Термин Август 2023🤰🏻

• 43 032
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,

Днес и аз имам ъпдейт в 6гс и 3 ден имаме пулс Simple Smile)) регистрира ме и ми даде изследванията които трябва да пусна. Следващ преглед ми е на 12.01 и тогава ще направим и пренаталните тестове, аз обаче съм за cells4life пълен пакет за всички хромозоми не само определени Simple Smile цената за нас ще е преференциална защото и два пъти стволовите ни клетки са при тях Simple Smile

# 91
И аз се присъединих към групата във фейсбук. Вчера казахме на бабите и всички бяха толкова радостни. Мъжете изпита 2 бутилки уиски. На мен продължава да ми е лошо и да лежа по дивана. Да живеят солети "Хрус-хрус". Нямам търпение за прегледа ни на 20.12 да чуем пулса.

Разучавам и аз да пренаталните тестове и толкова видове има,че се чудя. Аз съм на 30г. И нз дали да не взема най-базомия пакет.
Ако има жени от София имате ли вече избран лекар за следене на бременността и идеи за раждане. Аз искам в майчин дом, но нямам никакви препоръки за лекар.

# 92
И аз се присъединих към групата във фейсбук. Вчера казахме на бабите и всички бяха толкова радостни. Мъжете изпита 2 бутилки уиски. На мен продължава да ми е лошо и да лежа по дивана. Да живеят солети "Хрус-хрус". Нямам търпение за прегледа ни на 20.12 да чуем пулса.

Разучавам и аз да пренаталните тестове и толкова видове има,че се чудя. Аз съм на 30г. И нз дали да не взема най-базомия пакет.
Ако има жени от София имате ли вече избран лекар за следене на бременността и идеи за раждане. Аз искам в майчин дом, но нямам никакви препоръки за лекар.
Аз съм от София на 32г, това ще ми е второ раждане. Ще се следя отново при АГ Илияна Мазнейкова в МБАЛ Света София и живот и здраве пак ще раждам там.
Трябваше да съм утре на първи преглед, но сина ми е болен и го отложих за 20.12. Тогава ще бъда в 8г с.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 10:54 от fire lady

# 93

Аз с първата бременност се следих при д-р Джеров и раждах в Майчин дом при него. Иначе по принцип Майчин дом за мен е най-сигурното място за раждане. Всички лекари са добри, неонатологията също. Чувала съм отзиви за Дяволов, Николов, Хранов. Аз все още обмислям къде да се насоча този път.

# 94
Здравейте момичета аз съм в 5та седмица и 3 дни. Вчера бях на преглед, видя се само сакчето. Доктора каза след 10 дена да ида пак. На вас в коя седмица ви видяха пулса и ембриона. Тая сутрин имах леко кафеникаво зацапване, обадих се на доктора каза да пия дуфастон, но-шпа и бусколизин. Има ли някой друг с зацапване.

# 95
От вчера и аз съм с кървене, бих казала беше обилно, напълни се цяла превръзка . Отидох по спешност във Вита, прегледаха ме , уж всичко било ок, имаше си пулс. Увеличиха ми кекарствата и казаха само лежане. Днес вече е леко зацапване. Няма какво да се направи просто в толкова ранна бременност, просто лежа и се моля.

# 96
Lilium Simple Smile, Lilyanaaaa, поздравления за добрите новини! Все такива да са! 🍀

Десислава, здравей! Лека бременност и щастлив финал! Аз имах кървене на 3.12. тогава ми увеличи утрогестана, спря аспирина и включи но шпа.

Раждах при доктор Гърчев в Майчин дом. Той спаси сина ми. Иначе се следях по ЗК при друга, при Карагьозова ходех на ФМ и отделно и други пъти като се е налагало, защото тя разбира от тромбофилия. На 2 седмици ми беше ехографа, а веднъж в месеца кръвни изследвания, задължително коагулация. Та и сега ще съм така..

П.С. Lilium Simple Smile, 🙏 всичко да бъде наред! Аз също бях с такова силно кървене като твоето. Приемаш ли кръворазреждащи?

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 13:12 от Jupiter sea

# 97
Искам да попитам също има ли някой от вас който им се вие свят, на моменти чак не ме държат краката, чак се плаша на моменти плюс бону гадене.

# 98
Lilium Simple Smile, Lilyanaaaa, поздравления за добрите новини! Все такива да са! 🍀

Десислава, здравей! Лека бременност и щастлив финал! Аз имах кървене на 3.12. тогава ми увеличи утрогестана, спря аспирина и включи но шпа.

Аз раждах при доктор Гърчев в Майчин дом. Той спаси сина ми. Иначе се следях по ЗК при друга, при Карагьозова ходех на ФМ и отделно и други пъти като се е налагало, защото тя разбира от тромбофилия. На 2 седмици ми беше ехографа, а веднъж в месеца кръвни изследвания, задължително коагулация. Та и сега ще съм така..

П.С. Lilium Simple Smile, 🙏 всичко да бъде наред! Аз също бях с такова силно кървене като твоето. Приемаш ли кръворазреждащи?

Не приемам кръворазреждащи. След инвитро съм и приемам само утрогестан, сега докторът добави и дуфастон , но шпа и вит. ц. Много се притеснявам, толкова кръв изтече…

# 99
При мен гаденето стана сериозно и постоянно. По цял ден ми е зле. Не мога да хапна нищо друго, освен хляб/тесто. От всичко ми се гади. Със сина ми бях по същия начин, само при мисълта за сладко и ми се повръщаше. Ако вярваме на бабините предсказания, току-виж пак момче излезе 😅

# 100
Lilium, дано е наред всичко. Почивай си.

Иначе, момичета, радвайте се, че ви се гади. Ще мине и това.

# 101
Здравейте, включвам се и аз след първи преглед Simple Smile На 27г. съм, живея в София, имам момченце на 1г.1м. и в момента съм бременна в 6++ г.с. Миналата година следвах темата за октомврийчета 2021 (въпреки че моето стана ноемврийче), но така и не се включих, но сега реших да пиша и аз след като днес чух сърчицето Simple Smile Следя се при д-р Йован Даскалов и съм безкрайно благодарна и щастлива, че точно той ми е проследяващ лекар както за първото бебе, така и сега.

# 102
Здравейте отново от мен. Днес, при десет дни закъснение, вече видяхме жълтъчно мехурче. Само едничко се е хванало, второ сакче няма.
На 23-ти съм на преглед с надеждата да чуем сърчице.
Честито на всички, които вече сте го чули и успешна бременност на всяка една от вас!

# 103
Здравейте! Надявам се да сте добре всички и на тези, дето им се гади, да им минава бързо.

Аз вчера бях на преглед за втори път. Относно бременноста - по изчисления и приложение съм в начало на 8 г.с., а по размерите на ембриона - 6г.с.+3 дни. Поизплаших се малко, но ще видим как ще се развие за напред. Ще правя изследвания за ЧХР, TSH и ФТ4 и витамини Б12 и Д. На преглед трябва да отида на 11.01., а на 16.01. ФМ.

Прегледът мина добре при д-р Колева в Токуда, само дето чаках около час, но със сигурност и на други места се чака доста. При друг лекар имаше чакащи две момичета и им казаха да дойдат на следващия ден, което за мен е абсурдно, тъй като работата ми е такава, че не мога да си позволявам много и чести оцъствия. Та, сега съм в размисли къде и при кого да се следя, така че да не чакам и да не ми отлагат часовете. Освен това, ако всичко е наред и стигнем до финала, бащата не може да присъства. Все още прилагат ковид мерки.

Все още нямам никакви симптоми, освен болка от време на време ниско и ужасно болезнени гърди.

Ако вие имате препоръки за Надежда, Света София или Токуда, моля за съвет. Бих искала бащата да присъства и следящия лекар да бъде на раждането.

# 104
При мен гаденето стана сериозно и постоянно. По цял ден ми е зле. Не мога да хапна нищо друго, освен хляб/тесто. От всичко ми се гади. Със сина ми бях по същия начин, само при мисълта за сладко и ми се повръщаше. Ако вярваме на бабините предсказания, току-виж пак момче излезе 😅
И аз съм основно на тесто, а преди почти не ядах такива неща. Но сега като ми е лошо само това понясям и супи. И пак съм свалила 1кг.

Общи условия

Активация на акаунт