Звездни компромати - Декември'22

• 297 482
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 1 065
Младото гадже на Глория ми изглежда нещо фейк и PR. Официално потвърждение имаме ли, че са гаджета? Според мен просто Глория се прави на интересна.
Защо? Не можеш да приемеш, че спи с млад мъж ли?

Дейзи, ти пък опошли всичко.
Все за пет пари акъл трябва да има Глория, че да реши да афишира снимка с обект, с когото само спи.
А за връзка трябва човек, с когото да правиш всичко останало в едно общуване.
Естествено, че е я реклама, я привличане на интерес.

# 1 066
Корейската група BTS изпращат най-възрастния си член, Ким Сок-джин, в казарма, която е задължителна за всеки  корейски мъж.
Скрит текст:

С подстригана за казармата коса
Скрит текст:

Членовете на BTS изпратили Джин до тренировъчния център в Йончон, провинция Гьонги, всеки качен в голям черен ван.
Скрит текст:

Компанията на BTS, Hybe Corporation, с всички сили се опитваше да осигури освобождаване от военна служба на членовете на BTS, но това не се случи и всички те ще минат по реда си след Джин.

# 1 067
  • София
Тати Бати слаб като вейка и Тоцка преди фазата брат БогданоФ. Бая лобстъри по хайдушки са изяли😂
[/url]

# 1 068
Относно любимата ми Джей Ло - да не намеквате, че е простачка? Grinning
И на мен ми е много любима, но да не си правим илюзии... дете на емигранти, израснала в Бронкс и минала целия път до върха - със сигурност е нетърпима лигла с претенции. Joy Но аз я гледам от хиляди километри и не ми пречи. Да му мислят тези около нея.

# 1 069
БоШкеееееееееее, те не са ли заедно от сравнително скоро? Батинковите това. Едно 4- 5 години? И за толкова кратко време да се превърнат в такива смешници! На снимката "преди" са си направо симпатични, Бати- то специално не бих го познала от раз.

Хич не бих се учудила Лопесова- тире- Афлекова  да е простакеса от класа.

# 1 070
Тя Глория така ще си вдигне имиджа с 2-3 снимки с някакъв младок, направо ще излети и ще завалят едни участия баш заради тоя. Глория отдавна е стигнала тавана в попфолка  и я канят на участия и без 26 годишни батки под ръка с нея. Тя си знае защо ги качва тия снимки, но 2-3 статии за тях няма да й се отразят на кариерата.

# 1 071
  • София
Сигурно иска да  дразни някой мъж Глория.

# 1 072
  • в 1001-та нощ
В биографичната си книга коментира връзка с млад мъж, доста страстна и трудна. Мисля, че той си тръгва и тя го преживява дълго. Спира участия за над година. Дали не беше и по време на връзката още. Може да е същият или пък нещо да му показва с новия.

Отдавна съм чела книгата и не помня в големи детайли.

# 1 073
И Глория ли е писала книга? ОМГ!

# 1 074
Ех, Глория е била близо до вкъщи, ако бях видяла по-рано снимката щях да отида и видя на живо с това агънце, Grinning .

# 1 075
Ирина Шейк
Скрит текст:
Джесика Частейн на корицата на Marie Claire
Скрит текст:

Кейт Хъдсън
Скрит текст:

Чарлийз Терон
Скрит текст:
Жизел
Скрит текст:

Дуа Липа
Скрит текст:

Лили Джеймс
Скрит текст:

Хилъри Дъф
Скрит текст:
Алиса Милано и семейство
Скрит текст:
Аманда Сейфрид
Скрит текст:

# 1 076
На Глория гаджето беше охрана на Алисия и Ники Михайлов.Даже го има в клип на Алисия на една английска песен

# 1 077
На Глория гаджето беше охрана на Алисия и Ники Михайлов.Даже го има в клип на Алисия на една английска песен

Беге уона- би "хайлайфът" ме изумява всеки ден.
Ако тези двамата са имали охрана, как Батинковите са допуснали да се оставят без такава?

# 1 078
Еми значи явно Глория си пада по младоци отпреди още. Няма лошо. Ама баш охрана ли? Нещо ММА боец или млад меринджей не успя ли да си хване?

# 1 079
Е за какво й е ММА - да я бие?
Екстра си е с охраната - класика като при световните звезди.

Общи условия

Активация на акаунт