 121
  • Пловдив
ВЕСЕЛА КОЛЕДА

Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем

# 122
Весела Коледа мили мамчета. Много здраве и късмет ви пожелава цялото ми семейство.

# 123
  • в шоки-land
Честита Коледа и от нас на всички малки и големи  Hug Heart Eyes  bouquet
и Много щастие и кьсмет пре3 Новата година   bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 124
Весела Коледа изпълнена с положителни емоции и много радости за семействата   bouquet

Габи също като Сиянка му казва деду Коко  Laughing
На нас ни донесе мяукащо коте кученце Лабрадор и разни други веселби Heart Eyes

# 125
честита коледа и от нас,пожелаваме ви много здраве , щастие и любов.  smile3525 smile3525    честито IVLYNA , да ти е жива и здрава племеницата

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 15:44 от tsveti_kb

# 126
Честита Коледа!

# 127
Честито на новата леля Hug Да е жива и здрава мъничката Ева.

# 128
Честито Рождество Христово!!!
Нека тази Коледа ви донесе много здраве, щастие и усмивки с най-близките ви!!!

# 129
Ивианче, честита ви радост!!! Да расте умна и послушна малката Ева!
Светленце, истински лабрадор ли ви донесе Дяду Коко? Ако е така - честито Hug

# 130
  • welcome to the Jungle

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО! НЕКА БЪДЕМ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ЛЮБОВ ИЗПЪЛВА ДНИТЕ НИ!

# 131
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, НА ВСИЧКИ!!!
МНОГО КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ДА ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ НИ!!!

Голяма работа този дядо Коледа! И при нас дойде! Не го видяме, но оставил много подаръци!
Ида си има шейна, 100 топки за къщичката-палатка (тежко ми), люлка, пързалка и още дребни нещица. Не бих казала, че се впечатли от опакованите подаръци, но вече влезнаха в употреба и сега като цветарка само обикаля от забава на забава  Mr. Green
На нашия тати който беше и именник подари MP4, а на мен ми донесе "крокодил" дето папа боклуците под мивката Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Честито на леля Ivyana!!!
Много късмет да има в живота малката Ева!!!

С извинение пак започвам питанка за болести... Cry
Имам съмнение, че Ида е с варицела... Засега има само 1 пъпка на гърдите, снощи като мехурче с течност, сутринта зачервено и спукано, вечерта зачервено и като раничка, с диаметър около 5мм... Възможно ли е?
Четох, четох в и-нет, ама вече се обърках в симптоматиката. Мами с опит в тези дебри има ли?
В контакт не е била с непознати деца и възрастни. Срещали сме се само с братовчеди, които не са с шарка...
Сега още повече се притеснявам и за бебка, че и аз не съм карала тази гадост...

# 132
Честито Рождество Христово!
Мили форумски мами, нека витлеемската звезда топли сърцата и огрява домовете ви, изпълвайки ги със здраве, късмет и благоденствие!

Ivyana, честито ви щастие! Нека малката Ева, расте здраво и весело момиченце, а късмета да е винаги по петите и!

ara75, според мен само 1 пъпчица не може да е варицела, newsm78 Аз лично карах варицела преди 3 год, заедно с Мони и бяха доста повече пъпките. Излизат точно за 1- 2 часа почти по цялото тяло. 

# 133
Ето снимки и от нас:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8281&AlbumId=82903

Бобсънът получи от Дядо Коледа много играчки и дрешки,даже има вече жертви от играчките  Mr. Green ,много е бърз и чупенето.
Аз се сдибих с това:
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=100&products_id=10378
И с това:
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=91&products_id=1248
С нов цвят съм и нова прическа  4470 Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
Само дето съм скапана  Rolling Eyes

# 134

Весела Коледа

Желая на всички много здраве, щастие, късмет и сбъднати желания   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт