Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 178
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 755
Имам спомен, че Queen's в Инстаграм обявиха печеливши от коледния календар. Може би е било на стори, но определено обявиха печеливши. Аз не взех участие, т.к. не ми беше ясно за какво се играе. Blush

# 1 756
Играх с 2-3 билета в Кока Колата за робот,ама ми прави впечатление колко пъти печелят мейли завършващи на ova и още някакъв имаше,забравих го.Не знам,странно ми е,май няма да се записвам за големи награди повече там,особено с моите мижави капачки.. Grinning Да ,знам,че много фамилии завършват на тези букви и все пак ми е странно.
Скрит текст:

# 1 757
  • София
С награда съм от форумната игра и ще тествам Preonow 👌
Днес спечелих и от едно радио козметичен комплект докато се разхождахме със семейството ми из планината,благодарение на СИКРЕТ😊! Винаги съм казвала,че който е позитивен и благороден-ще му се изсипва желаното в изобилие- тя е пример за отзивчив играч и приятел♥️
Имам доста спечелени наградки през годината- доволна съм от късмета си.Но определено най-яки за мен са наградите,споделени с любимите ми мъже- като почна от лакомства и стигам до прекрасните ни СПА почивки,които си спечелих в Сандански,Добринище и Девин( макар и краткотрайни).
Пожелавам много награди и положителни емоции на всички! Форумът ме запали,помагахте ми с информация за много игри и следене на печеливши- благодаря на всеки един🙂

# 1 758
  • Сливен
emli- за нищо,все пак успяхме да се включим,макар и към края.Пък и тъкмо в онзи момент,докато обсъждахме друга игра,съвсем случайно го слушах. Grinning

# 1 759
Къде ги виждате тези печеливши на Кока кола? Нещо не мога да се ориентирам.

# 1 760
Имам спомен, че Queen's в Инстаграм обявиха печеливши от коледния календар. Може би е било на стори, но определено обявиха печеливши. Аз не взех участие, т.к. не ми беше ясно за какво се играе. Blush
Благодаря за инфото, странно, че съм изпуснала, защото тия дни съм си вкъщи и често през деня прищраквам ИГ. А разбра ли се какви са наградите, защото и на мен това ми беше най-любопитно, предвид че не бяха обявени предварително?
Честито, Лили! Така е, позитивните хора си привличат положителната енергия!

# 1 761
Не, не разбрах какви са наградите. Само бяха посочени никнеймове като печеливши, но какво са спечелили остава мистерия. Пиши им ole_bole да ти дадат инфо за печеливши, Queen's са отзивчиви.

P.S Ето какви са били наградите:

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 22:08 от Questar

# 1 762
Здравейте, тъкмо взех вечерта сирене Ситово и мислех, че играта е до утре, пък те утре ще теглят. Пък уж утре щях да взема пак.Тръгвам да регистрирам бележката, а не стана нищо като се опитам да я прикача. Не е моята игра явно Sad При вас има ли проблем с качватето?
Редактирам се: Май успях да я кача, сега остава и да ме изтеглят Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 22:38 от denitsa_85

# 1 763
  • Сф
Всички ли си получихте Ариела? Майка ми още не го е получила.
Тук, 2,3 бяхме, май всички го взехме, дори и в провинцията. Да звъннете на булпост дали нямате пратка? Те го носеха, нали? Да не объркам нещо. Ето и мейла на организатора на играта,бързо отговарят, много са любезни.
igra@grey.bg
Успех!

# 1 764
Аз не съм получила Ариела, в моя град няма офис и пътуват от областния на около 15км периодично. Мислех, че днес като първи работен ден ще го донесат, но го няма. Ако е пристигне утре значи ще е през новата година.

# 1 765
На коя страница са актуалните игри?

# 1 766
На коя страница са актуалните игри?
90

# 1 767
Аз идвам да се оплача.Писна ми от еднаквите номера на бележките от Била.Втори път ми се случва с продукти на Милка.Айде,първият път имах шоколад за 1,49 и я изхвърлих.Вчела обаче купих 3 опаковки сладки по 2,89(на промоция са от 4.29) и бележката е вече регистрирана.След 9 в първия удобен момент им звъня.Снимах бележката със закупените продукти и ще им я изпратя.

# 1 768
Някой в предишната тема не беше ли писал,че активните игри ще бъдат на 1,25,50,75,100 стр...

# 1 769
  • Велико Търново
Някой в предишната тема не беше ли писал,че активните игри ще бъдат на 1,25,50,75,100 стр...
Все си мисля, че не е удобно Станимир да дебне тези страници да пуска активните игри. Аз проверявам страниците, които завършват на нула и ги намирам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт