🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 691
  • 856
  •   1
Отговори
# 165
Припомних си визитката на Радо:
Радослав Колев е на 34 години, от София. Фитнес треньор и баскетболист.

„Родих се в семейство без мъжка подкрепа, но станах силно обичащ, уважаван и незаменим. Животът ме принуди от малък да се боря с него. Когато бях на 3 години, родителят ми от мъжки пол ни изостави със сестра ми. Въпреки това, с помощта на нашата майка, сме здрави и изучени до магистърска степен“, казва баскетболистът и капитан на Локомотив София.

Голямата страст на Радо е работата му като фитнес треньор и заниманията му с деца. Иска да бъде пример за най-малките и да им помогне да заобичат спорта. С тази амбиция миналата година основава спортен клуб „Българи“.

През последната година се посвещава на мечтата си за кинокариера. Завършва актьорско майсторство и кара курсове за каскадьор в Киноцентъра.

Целта му е да спечели „Фермата“ и да инвестира голямата награда в спортната база на своя клуб.

Аз си мислех, че е по-млад, и само спортист. Човекът е магистър, и с актьорско майсторство и въобще всестранно развит талант. Жалко, че не си личи.

# 166
Ако пък е на хонорар(къртицата на продукцията) и играе ролятана тъпото в момента Grinning , за да прави скандалите? Чисто хипотетично...

# 167
Не знам, и аз това си помислих, ама много отвътре му идва и е неподправен...Joy

# 168
Е някой тук се появи и каза, че го познава. И в живота си му викат "тъпото", не е роля.
Или с помощта на актьорското майсторство, което не разбрах като какво е завършено - НАТФИЗ или НБУ, или просто някакъв курс? - да е къртица и евентуално изгонване да му прекрати "кариерата" във Фермата и така всички доволни - сезонът станал скандален, скандалджията изгонен навреме, за да няма страх от претенциите му за финал, които на физическо ниво са непобедими.

# 169
  • Terra incognita
Синът ми тренира баскетбол, не искам да се поставям на мястото на родителите, чиито деца тренира и се предполага, че трябва да ги възпитава в дисциплина и спазване на правила.
Авторитетът му като човек, работещ с деца е разбит, според мен.
Магистър бил, хаха. Че то и Кобрата скоро се похвали, бил станал магистър по политически науки или нещо такова.

# 170
  • София
То Радо нарушава постоянно правилата, Андрей го каза предния път и обясни защо не ни го показват. Въобще не мисля, че Камелия има нещо общо и да не беше тя, друго щеше да стане и да наруши правилата.

Радо си е лъжец, грам не съжалява за нищо, знае, че хората очакват да се направи на разкаял се и затова го прави. Много показателно беше вчера колко убедително говореше как нямало значение кой ще реди точките, но при подхвърлянето на Андрей да преотстъпи тогава на Яни да ги реди, Радо веднага даде заден. После искаше да си ходи, с което събра пак симпатии на съфермери, но като го питаха вече за крайно решение, вече не искаше.

# 171
  • при късмета
Тъпотата на Радо граничи с олигофрения. Това не се играе

# 172
Всъщност май Радо още си играе за Локо София, че и доста точки май вкарва. Само вметвам...че щял да остане без работа. Може и така да стане, де !

# 173
Всъщност май Радо още си играе за Локо София, че и доста точки май вкарва. Само вметвам...че щял да остане без работа. Може и така да стане, де !
Даже пише капитан на Локомотив София!
Отделно фитнес треньор, отделно детски спортен клуб, ами и каскадьор ще ставал във филми. Абе гладен няма да остане, това за него е най-важното.

# 174
Честно, не знам кой нормален човек би искал да работи редом до такъв олигофрен! Все ми е тая какво ще се случи с него, каквото сам си направи... нали!

# 175
  • Terra incognita
Странно, че живее още с мама. Всъщност, не е странно предвид това, което показва.

# 176
# 177
  • София
Никакви изненади в избора на Влад за Калин.
Не очаквах Радо така да избухне, жалко. Не отива на един зрял мъж да се държи така и то спортист и даскал?!
И въпреки това не мога да се насиля да не го харесам. Разбирам ги останалите обаче и факта, че не могат да живеят с него. В случая не съм на страната на Радо, въпреки че го харесвам. И мисля, че наказанието бе правилно и действоята на Калин като цяло също много точни и мъжки.

Категорично съм против тези общи наказания и никакви паралели с реалния живот не минават. Общите наказания се правят с цел сеир и рейтинг и с нищо друго.

Яни няма никакъв шанс на дуела, Радо ще го победи категорично. Тъпо, че Яни избра него, твърде емоционално подейства. Ама то кой да дръпне? Финци и Чочо са му много близки. Ами Иван, ама и той изглежда тегав. Но е по-добър избор от канарата Радо. Яни искаше Калин, ама той фермер. И тръгна да се доказва. Пфф.

Стратегически избор на Калин за ратаите, отново без изненади.
Засега съм 50 на 50 за мъжки или женски дуел. Изхода на Яни - Радо няма да повлияе на избора.
Нина колко лесно се остави да бъде изманипулирана от Камелия, а после като видя, че Аксения е ратай, отиде при нея уж по приятелски, само и само да не я избере ако дуела е женски. Много е хитра тази Нина.
А Камелия как ги манипулира не е истина. Първо Нина, после пък подпали фитила на Радо с алкохола и че си сипвал допълнително. Можеше да си замълчи. Това разбира се не оправдава Радо за последвалите дебелизми от негова страна.

# 178
  • Вестерос
Тя Нина даже пусна сълза като видя, че ще е мъжки дуелът 😁

# 179
И ратайството пак й се размина...Тя и Вал всъщност бяха с по 1 път само.

Общи условия

Активация на акаунт