Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 84

• 45 673
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте момичета. Днес ми беше първата инжекция. Казаха ми, че инжекцията трябва да я слагам между 12-14ч. За сутрешно или вечерно слагане категорично казаха не. Инжекциите ще си ги слягам сама. За момента съм с Rekovelle. Някой бил ли е стимулиран с този препарат?

# 556
Момичета, аз съм след трансфер 5 ден , но усещам ПМС , от вчера се засилиха, имам изписани нош пак 80 x 3 , може ли да се вдигне дозата ?
Случвало ли се е при някоя от вас, че се притесних .....

# 557
Здравейте, момичета. Туко що си поставих Цетротид, но над областта, в която я поставих се изду доста . Има ли място за притеснение?

# 558
Здравейте, момичета. Туко що си поставих Цетротид, но над областта, в която я поставих се изду доста . Има ли място за притеснение?

И при мен имаше понякога издуване или зачервяване, казаха ми че е нормално. Не знам къде точно си поставила инжекцията, но знам че трябва да е поне два пръста под пъпъка и от ляво и дясно.

# 559
Няма място за притеснение. Нормално е. При мен е така всеки път. До половин... Е един час мястото се успокоява. Даже от аптеката ме бяха предупредили за този страничен ефект.

# 560

И при мен имаше понякога издуване или зачервяване, казаха ми че е нормално. Не знам къде точно си поставила инжекцията, но знам че трябва да е поне два пръста под пъпъка и от ляво и дясно.

Благодаря ви много

# 561
Момичета, днес съм 8-ми ден от началото на стимулацията имам 1 фоликул 5 мм и един 7 мм, имам ли някакъв шанс според вас?

# 562
Момичета, на 15.02 ми беше блокиращата инжекция за дълг протокол. Днес ми е 4 ден от цикъла. Според вас как е резултата? Дали може сега да се започне стимулация? Чакам да ми се обадят от болницата, но се притеснявам 😒

# 563
Здравейте,

искам да попитам някой купувал ли е Мериоферт и Цетротид от Турция и каква им е цената ?
Благодаря предварително

# 564
В Турция няма Цетротидит няколко месеца. Дори от клиниките ни предупреждават да си носим от БГ.
Здравейте,

искам да попитам някой купувал ли е Мериоферт и Цетротид от Турция и каква им е цената ?
Благодаря предварително

# 565
Момичета, от днес съм на Гонал 300
Може ли да ми кажете дозата висока ли е?

# 566
  • Пловдив
Последния ми опит беше с Гонал 375.
Не е важно дали е висока или ниска важен е резултата да е качествени яйцеклетки.

# 567
Последния ми опит беше с Гонал 375.
Не е важно дали е висока или ниска важен е резултата да е качествени яйцеклетки.

Аз бях на гонал 200 за 5 дни. После два дни мериоферт и Цетротид. Имам 9 фоликула. Още не знам колко яйцеклетки

# 568
Благодаря ви! 🌺

# 569

Лично аз дискомфорт не съм имала по време на стимулацията,доколкото знам гонала е доста добър. Не е важно колко ще образувате, а да са качествени. Мисля че с гонала това се цели.

Общи условия

Активация на акаунт