Отговори
# 405
Здравейте, момичета!

Честит празник на всички празнуващи!

Това е моят Иван

# 406

Да не оставам по-назад - това е пък моят Иван!

# 407
Здравейте!
Честито на именниците!

Поздрав с нашите Иван и Иванка

# 408

Пират Иван вдига рейта Joy

# 409

Пират Иван вдига рейта Joy
    Софи, ако пирата завърти някоя любовна авантюра с Миа Де Луна гаранция, че рейта ще скочи до небесата.
     Много добре си партнират двамата.

# 410

Flowers Bouquet ЕМИ* и на мен много ми се иска любовна история с цвамата,
огън са.. няма да съжалявам ако историческите изпълнения
 ги оставят на заден план
Heart Eyes

# 411

Flowers Bouquet ЕМИ* и на мен много ми се иска любовна история с цвамата,
огън са.. няма да съжалявам ако историческите изпълнения
 ги оставят на заден план
Heart Eyes

Софи, чакам търпеливо да се завихри любовната история, ама в момента са зациклили на опознаването. Много серт нашият пират, не се дава лесно, готов е да удуши "любимата", подозирайки я в предателство. Но то обикновено така се започва нещо голямо и интригуващо...

Скрит текст:

# 412
За желаещите да гледат Джано в "Имаш поща" от 22.30ч.

https://uaznao.com/watch-canale-5-in-live-streaming/?fbclid=IwAR … PZyWVbI6sM6wbtelM

# 413
Здравейте, момичета!

Добро утро в неделя!
Дано по нещо хубаво да се случи на всеки... такова, от което има нужда .... не което иска, а което трябва!

Спокоен ден!

Снощи не успях да гледам Джано в "Имаш поща", но съм убедена, че отново е взривил публиката и е доставил удоволствие на милионите зрители. Страхотен е!

# 414
Здравейте!

Честит ден на бабите!
Да сте живи, здрави, много обичани и глезени!

# 415
Здравейте момичета!

Джан снощи е счупил всички рекорди по гледаемост. Рейтинг 32%

Скрит текст:
Турската звезда беше първият гост в новия сезон на предаването с водещ Мария Де Филипи по Canale 5 (4 898 000 зрители или 30,2% дял). Историята е сърцераздирателна: историята на Джузепе и неговия труден живот с патерици, 5 деца и прекрасна съпруга, която никога не го е оставяла сам. Вчера, 7 януари, започна новият сезон на C'è Poste Per Te. Успешната програма, водена от Мария Де Филипи по Canale 5. Нямаше време да започне, когато веднага беше обявен първият гост на вечерта: „Над 10 500 000 последователи, сред най-обичаните актьори от публиката“, рецитира въведението на Джан Яман, турският актьор и модел, роден през 1989 г., който играе главната роля във „Viola come il mare“. . Историята е следната: Джузепе се обърна към Мария Де Филипи, за да изненада съпругата си Франческа. Причината? Ето думите на водещия, които изясняват всичко: „Джузепе ми каза, че иска да дойде в C'è Posta Per Te за съпругата си Франческа. Той ми каза: „Не съм свикнал с това, и със сигурност не такъв, която няма търпение да излезе по телевизията, но искам това да е специална вечер за жена ми, защото тя го заслужава“, започва водещият. След това Мария добавя:
„2 май 2020 г. е, събота следобед е и е шест часа. Джузепе беше приключил с домакинската работа и реши да отиде да се изкъпе. „Влизам под душа и падам “, каза Джузепе аз: „Когато паднах под душа, почувствах, че умирам, изкрещях „Мъртъв съм“. Вече не усещах нищо от пъпа надолу. Жена ми веднага ме закара в болницата. Там диагностицираха лезия между D8 и D12 прешлен. В рамките на шест дни имах операции, когато излязох от операционната, видях жена ми припаднала, питам я защо и тя ми каза, че е бременна с петото ни дете. Имах две хиляди емоции: Бях отчаян, защото докоснах краката си и вече не усещах нищо, а жена ми беше бременна". След това Джузепе беше отведен в института за месец за възстановяване и след това у дома. Тя вече не беше същата." . Друго момиченце се прибира, тя (съпругата, б.ред.) ми помагаше 24 часа в денонощието. През нощта тя беше тази, която ми помогна да сменя позата, за да ме приспи. Тя прекарваше дните си разделени между работа, майка на 4 деца, в очакване на пето и друго, което бях аз", казва водещият, сякаш Джузепе говори за нея. Самият Джузепе, който бавно, с решителност успя да възстанови частично своето мобилност (до такава степен, че той може да ходи, със сигурност му помага с патерици).За да благодари на жена си и й обещава, че ще направи всичко, за да се върне към това, което беше преди, Джузепе решава да я изненада: „Жена му има шев ", каза Де Филипи, имайки предвид Джан Яман, който се смее, седнал до Джоузеф. След като пощата е доставена, ние сме отново в студиото. Актьорът се крие зад плика, а синьора Франческа се настанява в другата част на студиото. Джузепе й говори за нея, благодари й за всичко, което е направила за него като жена, като съпруга и като майка. Франческа очевидно отваря плика, осъзнавайки какво чувства към съпруга си и семейството им. Това, което тя не знае е, че има изненада само за нея. Ето турската звезда, която се приближава до нея и сяда до нея: „Дойдох от друга страна, за да се запозная с теб, много си силна, твоята история ми повлия страхотно“, казва Яман на жената. След това тя добавя: „В този период от живота си се чувствам сам, бих искал да имам силна жена като теб до себе си. Може би ще дойда в Салерно, ако имаш сестра, с извинение да си взема малко лекарства в аптеката (Франческа е фармацевт, бел.ред.)“. И накрая, личен подарък от него: колие, което носи на врата си: "То може да създаде връзка между теб и мен". Почитта добавя към други мисли както за нейния съпруг, така и за нейните деца. Аплодисменти за Яман, а също и в мрежата потребителите оценяват: „Красива история, защото дамата наистина е страхотна жена, пример за наистина примерна съпруга и майка като всички жени, които намират сила в любовта пред лицето на трудни изпитания. Фен измерва пред нейния идол”, пише някой в ​​Twitter. И тогава други коментари: "Ти знаеш как да бъдеш нашето слънце", "Джан Яман, ти си огромен". Отговорът на обществото? 4 898 000 зрители се равняват на 30,2% дял.

