Термин Август 2023🤰🏻

• 43 192
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря ви, момичета. Ще пусна, ако все пак има някакво положително развитие, ще пиша отново. Весели празнижи Heart

# 271
E.Yordanova, всички ти стискаме палци Heart !

# 272
Здравейте,

Честито на всички бъдещи мами Heart

Записвам се да следя темата, тъй като и аз съм с положителен тест и 7 дни закъснение. Все още не съм ходила на преглед, мисля да изчакам, защото първия път се ентусиазирах много, а се оказа биохимична. Сега не смея да се зарадвам.
Относно симптомите единствено болезнените гърди, които ту болят, ту не.
Има ли мами от Варна да споделят добър АГ за консултации?

# 273
  • Пловдив
Вчера вечерта ходихме до спешен кабинет Селена защото цял ден имах болки в корема и съм със зацапване което доктора каза че не вижда отлепяне на сака. Оказа се че имам много малък хематом някой сблъсквал ли се е с това? Докторката ми каза че трябвало сам да се изтече и че не вижда опасност.

Изписаха ли ти нещо ?

# 274
NeVeNa_5, тихичко честито. 😊
Аз се връщам от АГ много развълнувана.
Видя се сакче 6 мм, което отговаря на 5 г.с
Изписа ми ПреМама Дуо и каза да намаля сладкото, да спра алкохола и цигарите, които спрях още като започнахме опити.
Вика ме отново след 2 седмици, за да чуем сърчице.

# 275
Здравейте. Идвам и аз от преглед. Точно в 8 г.с. Имаме тупкащо сърчице и изцяло си отговаря на седмицата. Засега всичко е наред 😊

# 276
Вчера вечерта ходихме до спешен кабинет Селена защото цял ден имах болки в корема и съм със зацапване което доктора каза че не вижда отлепяне на сака. Оказа се че имам много малък хематом някой сблъсквал ли се е с това? Докторката ми каза че трябвало сам да се изтече и че не вижда опасност.

Изписаха ли ти нещо ?

Аз съм с тромбофолия и не ми изписаха витамин Ц защото сгъстява кръвта. Но шпа ми изписа и да продължавам с дуфастон.

# 277
Здравейте и от мен. И ние видяхме сърчице  - нашето коледно чудо, защото не ни даваха голям шанс в началото. Много сме щастливи вкъщи.

Пожелавам весели празници на всички от все сърце!

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 17:38 от Елиза 123

# 278
Благодаря, Irelia и
Честито, момичета HeartHeartHeart

Радвам се да прочета хубавите новини!!! Успех и леко бременеене!
Желая от сърце на всички хубави празници и сбъднати мечти!

# 279
Ехааааа Hug

Nevena добре дошла! Hug аз също съм след 1 БХ с много ентусиазъм преди година. И ние още не смеем да се зарадваме и да се отпуснем. Но на първия преглед видяхме сакче и точица и  искрено се надявам, че този път всичко ще е наред! Вярвам, че и при теб ще е така. Heart

Ирелиа, браво и на теб! И ние след Нова година сме за сърчице, не знам как ще издържа да мине това време Grinning

Ариел, честито сърчице! Прекрасен коледен подарък Heart

Ели, за теб особено много се радвам, защото помня, че точно когато аз влизах  в темата ти си мислеше, че ще излизаш. По-късно каза, че  бременноста се развива и си казах - ето, значи дори когато изглежда безнадеждно може да се случи чудо! Честито сърчице и да бие силно под това на мама до финал!!!

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 18:53 от licorne

# 280
Здравейте,

Честито на всички бъдещи мами Heart

Записвам се да следя темата, тъй като и аз съм с положителен тест и 7 дни закъснение. Все още не съм ходила на преглед, мисля да изчакам, защото първия път се ентусиазирах много, а се оказа биохимична. Сега не смея да се зарадвам.
Относно симптомите единствено болезнените гърди, които ту болят, ту не.
Има ли мами от Варна да споделят добър АГ за консултации?
Аз съм раждали и двете си деца при д-р Славчев във Варна. И се следях при него. Най-зареждащия и положителен човек. За съжаление,  сега съм в Пловдив.   Но няма друг доктор, на когото да имам такова доверие и който да ме кара да се чувствам спокойна и сигурна.

# 281
По Коледа стават чудеса. Всичко ще бъде маред.

Ние бяхме днес на преглед при д-р Чучумишев и резултатът е 6,1 седмица, 44мм, 115 пулс.
Пожелавам Ви много пухкавки да станете.
Весели празници ❤️

Благодаря ви, момичета. Ще пусна, ако все пак има някакво положително развитие, ще пиша отново. Весели празнижи Heart

# 282
Има ли бъдещи мами от Германия? 🤰🏻🌸

# 283
E.Yordanova., стискам палци всичко да е наред!

Вилчето, Елиза 123, Ариеллл, честити сърчица! Много хубави новини!

Irelia , Xelly7, честити сакчета!

Пожелавам на всички весели празници и всичко да върви по мед и масло с бременността и накрая по термин да гушнем  живи и здрави бебенца!

# 284
Весели празници и от мен, момичета! Дано тази Коледа е началото на все по-пълноценни и приказни празници! Heart

Общи условия

Активация на акаунт