Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 214
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 725
На някой албума от Saal да му е дошъл с различен доставчик от Спиди?

# 1 726
Чаках само Куинс, ама няма. И миналата година не спечелих, тогава ваучерите бяха по-малко на брой. Честито на печелившите!
Всъщност ваучерите миналата година бяха повече(1000 на брой), но за по-малка сума(50 лв.).

# 1 727
  • Бургас
Няма ме в Куинс,а така се надявах..
Тази година имам само една награда,доколкото помня. От преди 15 дни във фейса на Хулиган.
Още не съм си я получила

# 1 728
На някой албума от Saal да му е дошъл с различен доставчик от Спиди?
   Да със   български  пощи .

# 1 729
Няма ме в Куинс, няма ме в Джим биим. тази година нещо не ми е късметлийска ....във Фейсбук и Инстаграм не играя ,а в другите игри се включвам по -малко .спомням си чаши от шуменско и раница jeam beam .избягвам вече шоколади и сладки неща само дебелея без да печеля Joy

# 1 730
  • Пловдив
И аз съм с мече от Теди, може би това ще е последната ми награда за годината. Честито на всички спечелили! Здраве и много късмет и награди през 2023 година за всички от темата!

# 1 731
  • Сф
О, не ..тази година само ще пера 😂 . И аз се разсмях със сълзи. Отивам да проверя куинса , но нямам предчувствие.

# 1 732
Добре,че седнах да погледна темата,изобщо бях изключила,че има още тегления на queens Grinning С ММ бяхме с по 1 бележка,той печели днес ваучер точно на РД-то му Grinning Надявам се в последното теглене да хвана нещо и аз,но се съмнявам(по принцип се включихме заради телефоните).Доколкото прочетох в следващите дни трябва да му се обадят за наградата,нищо,че е попълнил данни в профила?

# 1 733
  • Бургас
Куинса,трябва да имат още едно теглене,на 3.01 ако не се бъркам 🤔
Не губя надежда!

# 1 734
Очаквайте безалкохолните бирички от хайнекен, току що са изпратени.

# 1 735
На 3ти е последното теглене на куинс, да. Няма ни с мъжа в това, надяваме се за последното. Аз имам един ваучер от минало теглене де, да видим ще има ли и той късмет с някоя награда.

# 1 736
И аз имам известие в приложението на еконт за пратка 15кг, така че биричките ще да са.
В Куинс продължаваме да нямаме късмет у нас, дано пък телефон ми се падне, че моят и без това вече иска да го пенсионирам.
Относно наградите през годината, ами доволна съм, доста неща спечелих. Силните ми месеци бяха юли и сега декември.
Успех желая на всички през новата година, дано организаторите обърнат повече внимание на честно играещите!

# 1 737
Здравейте,ваучерите на Содексо са подаръчни.Във всички магазини ли могат да се използват?

# 1 738
  • Б
Аз днес съм с топка от една игра в магазин и ваучер на Куинс. Сега само остава да чакам да се обадят от Куинс. Някой беше публикувал игра на Ломско пиво. В кои магазини се предлага? Не съм го виждала. Да не се окаже , че го няма по морето.

# 1 739
  • Сф
Някой беше писал, че по Аванти го има Ломското пиво. Провери.

Общи условия

Активация на акаунт