Отговори
# 660
Здравейте!

На 31 януари се отбелязва Международният ден на бижутера.

Браво на Толга, минало му бързо. И следващия път повече внимание и по- малко жертва в името на Хайредин.

# 661
Ооо, значи Мелиса е съвсем актуална с международния ден с рекламата на бижута! Wear Ring
Може да е търсен момент, не съвпадение.

# 662
Джаки, аз пък си помислих, че първо си проверила. Интуиция му се вика на това... Трябва ли да се страхуваме от гадателските ти способности.

# 663
Джаки, аз пък си помислих, че първо си проверила. Интуиция му се вика на това... Трябва ли да се страхуваме от гадателските ти способности.

Цеце, някои други трябва да се притесняват, на вас ще съм от полза

# 664
На 31 януари се отбелязва Международният ден на бижутера.

Да ви представя най-добрия бижутер за своето време - Хатидже Кадинефенди, майката на Хайредин. След пристигането на семейството в Истанбул, Хатидже се опитва да отвори магазин за бижута. Прочута е с бижутата си в Алжир и иска да продължи занаята в големия град, но среща яростната съпротива на "монополистката" в този бранш - Шахсувар Султан, която прави всичко възможно, за да попречи на Хатидже да отвори магазина.

Прави ми впечатление, че жените от семейство Барбароса са много борбени, независими и свободолюбиви. Всички работят, отстояват позициите си и не се подчиняват сляпо на мъжете.

# 665
О, забравих, че майката на Хайредин има професионален празник.

# 666
О, забравих, че майката на Хайредин има професионален празник.

Ами, да й честитим празника, тогава!

# 667

Като стана въпрос за бижутери, се сетих за бижутата на нашите бижута - Толга и Джан.
     Джан го оставям на Джаки,  а аз ще украся с Толга, после с Амине, а може и Месут да постна, че и той го раздава оборотен бижутер.

# 668
Айде и Джано да го сложим.

# 669
Айде и Джано да го сложим.

Изчаках се за фотка на Джано, но си е струвало чакането.
     Джаки, благодаря ти!
     Да сложа и нашето красиво момиче, пред което бледнеят всички бижута.

# 670
Нашето момиче е много щастливо!

Тук е май с гаджето си.

# 671
Ето и Ебру с бижута за списание Re Touch

# 672
Ето и Ебру с бижута за списание Re Touch

Ех тая Ебру....много е готина

# 673
И ... The Mesut Özil Collection.

Цитат
m10_official
Спортното майсторство е в центъра на моята кариера. Очаквайте предстоящите разпродажби на Черен петък на GLAMIRA, за да откриете
перфектно съчетание на шик, модерност и артистичност на @glamira в колекцията Mesut Özil.
❤🙏🏼

Цитат
glamira
Колекцията Mesut Özil е олицетворение на шик, съчетан с автентичност, за да отрази стила на Mesut Özil.

За да "преглътна" трите фотки на Грозника - ще си пусна Амине.

# 674
Едвам намерих Судето с бижута

Общи условия

Активация на акаунт