🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 617
  • 856
  •   1
Отговори
# 330
Епизодът е сниман доста преди излъчването. Какви рейтинги?
Шарени. Рейтингът се измерва в момента на излъчването по тИлиВизора.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 08:22 от *Биле омайно

# 331
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Нека хората запомнят много добре и постъпката на Камелия и Иван.
Да оставиш човек без завивка и да се наслаждаваш на това, не е по-малко
престъпление от това да си свалиш батериите на микрофона.

# 332
  • Sunshine state
Епизодът е сниман доста преди излъчването. Какви рейтинги?
Те щото монтажи не правят и не знаят кое продава и кое не.

# 333
И все пак изпитвам съжаление към Радо, когато говореше за майка си, за работата, за децата.
Нененее, не се връзвай! Въобще не му пука! Този човек е социопат. Той ще обещае всичко, само, за да отърве кожата.
Какво мисля за всичко останало вече го казах. Измиха си ръцете, като му внушиха той да каже, че излиза по собствено желание. Направи всевъзможни лупинги и понеже не е тъп, ами много хитър даже, сметна, че няма измъкване и така все пак му е по-изгодно. Кощунство е, че си излезе с думите на Левски и си приписа подобен героизъм. Пфу, какво гледахме. Позор!

# 334
“Какво направихте, бе, хора?” Не, Радо, ти го направи сам, не хората. И дано намери помощ, не мисля, че някой му желае лошото.

# 335
Мен лично щеше да ме е срам да решавам съдбата на някой друг. Тормозел ги... ще падна от смях.😁 Мъдро общество били според Андрей.😁 Пази Боже от такива мъдреци...Тази година в БГ е изглежда много модерна думичката " тормоз " , за щяло и не щяло се употребява.😁

# 336
Много тежък и тегав епизод, направо се измъчих да гледам.
И на мен ми дожаля за Радо, когато говореше за майка си, за работата си, но... не мога да се начудя, за осем сезона, никога не е имало допълнителна охрана. Какво се е вихрил Радо, че да се стигне до охраната?!
Не е само един свален микрофон тука. Имало е много повече, че да се стигне до такава ескалация на напрежението, но монтажът яко е рязал.

Яни май получи някаква паник атака след битката снощи. Такава рязка загуба на въздух на такова ми бие. И Радо предположи така.
А може и просто да му е прилошало, аз ако нагъвам мед с лъжицата на гладен стомах, ще се разлюлея като трепетлика.

# 337
  • Разпиляна във въображението
Можеше продукцията да не остави така нещата и да го изкарат рано. Така щеше да е честно и за двете страни - Радо нямаше да се излага в продължение на месеци, а вътре щеше да е по-спокойно.

# 338
  • Sunshine state
Значи за когото им отърва се правят подобни публични линчове, а за други не? Много загорча тоя сезон. И сега к'во правим с Яни? Язък му за избора.

# 339
  • София
Не мога да съчувствам на Радо, този е абсолютен егоист и манипулатор, направо тръпки ме побиха, докато го гледах. Само за себе си мисли, не му пука за останалите, за това, на което ги подлага, нищо че "го боли сърцето непрекъснато за тях". Но това е само за няколко секунди, до следващото провинение. Говори някакви неща, в следващия момент прави точно обратното...
Не зная защо смяташе, че излъченото до момента ще го представи в някаква добра светлина, при положение, че имаше ужасни прояви цял сезон. Много, много сбъркан човек! Даже не мога да си представя в каква среда трябва да живее някой, та толкова да не е в състояние да се съобразява с никого около себе си дори за най-елементарни неща.
Грешката на продукцията е, че го оставиха чак досега. Трябваше да го изгонят много по-рано.

# 340
Аз се радвам, че отпадна, такъв простак не заслужава финал, освен това в последните дни прекали наистина много.
1. Веселка - мисля, че тя до тук се представи най - достойно.
2. Яни - за мен той си остана любимец, изпуска си нервите, но наистина не е лош човек и е себе си.
3. Калин - имаше моменти, в които ме подразни, но показа, че е принципен човек.
4. Валерия - харесвам я като цяло.
5. Чавдар - аз му вярвам, че е това, което показва.
6. Аксения - не знам до колко е реално или игра, но като цяло ми се струва, че израстна.
7. Финци - искам да му се доверя, но поведението му ми се струва заучено.
8. Нина - егоистична ми се струва.
9. Иван - много крив човек.
10. Камелия - откровено злобна.

# 341
Всички ми станаха неприятни.

Май само ще ви чета вече. Гледах за удоволствие, вече почна да ме напряга предаването. Тези драми не знам наистина на кого са интересни.

А Камелия за пореден път ме отвръщава. Когато не харесва някой и поведението му почва да използва историята си, за да драматизира ситуацията. И при историята с Гечо, и сега казвам, че тъпите й коментари са обида за жертвите на домашно насилие.

Ех...голяма драма беше да гладуват, но Калин избра приоритетно кафе, цигари и алкохол. Браво.

Пълен фалш са всички. А тая Нина как се дотътри като мишка до последната седмица за мен е пълна мистерия.

# 342
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи миналата година ония двамата, нищо. Нямаше ни другарски съд, нямаше нищо. Една жена я разсипаха и плачеше всеки ден, нямаше проблеми тогава. Ама сега вече не можем да издържаме, драми до небето. Яни и той, тръгва, връща се, божеееее детски лагер.

# 343
Много го търпяха.
Ако на работното си място имате колега, който бачка, но е небрежен към оборудването с което работите и това се отразява на заплатата ви, ако ви бърка в бюрото или шкафчето, ако ви яде от храната която сте си донесли за обяд - колко време ще го изтърпите. Извинявай, извинявай, извинявай... обаче на края на месеца заплатата със 100 кинта по-малко, с 200 конта по-малко...
Може да ви е близък, може да ви е роднина, да ви е приятел, но всички чаши имат лимит.

# 344
Отвратена съм. Гледам Фермата с детето, носталгия. Но и тя няма да е достатъчна, за да продължа да гледам това, в което се превърна Фермата. Миналия сезон и сега този. Имало правила. А те от кога са? Защо ги нямаше тия правила до сега? Хич не оправдавам Радо. Но....не така.
Веселка победител!!!

Общи условия

Активация на акаунт