Отговори
# 135
Ти да видиш!
Във вестник Труд са писали за Мелиса

Мелиса Дьонгел, една от успешните актриси от по-младото поколение, привлича вниманието с всеки свой проект през последните години и не спира да удивлява публиката! Туркинята, която наскоро впечатли феновете, като стана блондинка в „Перфектният наемател“, ще се появи отново в съвсем различна визия в новия си сериал!

Мелиса е родена в Истанбул през 1999 г. За първи път се появява на екран в сериала „Елиф“. В началото на актьорската си кариера тя привлича внимание с образа на Дениз в сериала „Нашата история“. Сега актрисата играе все по-смели и запомнящи се роли! Дьонгел направи нов пробив в кариерата си с Джарен в хитовия проект „Почукай на вратата ми“. След това участва в мелодрамата на Disney Plus „Между света и мен“. За последно Мелиса се появи на екран в сериала на Fox „Идеалният наемател“.

Образът на блондинката в този сериал отново спечели сърцата на публиката! Младата актриса впечатлява не само с постепенното развитие на актьорските си умения, но и със смелите промени в стила във всеки свой проект!

Този път тя се готви да влезе в главната женска роля в сериала "Хайредин“, който е замислен като продължение на историческия "Барбароса: Мечът на Средиземно море". Актрисата, чието партньорство с Толгахан Сайишман вече стана обект на любопитство, за пореден път смени тотално имиджа си и боядиса косата си в тъмно като добави изкуствени кичури!

https://trud.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D0%B4%D1%8 … 0%B8%D0%B4%D0%B6/

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 11:52 от jackie.

# 136

Във връзка с рождения ден на Толгахан Сайъшман иранските фенове отново организират благотворителна инициатива. Аплодирам този начин на отбелязване на рождения ден.

tsayisman.fans
Здравейте, на моите редовни спътници на страницата! ♥️
Е, както знаете, рожденият ден на Толгахан наближава (17 декември).
Приятелите, които бяха с нас миналата година, знаят, че тогава, с помощта един на друг, покрихме някои от разходите на скъпия Париназ, който страдаше от заболяване на СМА. Когато Толгахан разбра за нашата добра работа, той беше много щастлив и ни благодари. ♥️
Тази година, за рождения ден на Толгахан, планирам да помогна на Института Mehr Afarin, който е един от най-престижните институции. Тази институция има за цел да помага на деца и жени. ♥️
Целта на това добро дело е да помним, че около нас има хора, които се нуждаят от помощ. Няма значение колко помагате, вашата помощ може да бъде 5 хиляди томана, може да бъде много повече, зависи от вашите финансови възможности.
Искаме да се присъединим към решаването на малък възел от големите проблеми на тези хора.
В допълнение, не е необходимо да ми изпращате разписка, само една малка стъпка за тази благотворителност струва цял свят. ♥️
✨️ Имате време до 17 декември да участвате в това добро дело. ♥️✨️

Номер на картата на Mehr Afarin Institute:
((( 6037-9911-9950-0038)

Джаки, благодаря ти за интересната статия, публикувана в "Труд". Хареса ми визията на Мелиса в Хайредин и се надявам с Толга да направят интересно партньорство.

# 137
Още не мога хубаво да се събудя. Затова само ще редувам за нещо старо или ново, каквото дойде.

# 138
Здравейте, момичета!

„Какво, за Бога, би могло да бъде по-луксозно от диван, книга и чаша кафе?“
Антъни Тролъп

А споделено с любим човек, верни приятели и приятна компания изпълва деня ни с красота и надежда.
Споделено и обичливо да ви е!

# 139
Здравейте!

11 декември се отбелязва Световният ден на планините.

# 140
Привет, момичета!

Планината прави човека скромен – виждаш колко мъничко място заемаш в света.
Времето, в което се изкачваш, е много по-значимо от времето, прекарано на върха.

# 141
Здравейте , по турско зимно кафе да се сгреем

в комбинация с ето това , Чаго ни черпи  с усмивка от собственото производство. Нека се труди обича земята и природата. Натурален сок от земята му с удоволствие ще опитаме.  Виното ще си остане мираж като не казват нерде се продава и как изглежда Smirk Няма по - добра реклама от неговата марка и име и имидж по света.
За акулата до него не ми се говори. Излишно е да я споменават Imp
Има си хас да не го подкрепи нали и тя намазва от това.
Нищо не върши. Ако не е ашкъма никой няма да пише за нея и забелязва. Доволна съм че си стои скрита.  

Цитат
Турската преса съобщава, че Чаатай Улусой ,който вече е собственик на Tekina, която продава студен чай в САЩ се готви да открие марка под свое име. Актьорът, който има ферма в Текирдаг, ще продава сокове, зехтин и други продукти, отгледани в земята му. Припомняме, че новата марка ще продава и вино, отглеждано в лозя, собственост на Чаатай Улусой и неговия партньор Къванч Татлътугу. В това начинание Чаатай е подкрепен от любимата  си Дуйгу Сърашин.

Гаджето на Суде Гюрел го сравняват с Киво визуално. Как няма да е поласкан.  

Цитат
Емре бей, който преди ден бе забелязан в един от търговските центрове в Истанбул, отговори на въпроса какво мисли за приликата си с Къванч Татлътуг. Актьорът призна, че е поласкан от подобно сравнение, тъй като брат Къванч е много талантлив и красив.
https://www.youtube.com/watch?v=YCA_7qlShHs
говори също и  за проекта който снимаха в Македония . Сериала щяха да го финализират заради рейта , после  размислиха.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 16:52 от femmi2

# 142

Среща, целувка и разходка в планината

Време за любов

# 143
Здравейте, момичета!

Добро утро в понеделник!
Успешна нова седмица!
Да е благословена и щастлива за всички нас!
Спорен и усмихнат ден, много здраве и късмет!

Толгахан Сайъшман гост в студиото на Hakan Gence.

# 144
Здравейте, момичета!

Нова седмица нов късмет!

Всяка нова седмица е ново начало,
нов късмет, нова надежда, нови хоризонти.
Нека седмицата Ви бъде лъчезарна и щастлива!

# 145
Здравейте!

Успешна нова седмица!

# 146

Нищо ново, нищо интересно. Очаквах интервюто и фотосесията на Толга, че това което пуснах сутринта не ми се понрави. За първи път се поколебах дали изобщо да споделям този момент от студиото на Hakan Gence.
     Толгахан изглежда ужасно (дано е само на това видео). Загладената коса, пъхнатото в панталона поло, този отвратителен широк панталон - нееее, това не е маминият красавец.
     Дано пуснат нещо по-свястно, че съвсем ще се "сдухам" докато започне Хайредин. Не ми е по сърце този образ и това е...

# 147
Еми, да ти успокоя душичката, с визия, която харесваш.

# 148
Еми, да ти успокоя душичката, с визия, която харесваш.

Ееее Цеце, супер е....с тая му визия ще й успокоиш със сигурност душичката.
Емката няма да го възприеме като пират и това си е, въпреки че на мен лично ми допада, ама карай.... ще й правиш колажи със стари визии.

# 149

..тази красавица винаги си я представям до Толга*

Flowers Bouquet ЕМИ*  виж кой идвааа, радост за очите и балсам за душата.. Heart Eyes Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт