🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 589
  • 856
  •   1
Отговори
# 465
Toест основаваш се на предубеждение.

# 466
Toест основаваш се на предубеждение.
Да, в случая съм предубеден към времето, в което се случи драмата.
Радо спокойно можеше да е отдавна вън от играта.
Факта, че се случи на дуела му с Яни ме кара да се замислям, а и отделно съм обременен от една друга Продукция и няма как и това малко или много да не рефлектира и тук.

# 467
Като чета как се защитава поведението на Радо (нищо лично спрямо Радо, като човек, поведението му е това, което е осъдително), как не се прави разлика между еднократно провинение и такова, което е “ежечасно” по думите на повече от един от участниците, как се търсят оправдания в стил “ааа, щом за този може, защо не може и за другия”, ще приема, че пишещите ги са близки на Радо и ще подмина. Ще ми се моята представа за правилно и грешно поведение да съвпада с това на масата. Иначе нещата стават - щом тоя шофира нарушавайки правилата защо да не мога и аз? Бреййй колко много катастрофи стават, защо така? Приключвам с Радо аз.

Сега кога се очаква Яни да излезе на дуел? Другата седмица ли ще е, че тя и Нина чака на опашката или как?
Смятам, че Калин ще избере женски дуел, въпреки, че е в негова полза да е мъжки. Причината е, че така праща Иван на дуел и Чавдар. А той харесва доста и двамата. За Аксения няма да му е толкова мъчно. Тя пък ще дръпне Камелия и ще си ходи.

# 468
Bengun, моето мнение е, че ползваха Радо, до когато успяха. Даже и в края неискаха сами даго изгонят. Пак повтарям - за жените Радо беше удобен да чисти хора като Яни примерно или Финци за финала. С уговорката, че тая година вотът е с по-малка тежест, защото ще се дели на 6, а не на 4.

# 469
Не може 100 пъти да си махаш микрофона, няколко пъти хората да гладуват заради теб с дни, а после да се фъчкаш и да казваш, че ги обичаш, да манипулираш и да ги караш да се чувстват виновни, защото не искат да го търпят. Някои тук казват, че Радо е добряк. Не е баш добряк. Ако беше, щеше да му е гадно, че другите страдат толкова заради него и нямаше да си махне микрофона в деня след изтеклото състезание. Направи го нарочно, да ги накаже, защото не стана на неговото.
А това с "Обичам те, каквтоо и да решиш" си е чиста проба жажда за доминантност и манипулация, да ти вържат ръцете. А накрая да сравнява себе си с Васил Левски, беше вече епично! "Ако печеля, печели цял народ, ако загубя, губя себе си". Ама делата на Левски бяха малко по-различни, в "малко" по-различен контектст  Grinning И при Радо вече загуби целият народ във Фермата, гладуваха.....така че си противоречи и тук.

# 470
  • София
Изгледах последните епизоди и драмата с Радо.
Значи, когато бяха на отбори и Радо им трябваше, за да чисти мъже, нямаше проблеми с Радо, търпяха го.
Сега като Радо реално може да победи всеки един от тях- голЕм проблем станА Радо!

Радо отстрани единствено Дидо.
Не е “чистил мъже”.
Точно защото е много силен, можеше заедно с останалите безнадеждни да копират стратегията на Старите. Можеха да пращат за ратаи силните си мъже - като Радо- за първи дуелисти и те да дърпат и чистят мъжете на Старите. Обаче всичките ги е страх от арената и оставиха жените на Старите са дърпат конците на играта.
Ако Радо беше отишъл на арената още веднъж - като Веселка - отношението към него щеше да е друго. Щеше да заслужи много повече уважение, нямаше да го провокират (ако е вярно, че Камелия го е правила) и нямаше да се стигне до тук.
Много Ако има в горните изречения. Но да се каже, че Радо е бил използван, за да чисти мъже , е силно преувеличено от гледна точка на фактите.

# 471
За чистене на мъже във финалната фаза. Даже все си мисля, че и това, че Яни го избра "под натиск" очевидн също го издразни. Яни избра Радо под афект - то се видя. Какво не ни излъчиха, само хората вътре може да ни кажат.

Иване, за в бъдеще в рубриката на Мирон - давайте повече неща от играта вътре, а не вашите тъпи шегички, които са рязани...

# 472
  • Разпиляна във въображението
Като чета как се защитава поведението на Радо (нищо лично спрямо Радо, като човек, поведението му е това, което е осъдително), как не се прави разлика между еднократно провинение и такова, което е “ежечасно” по думите на повече от един от участниците...

Радо трябваше да си замине дълго преди изобщо да се стигне до обединение. Беше удобен за продукцията и те са го оставили, за да генерира коментари и гледаемост. Обсъждането за храната, която яде още в началото до огъня. Постоянно му хленчене за ядене. Изцепките, докато беше ратай. Съсипването на микрофона. Малко ли се коментираха? Той трябваше да е вън.

# 473
  • София
От преди няколко дни.

# 474
  • при късмета
Според мен Радо изобщо не беше изстискан. Веселка е изстискана, защото доброволно ходеше на дуели и то като първи дуелист. Радо може да претендира, че е изстискан, че цял отбор се е възползвал от него, ако беше направил същото. Той го направи веднъж и се скъта, като всички останали мъже. За сегашния дуел беше избран, не беше ратай преди това, нарочно пратен на дуел, а това изобщо не се брои ни за изстискване, ни за възползване, за нищо подобно. Иначе приказките му за отбора, отборната игра, подкрепа на този и онзи, много големи

# 475
Oт продукцията, не от съфермерите. Очаквам да бият затова шута на Веселка последната седмица.

# 476
  • Разпиляна във въображението
Абсурд за Веселка. Според мен разтичат на нея и Яни да генерират смс-си.

# 477
  • Terra incognita
От жените искам да шитнат Вал. Нищо не показа това момиче. Особено ми стана неприятна покрай драмите със затвора й и като я освободиха, мале какъв патос. Все едно е лежала 7 години в сливенския. Айде няма нужда.
Останалите също си имат кусури, но имат и някакви качеатва, интервсни са и за гледане. Дори и Камелия, която ми е крайно противна, особено с тази много зле направена уста, но тя е изключително упорита и последователна.

# 478
Абсурд за Веселка. Според мен разтичат на нея и Яни да генерират смс-си.

Фермерите, не продукцията, въпреки че и тя може да я наклепе, за да вдигне акциите на гласената Аксения. По твоята логика защо бутнаха Ваня Павлова миналата година ?

# 479
А Радо колко пъти беше ратай?
Защото, съгласете се, вероятността да бъде избран мъжки дуел при ратайстване на Радо, е почти нулева...
И старите избираха женски дуели. И новите мъже си кретаха спокойно...

Общи условия

Активация на акаунт