Спечелете и тествайте антиейдж грижата Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

• 13 434
  • 398
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Кои са първите белези на стареене, които забелязахте по лицето си и с които бихте искали вашата козметична грижа да се справи?
Вече се появиха бръчици в областа на околоочния контур и отпускане на кожата в същата област Sad

# 91
Бръчки в околоочния контур и около устата и челото и отпускане на контура.

# 92
 Бръчки покрай устата  и силно изразена  бръчка между веждите и липса на еластичност на кожата.

# 93
Бръчки покрай очите и устата, отпускане на кожата и отскоро тъмни петна на две места.

# 94
Кои са първите белези на стареене, които забелязахте по лицето си и с които бихте искали вашата козметична грижа да се справи? - Фини бръчици около очите и челото.

# 95
Бръчки по челото и в зоната около устата.

# 96
Бръчки и други несъвършенства,пори.

# 97
Отпускането на кожата и бръчици по челото. Бих очаквала продукт, който да ги запълни леко и да постегне лицето.

# 98
Бръчки покрай очите, устата и отпускане на кожата.

# 99
Забелязах бръчки около очите и устата .

# 100
Бръчки покрай устата  и силно изразена  бръчка между веждите и липса на еластичност на кожата.

# 101
  • Пловдив
Отпускане на кожата и бръчки около устата и очите.

# 102
Другите белези  на стареене не ме бъркат толкова, колкото кожата на гушата. Вижда ми се състарена, увиснала. Като трън в очите ми е!

# 103
  • Враца
Бръчиците около очите са първите ми белези.

# 104
Бръчици около очите и челото. Бих била щастлива да открия продукти, които да забавят процеса на стареене.

Общи условия

Активация на акаунт