ЮЛЧЕ, бързо оздравявай ти! Още утре да направиш 100 бели!!!

• 12 428
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Мили съфорумки Laughing
Желая ви прекрасно изкарване на новогодишната нощ
А през 2007 за всяка една от вас и семейството и само положителни делници,много щастие,сбъднати мечти и здраве за всички
С много обич от мама Светли,Габи и Кати
  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing

# 226
И за Пикола
Миличка минахме през този КУКО ГЕЙТ Mr. Green преди 2 седмици
Страхове ритане непускане на акото даже
Всичко се нормализира
Та от пресен личен опит ти казвам че и дъска за тоалетна също няма да помогне това е етап не се отказвай точно сега от кукото
Но и не я насилвай просто продължавай с опитите
Поне при нас мина за 2 седмици

# 227
Честита  Нова Година!!!

# 228
  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Айдееее, честита ви Нова Година, честит ви Евросъюз - много здраве, щастие, късмет и със здрави бебета напред!

bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 229
  • Пловдив
ЗА МНОГО ГОДИНИ - ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ

# 230
Честита Нова Година!

Нека 2007 година да донесе на всички ни много здраве, късмет и незабравими положителни емоции и преживявания!

# 231
  • временно във Пицеландия
                       честита новата 2007!!!                   
                         много радости през нея и успехи,здраве,щастие и късмет!!!

честито ни влизане и в Европейския съюз,дано донесе на държавата ни само благоприятни последици и нашите деца да имат един добър свят в който да живеят  Hug
 тук вкъщи героите са уморени,независимо че не правихме шумни купони до зори,празнувахме си по семейному само с едната баба.Герито беше изключително впечатлена от фойерверките и пиратките,които продължиха на пресекулки чак до сутринта.после имаше буйни танци,наистина досега не я бяхме виждали да танцува така развихрено,то бяха въртене на дупето,приклякане,пляскане,пеене.за жалост точно сега и камерата ни не работеше и пропуснахме да снимаме първата съзнателна новогодишна веселба на малкото човече.но едвали ще я забравим,толкова много се смяхме  Mr. Green
  Светле,мерси за отговора,значи се движим по разписание с развитието си  Grinning интересното че вчера се подтвърди едно мое съмнение,което имам от известно време.помолих Иван да я сложи на кукото и о,чудо! Герито седя.е помрънка си известно време,но гласът му я възпря да става и прави изпълненията,които прави на мен,примерно да тича по голо дупе с полусмъкнати панталонки из къщи и да се крие по стаите.то в такива моменти се чудя да и се карам ли или да се смея,толкова е комична  Grinning но пък и малко е обидно да правиш по-голямата част от нещата ти за нея,плюс всичките притесния и останалото и накрая да ми няма особен респект в сравнение с този към баща и.е,едва ли откривам топлата вода,и не сме първите с такова поведение,но си е обидно все пак  Crossing Arms ще видим тази година как ще потръгна с гърнето.
 още веднъж-много целувки на всички мами,бебета,коремчета и честито на всички именници!!!

# 232
ЧНГ! Много здарве и щастие, късмет и любов!А на някои- и едно малко пухкаво бебче!   bouquet
И Габи като по4на да я събличам или обличам и почва да бяга и да се крие, обле4а едното, търчи, хвана я, обле4а другото и така по половин час, а като я събличам се размотава по голото си дупе и свалени гащи докато ни писне и почнем да се караме...  Crazy Луди, млади  Mr. Green

# 233
  • в шоки-land
Честита Нова Година и от Шоки- ланд   bouquet Hug Heart Eyes
Много щастие, усмивки и кьсмет да донесе на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !!!!!

# 234
честита нова година,пожелавам на всички много здраве,щастие,развирателство и любов.Нека през новата година да сме по добри и малчовците да ни слушат много.Целувки на всички от сърце  Party  Party  Party

# 235
  • В средата на времето
ЧЕСТИТА НОВА 2007 ГОДИНА!   bigdance2ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НИ ГОДИНА ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ, РАЗБИРАТЕЛСТВО И БЕЗБРОЙ ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ! Hug

# 236
 Laughing Мдааа, разказаното от Пикола и Сиска ми звучи мноооого познато, п росто цирка е нон-стоп пълен Crazy

Малко късно ще го кажа, но и ние минахме през такива моменти на гърнето - 2 пъти досега за по около 10-тина дена, но всичко си е ок засега, дори човека вече казва сам когато му се ака bowuu

Ето я великата количка дето дедо Коледа ни донесе  http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1851797

Последна редакция: пн, 01 яну 2007, 18:13 от bubka

# 237
Честита нова 2007 година и от нас. Пожелавам на всички от сърце мноооооого здраве, мнооооооого щастие, и само хубави неща да ви се случват през цялата нова година.

Ние си изкарахме страхотно. Бяхме на Рибарица и беше страхотен купон. СЕга вече едвам гледам, и отивам да лягам. Емчо е бил много послушен, танцувал е, играл си е, легнал си е в 22ч. и се е събудил чак в 8ч. сутринта без да се буди от шумните фоьерверки и пукотевици.

Хайде утре като съм в по-голяма кондиция ще пиша пак.
Лека нощ.

# 238
Честита Нова година и от мен, момичета Hug Бъдете здрави и много щастливи, с много обич в сърцето към любимите хора...

Ние изкарахме много добре, Лили беше "командирована" също при баба и дядо, защото ние посрещахме гости. Вече и мен ми натежават клепачите Tired, лека нощ и дано и тази година си бъдем от помощ за съвет или просто да си се пооплачем  от палавниците;-)

# 239
Емчо също е пил Вентолин и то поне 2 или даже и 3 пъти са ни го изписвали. Аз също не съм разбрала за някакви нежелателни реакции, а определено му помагаше при кашлица и хрипове.

Я да попитам по въпроса за хомеопатията - чула съм от вас че не сте много привържанички на лечението със средства на Боарон (май АЯ беше писала). Искам да попитам защо? Каква е другата алтернатива на хомеопатията? Може и на лични да ми пишете. Искам просто малко повече инфо за таз наука от опитни в лечението с нея. Една позната ми даде координати на една хомеопатка - по нейно твърдение доста добра. Казва се Угринова, и членува там в комисия ( организация или нещо подобно на хомеопатите в Б-я. Лекар си е и т.н. И тя лично е страшно доволна и ми я препоръча, но това каза че използва Боаронските, а пък от тук не съм чула добри отзиви и затова да ми кажете мнението си и защо. Каза че от 2 години антибиотици не са пили, а преди това всеки месец е била на АБ, и постоянно боледуване и лежане по болници и т.н.
Това е ............... мерси за отговорите предварително.

Общи условия

Активация на акаунт