Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 389
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Sofia
Извинявам се, ако вече е пускано това видео - Луи тича след Шарлот и й подава букетче:
https://twitter.com/i/status/1607369866675380226

# 1 036

Много ми харесва Катрин и в Сандрингам

# 1 037
Лейди Луиз с чорапогащник и сандали. Разбива ме това момиче със стила си. Софи не блести със стил, напротив, но дъщеря и я задминава.

# 1 038
Камила и Сара Чато пристигат за обяда на Боксинг Дей

# 1 039
Мисля, че обувките на лейди Луиз не са сандали и имат пета. Ако има по-добра снимка, моля да я пуснете. Според мен такива обувки със затворени пръсти и пета, могат да се носят с чорапи.

# 1 040
Честита Коледа!
Последните дни от UK видяхме какво са традициите, и колко е важно да ги пазим. Британското кралско семейство след Елизабет и Филип показва, че са сплотени, единни от най-възрастните до най-малките и всеки си знае  мястото.  Трогателно беше поведение на Луи да не изпревари кралицата–консорт. Всъщност с всичките си недостатъци, британското кралско семейство   пази  и олицетворява историята на Великобритания.
Триото на принца и принцесата на Уелс, въпреки малката си възраст, се държи достойно за семейството, от което произлиза.

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 20:23 от bubanka

# 1 041
  • Някъде там
Вижда се, че са с каишки и отворена пета.

Мери и Фредерик на мач от
НБЛ в родния ѝ град Хобарт.

Слънчева Мете

Сладури

# 1 042
О, Мери колко е хубава тук.

И Мете грее.

Шведите традиционно са си прекрасни.

# 1 043
Мери, Мете, Максима, Шарлийн, Матилде и Катрин толкова си приличат, и не с дизайнерските рокли и тиарите. Приличат си с това, че знаят какво е достойно поведение и се стремят да дадат най-доброто от себе си за семейството и страната си. Това което е видимо в публичното пространство, показва, че се стремят да предадат тези ценности и на децата си.

# 1 044
daviz,
Благодаря. На моя телефон предишните снимки нещо не се уголемяваха и каишките на обувките ми се сливаха с чорапогащника и петата. На тази вече по-ясно виждам, каквото и вие.

# 1 045
  • Някъде там
Ули нали. И на мен много ми харесва така. Зеленото шалче много пасва на сакото.Чакам с нетърпение новогодишния бал, винаги е много царствена.
То е ясно, че това  ще е Беатрикс, но така от далече едната снимка  от фона на речта на Вилем страшно много ми прилича на Елизабет.

# 1 046
Красива снимка на Чарлс и Камила

# 1 047
  • София
Ули нали. И на мен много ми харесва така. Зеленото шалче много пасва на сакото.Чакам с нетърпение новогодишния бал, винаги е много царствена.
То е ясно, че това  ще е Беатрикс, но така от далече едната снимка  от фона на речта на Вилем страшно много ми прилича на Елизабет.
Скрит текст:
Да де ама на мен пък точно дясната (втората от ляво на дясно) снимка ми прилича на Филип.

# 1 048
  • Някъде там
Може и те да са 🤔 Определено си приличат.

Много ми харесва палтото на Мете. Стилна и елегантна беше цялата комбинация, подходяща за службата.

Ингрид и тя много хубава.

# 1 049
Снимките са точно на Елизабет и Филип.
Личи, че кралските семейства се уважават помежду си, спазват йерархията на големите монархии, подкрепят се. Все пак на света не са толкова много, имат се, имат и роднински връзки.
"Външни" хора трудно биха могли да разбрат трудността на битието им, въпреки привидно неограничените им възможности. Затова се държат като една голяма подкрепяща се група. Видя се и на юбилея и на погребенията.

Общи условия

Активация на акаунт