Отговори
# 705
Продължавам с другата любовна двойка - Кеманкеш паша и Сиара.
     Майката на Кеманкеш е категорично против брака му със Сиара и прави всичко възможно да го ожени за момичето, което тя му е избрала. Но Кеманкеш Ахмед паша е непреклонен.

- Г-жо Сиара, Кеманкеш паша ви изпраща това ковчеже и ви предава своите поздрави!
- Какво е това?

- Не зная, г-жа. Вземете! Довиждане, госпожо.
- Благодаря! Довиждане!

„Госпожо Сиара, аз научих какво сте казали на майка ми, но моите мисли за вас не са се променили и няма да се променят. Аз съм уверен, че нашето случайно запознанство е нова страница в нашия живот и ние имаме възможност да напишем тази част от страницата.  Аз съм уверен, че ние трябва да се възползваме от тази възможност, затова се надявам, че вие ще приемете моя подарък.
Ваш покорен слуга Ахмед”

# 706
Мелиса на премиерата на "Престижът има значение"

# 707
Здравейте, момичета!

Нов ден!
Бъдете достатъчно отворени, за да видите възможностите.
Бъдете достатъчно мъдри, за да сте благодарни.
Бъдете достатъчно смели, за да бъдете щастливи!

Весел четвъртък!
И не забравяйте - по-добрите дни са точно зад ъгъла. Те се наричат петък, събота и неделя!

Ново от сторито на Суде:

# 708
Здравейте, момичета!

През този ден ви очакват прекрасни емоции,
смях от сърце и много приказни моменти!

Само още една снимка видях от премиерата

# 709
Здравейте!

2 февруари - Световен ден на влажните зони.

# 710

Барбарос Хайредин: Султанският едикт, епизод 7
Резюме

Барбарос Хайредин и Миа Де Луна избягаха от капана, който им постави херцог Сфорца, и успяха да предадат книгата на Дервиш. Дервиш Баба започна да приготвя лекарството, за да излекува Айдън Рейс. Аяс паша дава съгласието си дъщеря му да се омъжи за Кеманкеш паша. Кеманкеш паша и майка му Халиме Хатун ще отидат да поискат Шукуфе Хатун. Складовете на Seyyare Hatun и Nazife Hatun са нападнати, от варелите излиза барут. Двамата братя са арестувани от Кеманкеш паша. Крал Карл V идва в града с армията си, за да превземе Флоренция. Той научава, че принцът е бил отвлечен от Барбарос Хайредин. Барбарос Хайредин ще има предложение за крал Чарлз.

Още снимки от епизод 7:

И от сета: Sign Clapper

# 711
Още откъси от Барбароса - 6 епизод

Назифе се извинява на Мурад

Ще успее ли Айдън да се измъкне от лапите на смъртта?

# 712
Още откъси от Барбароса - 6 епизод

Назифе се извинява на Мурад

Назифе и Мурад също са интересна двойка. Назифе е от семейството на Хайредин (не мога да разбера сестра или племенница му е), а Мурад е "вербуван" от Андреа Дориа, за да го информира за всичко, което става в семейството и най-вече за ходовете на Хайредин.
    Мурад започна работа на пристанището в дюкяна на Нафизе, а тя се влюби в него. Започна да го учи да чете, позволи му и да спи в склада. Но във връзка с една доставка, която не беше изпратена навреме Назифе обвини Мурад, а той се разсърди и напусна работа.
    Осъзнала грешката си Назифе отиде на лодката му, за да се извини.
    Според мен и Мурад изпитва някакви чувства към красивото момиче, но е принуден да шпионира, защото го заплашват, че ще го обвинят в лъжа.

# 713
Здравейте! Едно обедно кафе? Coffee

# 714

Веднага се присъединявам към кафето, ще го гарнирам и с ....

А може и тортичка за десерт. Да ви е сладко:

# 715
Пътят към бесилото е страшен, ако нямаш резервен план

# 716
Пътят към бесилото е страшен, ако нямаш резервен план

За Хайрединчо няма невъзможни неща. Резервни планове много, сила велика, виртуоз с меча, арбалета, пушката и т.н. оръжия. Изобщо и армия да се изправи срещу него, пак ще я победи.
     Само чувствата си към Миа Де Луна не може да контролира. Колкото и да се напъва и възпира, ще падне в капана на любовта.

# 717
И арбалет по- голям от Хайредин

# 718
Любовна поема от Кеманкеш паша

# 719
Най- красивото оръжие на Хайредин

Общи условия

Активация на акаунт