Добър ендокринолог в София - 3

• 124 108
  • 716
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Ендокринолог ми откри голяма киста в щитовидната жлеза и ме изпрати  при хирург за източване на течността. Хирургът от своя страна каза, че трябва да се махне целия лоб.
Питането ми е, има ли някой който да си е правил процедурата с източване на течността при ендокринолог, а не хирург? Въобще ендокринолозите правят ли тази процедура?
Виждам, че сред вас има и хора с опит в Майчин дом. Как успяхте да си запазите часове? Хирурзите имат оставени телефонни  номера на сайта, но ендокринолозите не. Не мога да разбера разделението на трите клиники там и регистратурите им, етажите им....

# 706
Здравейте,
За д-р Наташа Станкова имате ли отзиви?
Станислава Тодорова в София мед?
Трябва да намеря час ендокринолог за майка ми в София по ЗК. Чудя се как да разбера кой е ок + преглежда и на ехограф.
В УСБАЛЕ ли да търся по тел.?

Последна редакция: пт, 07 авг 2026, 12:34 от faviana

# 707
Здравейте. Някой има ли отзиви за д-р Мария Калинкова?

# 708
Аз ходя при Величко Камбуров по ЗК, преглежда с ехограф, доволна съм досега.

# 709
Здравейте,
За д-р Наташа Станкова имате ли отзиви?
Станислава Тодорова в София мед?
Трябва да намеря час ендокринолог за майка ми в София по ЗК. Чудя се как да разбера кой е ок + преглежда и на ехограф.
В УСБАЛЕ ли да търся по тел.?
Най-добре там.

# 710
Здравейте, търся добър ендокринолог, да подразбира от репродуктивни въпроси и лактация. Онлайн или София/ Благоевград.

# 711
Има ли пациенти с вродена надбъбречна хиперплазия? Кой лекар и как ви диагностицираха? Съмняват се за това при мен, след 10 г., в които се твърдеше, че имам пкя.
Кой ви диагностицира?
Наскоро чух съмнения за тази диагноза за моя близка. Назначиха й изследвания на 17-хидроксипрогестерон (17-OHP). Причината  - окосмяване по брадичката. В същото време ендокринологът пренебрегна някои показатели в изследванията, които не бяха в норма и отхвърли спкя, т.к. гинекологът не видял кисти по яйчниците.

Оставам негативен отзив за д-р Веселина Яначкова. Същото - подробни изследвания и накрая глюкофаж. Обяснението - като се излекувала ИР другите състояния щели да изчезнат.

Има ли ендокринолог, за който съществува естрогенова доминантност?

# 712
  • Melmak
Така и не ме диагностицираха.

# 713
спкя е комплексно метаболитно заболляване, не е само кисти, вдига андрогените и причинява окосмяване, без да има хиперплазия. Яначкова може и да е била права. Дали само с метформин ще стане е отделен въпрос. Ако не стане, има и glp-1 вече.

# 714
Здравейте от мен, и аз съм в търсене на еднорог май. С Хашимото съм и ИР, като Тсх досега винаги ми е било в норма, този път обаче е почти 8. Последно бях при д-р Калинкова, която ми назначи изследвания, каза ми да й ги пратя на мейла и 20 дена ни вест, ни кост. Разбирам, че е заета, ама това е много време. Звънях 2 пъти на телефона, посочен в сайта, там ми вдига някаква неадекватна жена и не може да ми обясни как да се свържа с докторката. Повтаря едно и също: "докторката е с пациент", "графикът е много пълен". Опции за записване на час има чак за ноември. Не разбирам какво пречи да се запише час за вторичен преглед още като назначи изследванията.
Миналата година бях при Асьов, той буквално ми каза или да отслабна с диета или ще ми изпише пептиди.
Чета по групи, по форуми, въртят се едни и същи имена, повечето имат часове за много време напред и честно не знам на кого да се доверя.
Моля да ми препоръчате някой, който ще ми назначи адекватно лечение и с когото мога да обсъдя правилен начин на живот - хранене, спорт и тн.

# 715
  • София
Ако намериш този еднорог, сподели го, въпреки че тогава няма да може да се уредим за час 😆

То за това повечетонот нас четата много и малко самосиндикално си действаме. А иначе лошо няма в GLP-1 лекарствата, но те не са панацея, трябват и други усилия - хранене, спорт.

# 716
Диетолог и треньор. Ендокринолозите не ги съвсем знаят тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт