Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 84

• 45 163
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Момичета според вас имам ли шанс на 11ти ден след зет с 2.77 IU/l ? 🙏 реф. Ст-ти пише само под 1 -  отрицателен...значи ли че може и да е плюсче?в геника го правих. попринцип на 14ти трабваше да пусна но днес минах, знам че е ниско но чували ли сте за успех след такъв резултат?
Здравей. След трансфер доктора ми каза, че над 50 е положителен резултат, от 10 до 50 да се повтори теста след 48 часа, а ако е под 10 е отрицателен. Стискам ти палци.

# 616
При два опита инвитро(първи - ЗЕТ  на 3 ПЕТДНЕВНИ, втори - ЕТ на 3 тридневни). И двата пъти резултата ми е 0.00. Което означава, че даже е нямало опит за имплантация. Говорих с докторката - при третия ми препоръчаха ПИД, което е много скъпо, в същото време след консултация с няколко професори по генетика, ме посъветваха не правим ПИД сега, с да потърсим причините другаде. Говорих с докторката и тя е леко уклончива и не ми назначава други изследвания. Правихме генетични - и при двамата кариотича е в норма, правихме и Хало тест-няма фрагментация на ДНК. Як и двата пъти бяха оценени с добро качество. Моля да споделите вашият опит и какви изследвания сте правили при няколкократна липса на имплантация? Предварително благодаря!

# 617
Моят съвет е да направите ПИД на поне 2 ембриона, знам колко е скъпо, но нека да се застраховате. Евентуално хистероскопия и микробиологична биопсия.

# 618
Моят съвет е да направите ПИД на поне 2 ембриона, знам колко е скъпо, но нека да се застраховате. Евентуално хистероскопия и микробиологична биопсия.
Благодаря. За ПИД ми казаха че може най -малко на 4, а ако има повече на всички. При последния опит бяха 6, и сумата беше около 4000лв.

# 619
  • Русе
Благодаря. За ПИД ми казаха че може най -малко на 4, а ако има повече на всички. При последния опит бяха 6, и сумата беше около 4000лв.

Кой ви каза, че може най-малко 4? Аз миналата есен правих на 3 бр., като не са ми казвали никакви ограничения, тоест можех и на 1бр.

# 620
Това е странно, по принцип може на колкото вие си решите.

# 621
не. Даже на сайта им пише "най малко 4" и за всеки следващ се доплаща по 600лв.

# 622
не. Даже на сайта им пише "най малко 4" и за всеки следващ се доплаща по 600лв.

Каква е цената на 4 бр ?

# 623
Цената е добра. На повечето места е вече над 700лв.

# 624
  • София
Здравейте, очакваме си датата за трансфера, но от снощи ми се “обади” стара травма в коляното и се поду. Мисля утре да отида на ортопед, за да ми предпише нещо, но ако поиска рентгенова снимка? Пункцията мина, но все пак, дали ще е проблем рентгена?

# 625
Момичета, утре ми предстои пункция. Имам около 20 фоликула. Болките от днес са много по-силни. В петък ми изписаха достинекс по една таблетка преди лягане. Лежа си и нямам намерение да ставам. Отделно нямам сили, но го отдавам на достинекса. Кажете ми нормално ли е толкова да боли? Има ли други като мен с болки преди пункция?

# 626
За какво са Ви изписали достинекса?
Аз съм го пила, заради висок пролактин. 1 хапче ми беше на седмица, може да има странични реакции, отпадналост, гадене. Ако не сте го пили до сега, то е напълно възможно да е от него.

# 627
Момичета, утре ми предстои пункция. Имам около 20 фоликула. Болките от днес са много по-силни. В петък ми изписаха достинекс по една таблетка преди лягане. Лежа си и нямам намерение да ставам. Отделно нямам сили, но го отдавам на достинекса. Кажете ми нормално ли е толкова да боли? Има ли други като мен с болки преди пункция?
Здравейте, аз съм в абсолютно същото положение. Не смея да отида на ортопед и от седмица само се мажа с разни кремове. Все пак си мисля, че е по-добре сега, отколкото след трансфер.

# 628
Lemon, за да не получа хиперстимулация и за да не се събира течност в корема. Така ми обясниха поне.

# 629
  • София
При мен беше по същия начин. Аз бях с 27 фоликула и също по 1 таблетка достинекс, преди лягане, като трябва да го пия 8 дни. Заради многото фоликули е болката. След пункцията рязко ми олекна. Деня след пункцията /вчера/, вече ми нямаше нищо.

Общи условия

Активация на акаунт