Отговори
# 165
Здравейте, момичета!

И няма значение какво е времето извън прозореца ...
Важното е, че има близки хора, които ни топлят с Думи ... Действия ... Усмивки.

Добро утро в сряда!
Нека денят е зареден с много емоции, настроение и постигнати цели!
Желая ви здраве и щастие!

Имаме поредната изненада. Този път с датата на епизод 1, която е - 23 Декември. от 20.00ч. по TRT1
На мен визията на Хайредин много ми харесва.

Приятна изненада за Коледа! Ще видим пирата в действие. Феновете са развълнувани и въодушевени. Дано Толга и продукцията оправдаят очакванията ни. Пожелавам успех и висок рейтинг на сериала.
      Цеце, благодаря за всички новини, гифки и колажи, с които ни радваш. Знаеш, че ще разчитаме основно на теб за всичко, свързано с Хайредин.

# 166
# 167
Добро утро, момичета!

Усмихнете се, отпуснете се, забавлявайте се
и вярвайте в чудеса!
Не забравяйте, че щастието е
на една ръка разстояние!

# 168
Здравейте!

14 декември – Ден на ветеринаря

# 169

има ли нова изненада.. Heart Eyes

# 170

Софи, изненади около Хайредин няма.
     Джаки следи Ел Турко, може да е открила нещо ново, а Феми се спотайва, гушнала е новата фотка на Чачо и не я дава, не ще да я пусне и в нашата тема, за да не урочасаме джентълмена. Ама ние ще му сложим едно синьо око, та да не лови уроки.
     Хайде, Феми, зарадвай ни с този красавец.
     Докато чакаме да пусна нещо за пирата, че който и сайт да отворя все за него се пише.

Обявена е датата на Барбарос Хайредин - султански едикт!

Започна обратното броене за екранното приключение на TRT 1 от поредицата „Барбарос Хайредин – Султанският едикт“ , която се готви да остави своя отпечатък по екраните и вече зае своето място сред амбициозните проекти на сезона.
Отличаващ се със силния си актьорски състав, сериалът ще се срещне с публиката на 23 декември, петък и ще ни разкаже живота на Барбарос Хайредин паша.

Цитат
Актьорът (Yilmaz Mart Shishman) зад кулисите на сериала (Khaireddin Barbaros) с актьора (Hassan Kucuk Chetin) и актьора (Bahadir Karaca) ❤💙🔥
(Сериалът (Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı) ще започне да се излъчва в (петък), съответстващ на 12/23 от този месец (декември), с Божията воля)
    Зад кулисите🎬

# 171
Около "Ел Турко", нищо ново няма.
Част от екипа отпътува за празниците. За Джан няма информация да е напуснал Будапеща, но като го знаем какъв е работохолик, той би тръгнал само ако обявят спиране на снимките около Коледа.
Но пък излезе поредното признание за Джан в една от най-важните класации за продуценти, филмови компании и рекламодатели....
Той е поставен като номер 1 в „средната стойност“ на IMDB Starmeter, изчислена за цялата 2022 г. Това показва колко е известен и търсен през цялата година, при положение, че все още няма готов проект на дигиталните платформи (те са най-големият трамплин към международната популярност).
Какво да кажа....РЕСПЕКТ!!!

# 172
Аз ще донеса новата снимка на Чачо, че Феми в момента не може. Но пък се надявам, че тя ще се включи със суперлативите, както тя си го може. Аз освен да кажа, че ми харесва и е влязъл във форма друго не мога да кажа.

Джаки, ето я и Ебру от днес, както си я знаем.
Забравих да сложа и новината за новия й сериал.
Красивата актриса си стисна ръцете с "Ab-ı Hayat" на режисьора Хилял Сарал. Шахин ще сподели главната роля с Биркан Сокуллу в сериала, който ще се излъчва по Star TV.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 20:19 от cvetansk

# 173
Аз ще донеса новата снимка на Чачо, че Феми в момента не може. Но пък се надявам, че тя ще се включи със суперлативите, както тя си го може. Аз освен да кажа, че ми харесва и е влязъл във форма друго не мога да кажа.

Ооо, Чачо много хубав тук, скоро не го бях виждала толкова добре изглеждащ

# 174

Revolving Hearts

Revolving Hearts

Revolving Hearts

Kiss ..нещо ново, нещо старо, нещо синьо за късмет People Couplekiss

# 175
Здравейте, момичета!

„Слънчевото утро  е времето на тихата радост. Часове, които не са за бързане, не са за суета. Утрото е време за незабързани, дълбоки, златни мисли.”
Джон Стайнбек

Много настроение, спокойствие и обич през целия ден!
Щастливо, споделено и пъстро да ви е...

# 176
Здравейте!

15 декември се чества от 2005 г. като Международен ден на чая

# 177
Добро утро, момичета!

Просто бъди щастлив,
това направо побърква хората!

Значи днес сме на чай

# 178
И аз да сервирам турски ароматен  чай с любимците Heart Eyes

За новата снимка на неостоимият джентълмен какви суперлативи , горещи огнени сцени са ми в  главата и въображението.
Убедена бях, че няма да разочарова феновете си.

ще споделя цитат от румънска фенка в Туитър.
Цитат
На тази снимка той изглежда като тийнейджър! Поздравления за свършената работа в актьорската му кариера! Гордея се с теб и трансформациите ти за всяка изиграна роля!

Kiss

Така ще танцим пред джентълмена кой кого ще съблазни.
https://www.youtube.com/watch?v=2BGtdk3OK3o

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 16:14 от femmi2

# 179

Да ви питам пак, този чай който постоянно предлагат
 и си поръчват в малките стъклени чаши
студен чай ли е, горещ ли е ,отвара от билки или нещо друго..
защото досега освен че го сервират, не съм видяла
 някой да го пие сериозно, чашите им все пълни си стоят..
Joy

Не съм фен на чая и не го пия,
да се почерпим със заместител -
  грог или боле*
Yum

Общи условия

Активация на акаунт