# 416
Ново от сторито на Толга:

Цеце, благодаря за поздрава и пожеланията. Аз забравих да спомена днешния празник, но като горда и доволна баба с удоволствие ще ви почерпя!
     Наздраве и да ви е сладко!

Скрит текст:

# 417
Ето и превода при влизането на Джан.

Скрит текст:
Програмата разказва историята на едно семейство от Салерно - Джузепе и Франческа, те имат пет деца (Джордж, Анна, Антонио, Пиетро, ​​Бенедета)., но се случи нещастие, Джузепе претърпя инцидент и беше тежко ранен, дълго време се движеше в инвалидна количка.  Франческа помогна в лечението на съпруга си и осигури цялото семейство.  Лечението помогна и Джузепе започна да ходи с помощта на патерици.  Джузепе, знаейки, че жена му много обича Джан Яман, реши да й направи подарък, покани го за изненада .
 Мария: Добре ли си?
 Джан: Много добре, благодаря.
 Мария: Поздравления за големия успех.
 Джан: Благодаря ти много, че ме покани
 Мария: Знам, че днес дойде с майка си?
 Джан: Да, тя е тук в публиката .
Джан към Франческа: Мога ли да те прегърна?
Джан: Дойдох от друга страна, за да се срещна с теб, тази история ми направи голямо впечатление.
 Джан: През този период от живота ми в Будапеща се чувствам по-сам, никога досега не ми се е случвало.  Чувствам се още по-сам и си помислих, че би било хубаво да имам жена до себе си, силна като теб, непоклатима като теб.  Може би имаш сестра?
Франческа: Може би колега.
Джан : Бих искал да ти дам това, защото това е колието, което може би ще създаде връзка между теб и мен завинаги, малко е женствена, но знам защо го сложих. - Джузепе ще бъде доволен от тази връзка 🤭
 Джан: Гледа ли Виола. Виолетово като море?  Хареса ли ти?
 Франческа: Да, поздравления!
 Мария: Той го придружи, разказа ми цялата история, после ми разказа за страстта ти към Джан, което ме накара да се разсмя малко и аз казах: Наистина ли ще търсиш всичко за него?
 Хей, Джан, благодаря, че дойде.

# 418
Еми, това не е ли бабата Шахрие (май така й беше името на героинята) от Клетва, ако е тя в момента ще играе в сериала Омер, който тръгва утре на 9.01., новия сериал на Джем Карджъ

Джаки, Джан е страхотен, но още по- хубавото е, че прави и другите щастливи.

# 419
Здравейте, момичета!

Добро утро!
Време е да зарадвате света с присъствието си.
Пожелавам ви енергия, сила и твърда увереност, че днес всичко ще върви като по часовник.

Красива и успешна нова седмица,
изпълнена с много обич и сбъднати мечти!

Еми, това не е ли бабата Шахрие (май така й беше името на героинята) от Клетва, ако е тя в момента ще играе в сериала Омер, който тръгва утре на 9.01., новия сериал на Джем Карджъ

Скрит текст:

Джаки, Джан е страхотен, но още по- хубавото е, че прави и другите щастливи.
    Цеце, мисля, че това не е  Шехрийе от "Клетва". Някъде четох, че актрисата участва в нов сериал, но не обърнах внимание за каква продукция става въпрос. Аз продължавам да си гледам "Обещание". С бг. дублаж сериалът определено ме вълнува и чакам с нетърпение всяка следваща серия, въпреки че съм го гледала с руска озвучка.
     Днес ще гледам чаровника Джан в "Имаш поща". Историята е вълнуваща, а Джано е уникален, както винаги.

Деря Куртулуш Октар – Шехрийе

Да си сложа отново селфито на Толга. На сърце ми е, еййй! Ако беше вързал на опашка изкуствените кичури, щеше да е още по-чаровен!

Общи условия

Активация на акаунт