Емил Начев-ендокринолог

• 3 224
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте!
Наскоро бях диагностицирана с Базедова болест от Емил Начев в МЦ “Майчин дом”-София. В момента пия Метизол- в началото по 8 на ден, към момента по 6 и Пропранолол-по 1 на ден. Д-р Начев ми обясни, че може да се наложи операция, но това ще го обсъдим по натам, когато започнат и плановете за бременност. Искам да попитам какво ви е мнението за него, като доктор и хората с тази болест задължително ли биват оперирани, защото чух доста различни мнения за него.

# 1
Има тема Базедова болест в здравния раздел, в хронични заболявания- https://m.bg-mamma.com/?topic=1704539
Доктор Начев е добър специалист.

# 2
Благодаря, но съм запозната с болестта, имам интерес към мненията относно Начев по скоро.

# 3
Моето мнение е отрицателно.
Отношението му е различно към жената според това планира ли или не планира бременност. Заучените му фрази и лекции изнесени на един дъх без да ти даде възможност да зададеш и един от въпросите си за мен са вбесяващи. Прегледите са набързо и претупани защото чакат и други пациенти на които трябва да вземе парите. Робот, без чувство, без израз без грам нищо.. Пациентите са като на конвейер

# 4
Аз съм с хипофункция и се проследявах при него при втората ми бременност. Да, говори бързо, изглежда, че претупва или бърза да ни изпрати, но аз си подготвях въпросите, концентрирах се при преглед да чуя какво ми казва и винаги си казвах, че имам въпроси и ги задавах.

# 5
Супер е ,много съм доволен от него. Спаси ме от инсулин и за една година вкарах захарта в границите дори за здрав човек Много бързо се ориентира в ситуацията, въпреки бях доста сложен случай. Изключителен специалист.

# 6
Доволна съм от Д-р Начев ,и трите бременности ходих при него за проследяване на хормоните и високата захар.Имах въпроси ,зададох ги и ми отговори .Останала съм с много приятни впечатления от него и назначената му терапия през трите ми бременности .

# 7
Здравейте, как си записвате час при др Начев ? Аз никъде не виждам опция да запиша час ….

# 8
Уви, работи без часове.
Отиваш и чакаш, обикновено има доста хора при него и е нужно да се запасиш с нерви. Съветвам те да отидеш на гладно, ако реши да ти пусне хормони, поне да го направиш в един ден.

# 9
А каква е цената на прегледа + УЗИ в майчин дом ?

Общи условия

Активация на акаунт