Отговори
# 690
Днес е премиерата на филма "Престижът има значение" с Мелиса Дьонгел.

Младата актриса Мелиса Дьонгел е развълнувана да бъде на големия екран с първия си игрален филм. Дьонгел, която участва в "Престижът има значение", написан и режисиран от Махсун Кърмъзъгюл, приключи всички приготовления за премиерата, която ще се състои днес. Актрисата, която ще бъде подготвена от модна агенция C'est La Vie, ще носи рокля на известния дизайнер Руфат Исмаил.
Мелиса Дьонгел, нашумяла с амбициозните си телевизионни проекти, изглежда получи похвали от феновете си за първия си игрален филм. Защото актрисата също неочаквано изпя песен във филма.
Чувайки гласа на Мелиса Дьонгел в песента, която ще изпее за ролята си, Махсун Кърмъзъгюл се влюбва в красивия глас на актрисата. Дьонгел ще изпълни незабравим хит от онези години и по всичко личи, че ще очарова всички с изпълнението си.

# 691

Джаки, благодаря за информацията около премиерата на  "Престижът има значение" с Мелиса Дьонгел. Ако намериш още инфо и снимки от премиерата, сподели. Не съм гледала Мелиса в други роли, но в "Барбарос Хайредин" направо ме отвя с играта си. С Толга си партнират чудесно.
     Впечатлява ме различната й визия, любопитно ми е как ще изглежда на премиерата.

# 692
Емка, чакай първо да ти пусна две снимки от ИГ сторито й с марката бижута İnci Gold.
Много е нежна и красива

# 693
„Една дума ни освобождава от цялата тежест и болка в живота: тази дума е Любов“.
Софокъл

- Какво се е случило?!
- Спомних си какво каза преди да ни обесят.

- А какво казах аз?
- Каза ми, че винаги си ме обичала.

- Ти знаеш, че човек не разбира какво говори преди смъртта си.
- Ти пошегува ли се?

- Да, т.е., не...
- Да или не?

- Да, аз съм сериозна, но полудявам, защото ти нито веднъж не го каза. Ако и ти имаш чувства към мен кажи. А ако не ме обичаш...
- Понякога не можем да кажем, но по-важно е това, което можем да покажем.

Без много думи, празни обещания, сълзи и излишен драматизъм – обожавам, когато по този начин се разкрива силата на една истинска и непреходна любов.
    Само изгарящи погледи, лек жест с ръка, за да погали любимата, искреност, която струи от душите им, магнетизъм, който витае във въздуха, приглушени гласове, издаващи учестено сърцебиене – тази сцена ме развълнува дълбоко.
    Това се казва талант и професионализъм.
    Толга и Мелиса успяха да ме накарат да повярвам в  искрената и чиста любов на героите им.
    Адмирации!

# 694
Еми, още не съм изгледала епизода, но се надявам, че днес и утре ще намеря време да го изгледам. Мога да кажа поне това от малкия ми опит на гледане на исторически Турски сериали (Легендата и сега Хайредин),  че жените в тези сериали са представени, като силни, независими, справящите се във всяка ситуация без да хленчат и без да се вайкат, нямат цедка на устата си. Взаимоотношенията пък са основани само на истината каквато и да е тя. Дори интриги липсват, има стратегии на великите сили, но в нормалните човешки взаимоотношения виждаш само изказана истина.

# 695
Дори само снимките като гледам, виждам толкова нежност и любов

# 696
Мелиса е много нежна жена, а ролята на Миа де Луна е сякаш писана за нея.

# 697
Чакаме премиерата на "Престижът има значение"

ИГ melisadongel: Г О М О Н О Н О Н О Н О Ь D🏻

Днес всички споделяме същото вълнение като семейството на @prestijmeselesifilm aynı🙃🤍
Нашият скъп продуцент @murattokat
нашият скъп режисьор @mahsunkirmizigulofficial
И много любов и благодарност към всички други мои съотборници и колеги играчи 🤍

# 698

Sleeping Хубава е Мелиса но Пирата повече ме вълнува,
чета написаното от ЕМИ* за голямата и чиста любов м/у двамата
и ми става неудобно че чакам да видя горещи, еротични сцени..
няма повече да се надявам, направо се излагам, нали!?
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 699

Софиии, аз може да пиша за голямата и чиста любов между Хайредин и Луна, ама и тайно се надявам на нещо по-горещо, макар че в това историческо дизи едва ли ще ни огрее. Ще се примиря ако Хайредин излезе гол до кръста с меча в ръка. Stuck Out Tongue Winking Eye Искам да го видя разсъблечен, в невероятна форма е, а той във всеки следващ епизод все повече се навлича:

И докато чакаме премиерата на "Престижът има значение" да продължа с "Барбарос Хайредин".
Еми, още не съм изгледала епизода, но се надявам, че днес и утре ще намеря време да го изгледам. Мога да кажа поне това от малкия ми опит на гледане на исторически Турски сериали (Легендата и сега Хайредин),  че жените в тези сериали са представени, като силни, независими, справящите се във всяка ситуация без да хленчат и без да се вайкат, нямат цедка на устата си. Взаимоотношенията пък са основани само на истината каквато и да е тя. Дори интриги липсват, има стратегии на великите сили, но в нормалните човешки взаимоотношения виждаш само изказана истина.

Цеце, напълно съм съгласна с теб. В онези времена жените са били много свободомислещи и еманципирани. Работят и сами вземат решения за начина, по който ще устройват живота си.
     Направи ми впечатление разговорът между майката на Хайредин и Сияра.
    Сияра не беше споделила с Хатидже, че Кеманкеш паша е влюбен в нея и й е предложил брак, за да не разстройва свекърва си, пък и се страхува, че Хатидже може да настоява за този брак, защото се касае за командващия на флота.
Хатидже: – "Няма значение какъв е годеникът, главното в брака е щастието. Може да се създаде семейство, когато двамата бъдат щастливи. Но след като ти не желаеш този брак, аз мога само да замълча."

# 700
Барбарос Хайредин Султан, ЕПИЗОД 6 /НОВ СЕЗОН/
ПРЕВОДА е АВТОМАТИЧЕН и БЕЗПЛАТЕН!

https://videa.hu/videok/film-animacio/barbaros6-bDUfI$OZatHbsel4X

# 701
Джаки, Благодаря за линка с превода. Автоматичните преводи на Нерон са добри и качествата на сериалите, които качва също са добри.

Барбарос Хайредин Султан, ЕПИЗОД 6 /НОВ СЕЗОН/
ПРЕВОДА е АВТОМАТИЧЕН и БЕЗПЛАТЕН!

https://videa.hu/videok/film-animacio/barbaros6-bDUfI$OZatHbsel4X

# 702
Джано ме чу, че вчера съм се затъжила за него и се появи!

IG canyaman:
Една от милионите практики, откакто започнахме… Ще ми липсват за известно време след този месец..
Сантиметър по сантиметър всичко е към своя край и е удоволствие да го видя докрай.
Има още много работа за вършене 🤺✨
Благодаря все пак
@katrix.horse
@viktor.trickriding
в това малко видео ☝🏾
и целия екип на каскадите като цяло 🦾

# 703
Уау, Джано много задобрял.

Изпълнително ти е момчето. Веднага се отзова на повика ти.

# 704
Да Цеце, момчето работи усилено и става все по-добър Hands Muscle
Човека си снима в Унгария, а турчолята пак го спрягат с Хандето.
Аман от измишльотини...само се чудят как да й вдигат рейтинга на тая.
Когато не е на дневен ред и веднага слагат името на Джан до нейното, да й качват рейтинга....аман бе!

Общи условия

Активация на акаунт