Звездни компромати - Декември'22

• 297 462
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
О, Боже! Сериозно? Възмездие?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 516
Пари, политика, корупция, лобизъм, пак пари, политика, корупция…..
К’во възмездие, к’ви 5 лева 😅😂😅

# 1 517
  • София
Британският коментатор каза че това е първи хеттрик на финал на световно😎⚽️Мбапето е извънземен

Много странно, точно британски коментатор да не знае, че МБапе е втори, а първия е точно британец - Джеф Хърст.

# 1 518
  • Glasgow
Може да е бил индийски или пакистански британец🤭 и те търсят "възмездие"
Сега го гугълнах Хърст, доста хубавичък е бил

# 1 519
За подчертаното трябваше да получат като награда и титлата ли???
Защото точно за това се бяха нагласили. Хайде да не е възмездие, вселенска справедливост или както ви се иска го наречете. Че някой друг извоюва това, което сякаш смятаха за собствено по право.
Става въпрос за Франция като държава, за нейния национален отбор, за нейните президенти и нейния представител във ФИФА ( а не произхода на състезателите, всички до един безспорни французи).
Освен това изразявам личната си гледна точка към събитията и не е задължително да ми се отговаря с ирония. Нищо против нямам презрителното мълчание. Rolling Eyes

# 1 520
  • Glasgow
Малко за разведряване, арабски коментатор 😁
https://youtu.be/dAdTC_PXtAU

# 1 521
Скалата и дъщеря
Скрит текст:

Зендая
Скрит текст:

Мила Кунис и семейство
Скрит текст:

Дженифър Лопез
Скрит текст:

Сидни Суини
Скрит текст:

Адриана Лима
Скрит текст:

Бен Афлек и син
Скрит текст:

Никол Шерцингер
Скрит текст:

Барбара Палвин
Скрит текст:
Мелани Грифит
Скрит текст:
Лени Клум
Скрит текст:

Приянка Чопра и Ник Джонас
Скрит текст:

Татяна Маслани
Скрит текст:

Мария Шарапова
Скрит текст:

Аманда Сайфред
Скрит текст:

# 1 522
Адриана Лима защо изглежда толкова огромна и с такова кръгло лице? Аааа, май е бременна?

# 1 523
Килограми, подпухване и неуспешни интервенции според мен,
41 годишна е..

# 1 524
Адриана Лима защо изглежда толкова огромна и с такова кръгло лице? Аааа, май е бременна?
Роди в края на август.

# 1 525
Адриана Лима в момента си е просто дебела. Не, не е закръглена. И не, не ме е срам да говоря така. И не, това, че е на 41г не е причина една жена да изглежда... дебела и запусната.

# 1 526
За подчертаното трябваше да получат като награда и титлата ли???
Защото точно за това се бяха нагласили. Хайде да не е възмездие, вселенска справедливост или както ви се иска го наречете. Че някой друг извоюва това, което сякаш смятаха за собствено по право.
Става въпрос за Франция като държава, за нейния национален отбор, за нейните президенти и нейния представител във ФИФА ( а не произхода на състезателите, всички до един безспорни французи).
Освен това изразявам личната си гледна точка към събитията и не е задължително да ми се отговаря с ирония. Нищо против нямам презрителното мълчание. Rolling Eyes
Разбира се, че не! Просто казвам, че всичко е мътно и кърваво в големият спорт. Пари и влияние.

# 1 527
След толкова години глад и лишения, нормално е на 41 Лима с бебе да се отпусне и хапва. Понеже напълнява за първи път, сигурно ще ѝ е по-лесно да свали килограмите.

# 1 528
На мен Лима ми изглежда не дебела от ядене, а от нарушение на някой хормон.

# 1 529
С предишните бременности Лима много бързо си върна добрата форма. Сега не мога да я позная, дали са хормонални нарушения или просто му е отпуснала края, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт