Звездни компромати - Декември'22

• 297 452
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 1 635
Кейт Мос пак с розова коса
Скрит текст:

Меси се събужда с купата
Скрит текст:

# 1 636
Хубаво, косата розова, но обувките... обувките.. Flushed

# 1 637
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Левон Х./банкера/ с ватирано елече под сакото 😁 ,а под елечето поло...🤔
Скрит текст:
И аз го гледах , тъмносиньо сако а отдолу черен елек и поло нещо комбинацията  много тъмна.Нова мода ще е това сако с ватиран елек на вафлички Simple Smile)
Като цяло каза, че ни чака голяма инфлация.
То и без да сме топ банкери, това го знаем.

# 1 638
Левон Х./банкера/ с ватирано елече под сакото 😁 ,а под елечето поло...🤔
Скрит текст:
Тази мода излезе преди десетина години и още е актуална, ватираното елече под сакото и въобще да се навлечеш като зелка
Скрит текст:

# 1 639
Богатите не са това което бяха hahaha

# 1 640
  • София
Божке, колко ми е противен този безпардонен и нагъл Хампарцум....и той, и мрачните му самодоволни, оядени оценки.

# 1 641
Да, има такава мода с елече под сакото, продават по-тънички елечета за под спортно сако. И да, поло от фина вълна също се носи под сако. Други са му кусурите на Левон Хампарцумян.

# 1 642
Божке, колко ми е противен този безпардонен и нагъл Хампарцум....и той, и мрачните му самодоволни, оядени оценки.
Всъщност говори много верни неща. Мрачни са, да, но такова е времето.

# 1 643
  • София
Да кажем нещо положително за вратаря Мартинез - тук успокоява Мбапе. Макрон също го успокоява:

https://youtu.be/GJk-xfeTLpk

https://youtu.be/2YhfaOp4V0M

Не мога да намеря и постна цялото видео, но ми прави впечатление, че Макрон някак интимно ги гушка футболистите. Може и да е нормално това за Франция, знам ли.

# 1 644
Хаха, и на мен ми се видя сякаш още малко и ще го яхне. Ами паднало му се е на човека, възползва се 🤣

# 1 645
Той Макрон като подхвана Мбапе, човека се опитваше да се откопчи, подаде ръка на аржентинеца, демек, минава за следващия поздрав, но не, няма измъкване. Макрон не пуска...

# 1 646
Бачорски облича детето си с дрехи на Баленсиага
Скрит текст:

# 1 647
  • София
Марго Роби на постера на филма "Барби"
Скрит текст:
Есил
Скрит текст:
Ваня Ч. в мета-версия
Скрит текст:

Джейми Лий Къртис и семейство
Скрит текст:
и Честита Коледа от Александра Дандарио
Скрит текст:

# 1 648
  • София
Всъщност говори много верни неща. Мрачни са, да, но такова е времето.

Има нещо безкрайно дразнещо в тоталната липса на емпатия, която излъчва. Бих го нарекла  дистанциран от реалните тегоби на народа, анализиращ ги хладно и без грам съпричастност, насмешлив дори. Всичко това изобщо не трупа положителен образ поне в моите очи, ако ще да е прероденият Атанас Буров.

# 1 649
Едва ли е ватирано елечето на Л.Хампарцумян.

Общи условия

Активация на акаунт